- 5 Temmuz 2021
- 2.637
- 6.202
- 108
- 32
Saat 12 an itibariyle 33. Haftaya girdim benim bebis de daha bugün konuştuk eşimle eskisi kadar dönmüyor ama okadar sert ki hareketleri ve kolunu ayağını bacağını ayırt edebiliyorum artık. Ama yeni anksiyete yüklendi bana sürekli çocuğu dürtüyorum.Kızlar hepimiz çok etkilendik ve üzüldük. Ama stres ve üzüntüden uzak durmaya çalışmalıyız.Bol bol dua edelim bu süreçte..
Bu arada programlarda yazanlara göre: Buhaftalarda hareketleri azalmıyor bebeklerin aksine en hareketli olduğu haftalarmış. Çünkü suyu en yüksek sevideymiş. Bundan sonra bebek büyüyeceği için yeri daralacak ve suyu daha az olacak ve hareketlerini daha azalcak. Ama mutlaka hareket olacak. Stres yapmadan hareketleri takip etmeliyiz. Her bebeğin kendine özgü bir hareket tarzı var bunları biliyoruz. Kendi kendimizi takip edelim.
Nasıl uyuyacağım bugun bilmiyorum kadının ici yanıyordur şimdi allahim sabır versin cok zor. Yemin ederim susmuş eşyaymış temizlikmis hepsi boş kızlar allahim hepimize sağlıklı doğumlar nasip Etsin kimseye bu acıyı vermesin.
Benim de iki kaybım var içimde yaradır ki haftaları küçüktü bebeklerimin. Aklıma kendi yavrularım geldi perisan oldum