2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
He kızlar bide sölemeyi unuttum bebek ultrasonda 4 hafta ileri gözüküyor 3 kilo olmuş. Bundan dolayı olduğunu söylüyor doktorum. Bende son iki hafta bebeğe kilo aldırcam diye bastım muzu kaşarı😀 2 hafta önceki kontrolde 2040 gr dı. Yani 2 haftada 1 kilo aldırmışım. Nasıl olabilir böyle bişey inanamadım😮
Maşallah kilosu çok iyi ama haftasına göre bu kdr önde olmasına çok şaşırdım. Şeker yüklemesi yaptırmış mıydın.

Boşa demiyorlar her beden her hamilelik her bebiş farklı diye 😁

Kizimi gordum seviye 3 yogun bakimdan seviye 2 almislar. Sariligi yukselmis mavi isik veriyorlardi ve serum takiliydi. Emzik emmesi devam ama biberon emememiş yani bir sure daha emzirmeye geçiş yapamayacağız 🥰 hala kucagima almama izin yok ama eline dokunabiliyorum
Maşallah günden güne iyiye gidiyor rabbim tez vakitte kavuştursun. 🙏 Eline dokunmak bile sanada onada çok büyük güç vermiştir.
Bebişgolarım geldim kontrole. 34+0
İlk defa nst girdim. Baktılar ki sancılar müthiş düzenli doğuma hazırım. Doktor hemen serum ve magnezyum takviyesi verdi. Aldığım serum ve magnezyum bu sancıların yalancı mı gerçek mi olduğunu göstercekmiş. Sonra tekrar nst ye girdim. Sancılar aynı çok düzenli ve hepsi 40 ın üzerinde. Yatışım yapıldı. Ciğer geliştirici iğne oldum. Doğumu ertelemeye sancıları azaltmaya çalışacağız ama nolur nolmaz iğne olsun dendi. İşte öyle iki gün hastanedeyim. He birde rahim incelmiş 20mm olmuş. Başkada bişey yok. Not: sancılarımı bir damla hissetmedim hissetmiyorum😊
Bebişin gizli gizli hazırlık yapmış gelmeye annesi ya. 😄 İnşallah herşey yolunda ilerler az daha dursun aceleci minnoş.

He kızlar bide sölemeyi unuttum bebek ultrasonda 4 hafta ileri gözüküyor 3 kilo olmuş. Bundan dolayı olduğunu söylüyor doktorum. Bende son iki hafta bebeğe kilo aldırcam diye bastım muzu kaşarı😀 2 hafta önceki kontrolde 2040 gr dı. Yani 2 haftada 1 kilo aldırmışım. Nasıl olabilir böyle bişey inanamadım😮
Yavrum benim annesi ne verdiyse yemiş ya 😄😄

isimli setimiz de nihayet hazır kargolanacak , 2 ay oldu sipariş vereli yaa ☺️ gelsin de bende yıkama ütüleme işine girişeceğim bu haftasonu inşallah 🥳
Çok güzel olmuş seti güle güle sağlıkla giysin beyefendi.
Aynı şekilde bende bekliyorum siparişlerimi doğurmadan gelecek inşallah 😂

Rica ederim 🫠Yaptım onu hala koltukta yarım uzanır pozisyondayken de yapıyorum alışkanlık oldu 😁😅
bende hep yapıyorum ayaklarıma inanamıyorum resmen 😁 iskeletten halliceydi ayağım ve ayak parmaklarım şimdi şişko toppik olmuş ve öyleki tırnak batması yaşıyorum tırnaklarım gömülmüş resmen etime, bazen bakıyorum yok yaw bunlarda kilo pek ödem gibi durmuyor diyorum bakalım doğumdan sonra ayak numaram değişecek mi 😁🤭

Çok güzel olmuş seti güle güle sağlıkla giysin beyefendi.
Aynı şekilde bende bekliyorum siparişlerimi doğurmadan gelecek inşallah 😂
çok teşekkürler teyzesi inşallah 🌺 ayy o kadar uzadı ki bi an acaba dolandırıldım mı dedim ajajja neyseki kargoya verildi

Şuan hastanede yatiyomusn çnm hayırlısı olsun hakkında mutlaka bize haber ver. Aslında ben sabah yazdım senin ismini de etiketledim ama gormedin 🙏😄

Maşallah kilosu çok iyi ama haftasına göre bu kdr önde olmasına çok şaşırdım. Şeker yüklemesi yaptırmış mıydın.

