Benim annem 23 saatlik mesafeye geldi ve yanımda 2 ay kaldı Allah razı olsun. Annemde de bel boyun fıtığından ağrılar sıkıntılar oldu iş yaparken hep dinlenerek ara vererek yapmak zorunda kaldı. Benim evin işide öyle az değildi buraya listede yazmıştım hatta. Ekstra şehrin tozu bitmiyor, yağmuru, rüzgarı bitmiyor, örümcekler zaten 4 yanımız ağaç yeşillik her yerde hani demem o ki temizlenen yerde 2 güne o temiz halini yitiriveriyordu. Bende gerçekten kafasına bi iş koyup yapılmazsa takıntı haline getiren biriyim. Ee benim eşimde asker eve 3-4 günde 1 geldiğinde minik işler dışında ne isteyeyim ondan onada kıyamıyordum. En nihayetinde gerçekten duvarlara kadar sildik ama evi şuan bıraktım geldim gidince yine kabasını alsam yetecek ama iş çıkaracak bana. Temizlik bitmiyor, derleme toplama bitmiyor, eksik bitmiyor. Kendini düşünce olarak rahatlat. Annenin sağlığı, senin, bebeklerinin, eşinin sağlığı, mutluluğu tüm hepsinden önde gelir. Doğum çantan hazır olsun, bebişlerinin eksikleri, odaları hazır olsun geriside hallolur hiiiç kendini streslendirme. Şuan annende, eşinde, sende haklısınız. Annen inşallah bir an önce toparlanır yardımcı olmaya devam eder geçmiş olsun.