• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Yaa 🙄. Cuma günü gidicem bende söylerim o zaman. Zaten artık nstye gitcez 32den sonra
Ben dün dr gittim , ağrım var dediğim halde nst bağlamadı beni ya , hem adet sancım var hem sürekli karnım sertleşiyor , sadece alttan rahim ağzını ölçtü 3cm iyi dedi , parol iç geçmezse ara dedi

Benim de bebek basi asagidaydi ,artik dönmüş makat gelisli dedi doktor,kafasi gobegimin ustunde yuvarlak sertlik var o kafasi diye düşünüyorum doner mi acaba
benimde hala makat geliş dönemedi bir türlü suyumda güzelmiş halbuki ama 35 e kadar yolu var bakalım 35 ten sonra bebe daha da büyüdüğü alan dar olduğu için dönmesi çok zor oluyormuş düşük ihtimal yani , egzersiz falan da yapıyorum ama bakalım, tekmeleri hep mesanemde 🥲

benim var korkutuyor ama uzun sürmüyor Allah'tan, daha bu sabah bile vardı belime de vurdu çabuk geçiyor çok şükür, bunlar doğumun ayak sesleri 🤗
Gün içinde oluyor bana da vakit yaklaştıkça tedirginliğim artıyor rahim doğuma hazırlanıyor galiba kasılmalarla 😬 ve hala inanamıyorum 😌

Hayirli sabahlar 32+0 a girdik. Nst deyim yine. Rutin olarak son haftalarda ntye giriyorum. İns güzel haberler aliriz 🤲

Eklentiler

• IMG_20230725_113126.webp
    IMG_20230725_113126.webp
    9,3 KB · Görüntüleme: 58
benimde hala makat geliş dönemedi bir türlü suyumda güzelmiş halbuki ama 35 e kadar yolu var bakalım 35 ten sonra bebe daha da büyüdüğü alan dar olduğu için dönmesi çok zor oluyormuş düşük ihtimal yani , egzersiz falan da yapıyorum ama bakalım, tekmeleri hep mesanemde 🥲
Kuzu arkadaşımın çocuğu 38. Haftada normal pozisyona döndü dert etme kendine elinde olan birşey yok bebek nasıl isterse öyle duracak sen kendine stres yapma

Hayirli sabahlar 32+0 a girdik. Nst deyim yine. Rutin olarak son haftalarda ntye giriyorum. İns güzel haberler aliriz 🤲
Böyle şeyler insanı heyecanlandırıyor ne güzel benim doktorum hiç nst'ye sokmuyormuş kullandığı cihaz kasılmaları da gösteriyormuş yine de isterdim...

Back
X