• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Sevgili erkek bebek anne adayları
Sünnet zamanı hakkında ne düşünüyorsunuz
Ben ilk günler değilde bir ay sonra vs yaptırmak istiyorum .yenidoğan sünneti çok çabuk iyileşiyormus aradan çıkarmak istiyorum .siz nasıl yapacaksınız .sonraisnds sünnet ve bebek mevludu bir arada yaparım
Allahim ins o günleri göstersin 🤲 Bende bi de iki tane oğlan 🥴🥴
Nasil yaptircaz diye düsünüyorum.
Hatta bi ara babasina biz yaptirmayalim ilerde kendileri yaptirsin bile demis olabilirim 🤓🤓
Şaka bi yana bizde yeni doğan aylarini gecirsinler bi adapte olalim birbirimize dünyaya son bahara yaptiririz diyoruz..
Maddi külfetinden dolayi belediyelere de basvuru yapariz diyoruz 🤣🤣🤣

Benim dr heralde o yüzden göndermiyor nast’ye , bu doğum sancısı değil diyor bana
Canım bence de o yüzden olabilir çünkü benim böyle annem gelmişti geçen hafta bir kasılma girdi alttan dondum kaldım olduğum yerde çok kısa 3-5 saniye nefesim kesildi sanki annem dedi ay-gün yoklaması derler ondan oldun sancı gelse duramazsın onun daha uzun süreni gibi düşün belinden karnına vurur dedi bende dedim aşağı mı indi acaba yok inince dolgunluğu hissedersin göğüsünün altıda boşalır rahatlar dedi acaba senin bebek indi ya aşağı onun ağrısı mı bu adet ağrısı gibi diyorsun ya ondan rahat davranıyordur bence doktorunda risk almaz ki bunca süredir berabersiniz içini ferah tut bence dinlen bol bol bebeğinle konuş o da sana hareketleriyle eşlik eder zaten hiç canını sıkma canım

Valla dun hastanedeydim.
Belimdeki girip cikan agridan dolayi ve baya suyum gelmis gibi islaklikla gittim.

(Bu belime giren; tam noktasi kuyruk sokumundan dort parmak yukari ve yelpaze seklinde yayilan agri agri duzenli sekilde yarim saatte bir giriyor, vuruyor, cikiyordu.)

Nst'de sanci cikmadi.

Bizzat kendi doktorum sabah 5 olmasina karsin geldi, ona sordum sanciyi.

Dogum sancisi on tarafta gobekten yayilarak, kasilarak giren bi agri dedi, anlamama sansimiz yokmus. O gelince mutlaka bilirsin rahat ol dedi.
aa geçmiş olsun şimdi nasılsınız

Allahim ins o günleri göstersin 🤲 Bende bi de iki tane oğlan 🥴🥴
Nasil yaptircaz diye düsünüyorum.
Hatta bi ara babasina biz yaptirmayalim ilerde kendileri yaptirsin bile demis olabilirim 🤓🤓
Şaka bi yana bizde yeni doğan aylarini gecirsinler bi adapte olalim birbirimize dünyaya son bahara yaptiririz diyoruz..
Maddi külfetinden dolayi belediyelere de basvuru yapariz diyoruz 🤣🤣🤣
Yeni doğan zamani geçince lokal anestezi değilde tma bayıltma olması gerekiyor Muş .oda küçük cocukda sakıncalı .1 aya kadar lokal anestezi oluyor Muş . O yüzden ilk bir ay tavsiye ediyorlar daha çok

Ben de öyle düşünüyorum, sonra travma olurmuş gibi geliyor.
Bende hemen iyileşiyor diye yaptırıp aradan çıkarmak istiyorum .bekleyenler şuan ne zmaan yapacagini bilemiyor çocuklar yeirnde durmuyor .yenidoğan da daha saga sola dönme eylemi de yok ya az acır

Ben ilk günler değilde bir ay sonra vs yaptırmak istiyorum .yenidoğan sünneti çok çabuk iyileşiyormus aradan çıkarmak istiyorum .siz nasıl yapacaksınız .sonraisnds sünnet ve bebek mevludu bir arada yaparım
Bı yerde okumuştum bebek 5 kg yı gecınce yaptırmak gerekıyor dıye bende 2 ayı gecınce yaptırmayı düşünüyorum

Bende hemen iyileşiyor diye yaptırıp aradan çıkarmak istiyorum .bekleyenler şuan ne zmaan yapacagini bilemiyor çocuklar yeirnde durmuyor .yenidoğan da daha saga sola dönme eylemi de yok ya az acır
Evet, çok haklısınız. En iyisi böyle bence de. İnşallah sağlıkla gelsinler de

Benim dr heralde o yüzden göndermiyor nast’ye , bu doğum sancısı değil diyor bana
Acile gitmesem beni de almazlardi bence.
aa geçmiş olsun şimdi nasılsınız

Iyiyim simdi tesekkur ederim 😗 bel agrisi devam ediyor ama herhalde sebebi baska ustune bulanti falan da vardi. Sanirim bu ara bir salgin falan var. Diger gruplarda da okuyorum ayni sikayetleri.

Bence çok iyi düşünmüşsünüz biz kardeşimin sünnetini çok erken yaptırdık 1 ay bile olmamıştı çok iyi oluyor hemen iyileşiyor bebekte hatırlamıyor o acıyı

Acile gitmesem beni de almazlardi bence.

Iyiyim simdi tesekkur ederim 😗 bel agrisi devam ediyor ama herhalde sebebi baska ustune bulanti falan da vardi. Sanirim bu ara bir salgin falan var. Diger gruplarda da okuyorum ayni sikayetleri.
Çok şükür biz dinlenmeye devam 😅😅

Canım bence de o yüzden olabilir çünkü benim böyle annem gelmişti geçen hafta bir kasılma girdi alttan dondum kaldım olduğum yerde çok kısa 3-5 saniye nefesim kesildi sanki annem dedi ay-gün yoklaması derler ondan oldun sancı gelse duramazsın onun daha uzun süreni gibi düşün belinden karnına vurur dedi bende dedim aşağı mı indi acaba yok inince dolgunluğu hissedersin göğüsünün altıda boşalır rahatlar dedi acaba senin bebek indi ya aşağı onun ağrısı mı bu adet ağrısı gibi diyorsun ya ondan rahat davranıyordur bence doktorunda risk almaz ki bunca süredir berabersiniz içini ferah tut bence dinlen bol bol bebeğinle konuş o da sana hareketleriyle eşlik eder zaten hiç canını sıkma canım
Aynen canım öyle yapıyorum , evet benim aşağı indi üst taraf sanki daha rahat eskiye göre midem daha rahat

Valla bilemiyorum benim düşüncem dr kendince bu ağrılar şimdi başlasa bile 34 geçirir düşüncesi , çünkü bana uzan 34 geçirelim diyor , bilmiyorum ki valla ne düşünüyor 🥲🥲🥲
Ya inşallah geçer 34 ama.yani birşey varsa da bilelim değil mi?

Bana arkadaşlarım hep 20.gun 23.gun yaptır falan dedi sanırım biz o aralarda yaptircaz insallah🥰 yani 40 günden önce acı esikleri olmuyormuş ayrica dönmeye falan başlamadan yaptırın dediler .
Bebek mevludu 40 i çıkınca mı yaptırılır acaba

Back
X