• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Kızlar kontrolden geldim.
32+2 idik bugün.
1 kere bahsetmiştim size bağırsak parlaklığı var denmişti detaylı usg zamanı onu yine sordum artık kaybolmuş çok şükür. 🙏
2.150gr, 45cm olmuş güzel kızım.
Dr bana sen farketmiyorsun ama yüzünde ödem var tansiyonuna bakalım dedi 10/6 çıktı her zaman ki tansiyonum idrarda istedi ödem için, sonuç h.sonuna denk geldiği için h.içine düşer sisteme bekleyemedim daha fazla acil sezaryenini bekledim çünkü.
Bebeğim baş gelişmiş senin sancın var gibi hissediyor musun dedi yok hissetmiyorum diyince bir nst yaptır dedi rahim uzunluğumda 39mm miş.
İlk kez nst ye girdim ekliyorum, bitiminde sancım var mı dedim hemşireye yok dedi. Bebeğimin kalp atışlarıyla yalnız kalmak çok iyi geldi ruhuma.
Çok şükür bugünede diyorum. Sağlıkla kucağımıza almamıza az kaldı prenses ve prenslerimizi. 🙏❤️
Maşallah sancı gözükmüyor zamanında sağlıcakla gelsin prenses ☺️🧿
Ben o kısmından değil de iğneli elden uyuşturma kısmından çok korkuyorum
korkulacak hiçbir şey yok hissedilmiyor bile rahat olun ☺️
Birşey sormak istiyorum kızlar size. Soğuk içecekler içmek istiyorum. Buzluğumda nar suyu var. Fakat narın hamilelikte sakıncalı olacağını okumuştum. İlk aylar için mi geçerli bilemiyorum. Sizce doğruluk payı var mıdır? Siz neler içiyorsunuz.
Ben dayanamayıp kola içiyorum 🙈 limonata meyve suyu soğuk çay ne bulursam buralar 42 derece 🙈

Birşey sormak istiyorum kızlar size. Soğuk içecekler içmek istiyorum. Buzluğumda nar suyu var. Fakat narın hamilelikte sakıncalı olacağını okumuştum. İlk aylar için mi geçerli bilemiyorum. Sizce doğruluk payı var mıdır? Siz neler içiyorsunuz.
Ben ilk aylar tehlikeli diye hatırlıyorum.🤔

soğuk kahve yapıyorum az kahve ve bol buz ile, hem sütte içmiş oluyorum, gene aynı şekilde kızılay ın bol mg lu sodasına limon sıkıp bol buz ile içiyorum sonra o buzları da yiyorum, bu ara buza fena takmış haldeyim, nar suyu ile ilgili de hiçbir fikrim yok maalesef

arada benimde kaçamaklarım olmuyor değil tabi 😂 vicdan yapmadan içebileceğim birşeyler arayışındayım. Soda var en masum. Onuda günde bir tane içiyorum sonrası yok 😂
Bir tane de kesmez ki 😅 en masum su var 😄😄 ha bir de karpuz.sulu sulu soğuk soğuk iyi gidiyor gidip gelip yiyorum 🙈😮‍💨

soğuk kahve yapıyorum az kahve ve bol buz ile, hem sütte içmiş oluyorum, gene aynı şekilde kızılay ın bol mg lu sodasına limon sıkıp bol buz ile içiyorum sonra o buzları da yiyorum, bu ara buza fena takmış haldeyim, nar suyu ile ilgili de hiçbir fikrim yok maalesef
Fikir için teşekkürler. soğuk filtre kahve demleyebilirim bende

Ya gerçekten o içeride ben dışarıda yüzdüm sanki. konuştum hatta kızımla evet annecim bak annende senin gibi suyun içinde yüzüyor diye. Tarifsiz anlardan biriydi benim için.
Doktorumda yüzmeyi önerdi bu arada. Bol bol yüzebilirsin dedi. Hatta yüz dedi.
Minnoş ta içerde mutlu olmuştur 🥰
Aynen doktorlar yüzmeyi öneriyor bel sırt ağrılarına iyi geliyor.

Kızlar kontrolden geldim.
32+2 idik bugün.
1 kere bahsetmiştim size bağırsak parlaklığı var denmişti detaylı usg zamanı onu yine sordum artık kaybolmuş çok şükür. 🙏
2.150gr, 45cm olmuş güzel kızım.
Dr bana sen farketmiyorsun ama yüzünde ödem var tansiyonuna bakalım dedi 10/6 çıktı her zaman ki tansiyonum idrarda istedi ödem için, sonuç h.sonuna denk geldiği için h.içine düşer sisteme bekleyemedim daha fazla acil sezaryenini bekledim çünkü.
Bebeğim baş gelişmiş senin sancın var gibi hissediyor musun dedi yok hissetmiyorum diyince bir nst yaptır dedi rahim uzunluğumda 39mm miş.
İlk kez nst ye girdim ekliyorum, bitiminde sancım var mı dedim hemşireye yok dedi. Bebeğimin kalp atışlarıyla yalnız kalmak çok iyi geldi ruhuma.
Çok şükür bugünede diyorum. Sağlıkla kucağımıza almamıza az kaldı prenses ve prenslerimizi. 🙏❤️
Maşşallah canım çok sevindim 🥰

Su,soda,limonata,ayran, meyve suyu olarak sadece caprisun içiyorum diğer markalara güvenmiyorum.
Kolayı çok nadir canım çok isterse bir çay bardağı içiyorum.
Nar suyu hakkında fikrim yok canım

Kızlar ben haftada 1 veya 2 haftada 1 ayrandan sodadan sıkılıp fanta kola meyve suyu içtiğimde oldu. Benimde alternatif olarak içtiklerimden soğuk süte az kahve veya nesquik var. ☺️

Yatarken otururken belini yastıkla destekle mutlaka boş kalmasın,o da ağrı yapıyor farkında olmadan
evet aslında yatağımda hep fazladan yastığım var ama gece uyurken sürekli desteklemiyorum maalesef, bundan yapacam 👍💐
Geçmiş olsun bacak arana yastık koyup soluna uzanmayı denedin mi? Belinide destekle hatta bir şey koymadıysan.
çok teşekkür ederim, şu an öyle yaptım ama felaket bi ağrı tüm sırtım belim kalça eklemlerim hatta topuğuma kadar ağrım var desen yeridir, biraz esneme hareketleri yaptım ama bana mısın demedi, yastıkları kullanacağım sürekli 💐

Back
X