Boşa demiyorlar her beden her hamilelik her bebiş farklı diye 😁
Yaptırdım canım şekerim yok :)
Maşallah günden güne iyiye gidiyor rabbim tez vakitte kavuştursun. 🙏 Eline dokunmak bile sanada onada çok büyük güç vermiştir.

Bebişin gizli gizli hazırlık yapmış gelmeye annesi ya. 😄 İnşallah herşey yolunda ilerler az daha dursun aceleci minnoş.
He ya 3 hafta daha sıksa dişini 37 i görelim🙏🏻
Yavrum benim annesi ne verdiyse yemiş ya 😄😄
😀😀😀afiyet olsun

dönsün valla mahvetti beni 😁 kardeşim diyorki onunla konuş oğlum bak yanlış yerde duruyorsun çıkış orası değil aşağı doğru gelmen lazım ajajakka 😂😂
Konuş bakalım belki etki eder 🤣🤣🤣 benim halam da bebeğinle konuş annecim sabretmen gerekiyor biraz daha demişti 🤣🤣 halam çok inanıyordu etki edeceğinden 😃😃😃

Şuan hastanede yatiyomusn çnm hayırlısı olsun hakkında mutlaka bize haber ver. Aslında ben sabah yazdım senin ismini de etiketledim ama gormedin 🙏😄
Aaaa olabilir canım so sorry :))
Evet yatıyorum serumlanıyorum akşam 9 da gene nst var bakalım sancısız olmayı diliyorum🙏🏻😊

Maşallah 🥰🥰🥰🧿🧿

Muzu hiç sevmem ama bunu duyduktan sonra pazara gitmek şart oldu

İlk defa nst girdim. Baktılar ki sancılar müthiş düzenli doğuma hazırım. Doktor hemen serum ve magnezyum takviyesi verdi. Aldığım serum ve magnezyum bu sancıların yalancı mı gerçek mi olduğunu göstercekmiş. Sonra tekrar nst ye girdim. Sancılar aynı çok düzenli ve hepsi 40 ın üzerinde. Yatışım yapıldı. Ciğer geliştirici iğne oldum. Doğumu ertelemeye sancıları azaltmaya çalışacağız ama nolur nolmaz iğne olsun dendi. İşte öyle iki gün hastanedeyim. He birde rahim incelmiş 20mm olmuş. Başkada bişey yok. Not: sancılarımı bir damla hissetmedim hissetmiyorum😊
Haydaa nerden çıktı şimdi bu sancılar bir de kendilerini göstermiyormuş aboo nst girmesen haberin yok.. hadi hayırlısı olur canım inş. Ertelenir doğum uslu uslu dursun bebiş gelmeye kalkmasın daha

Ay hadi hayirlisi olsun tabi ama beklesin minik aceke etmesin, ciğerleri filan iyice güçlensin öyle gelsin kucagina

Diş macunundan, roll-on'a, şampuandan bulaşik makinesi deterjanina kadar herşeyde doğal bitkisel ürün kullanan hamileye (ben), her öğün sonrasi çamaşır suyu koklatan anne şoku 😱😱😱
Yav anlamiyor bir türlü,anne kullanma ben bunu solumak istemiyorum, beni nasil düsünmezsin diyorum, unutuyorum diyor.. Bunun unutulcak yani mi var ya kizlar birde dayiyor butun kapilari sonuna kadar. İçi dişim domestos oldu yazik bana ya 😭😭

Ayyy hayırlısı olsun 😲 nasil hissetmeden sancı oldu ki

Back
X