2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
zehraaa34 zehraaa34 kuzum nasılsın. Bizi haberdar et gelişmelerden
Canım iyiyim. Bi hap veriyolar sancıları düşürüyor. Hap içmeyince geri çıkıyor. Şimdi kontrol ediyorlar 12 saatte bir mi / 24 saatte mi yoksa günde 3 mü alınmalı. Onun kontrolünü yapmaya çalışıyorlar. Netleşince go home

Kuzum kullanmanda fayda var. Ben 33-34 te kreme başlarım 36 da gümüş kapağı takarım diye düşünüyorum
O zaman aliyim bende süreyim , zaten göğüs üçlarıma dokundun mu acayip acıyor , o gün ucu çıksın diye uğraştım çok fena acıdı 1 dk bile olmadı yani dokunalı

Canım iyiyim. Bi hap veriyolar sancıları düşürüyor. Hap içmeyince geri çıkıyor. Şimdi kontrol ediyorlar 12 saatte bir mi / 24 saatte mi yoksa günde 3 mü alınmalı. Onun kontrolünü yapmaya çalışıyorlar. Netleşince go home
Çok şükür inşallah böyle kontrol altına alınır🙏🏻🙏🏻🤲🤲

selamlar bugun kontrolumuz vardi 34+0 olduk bebis 2.650 gr olmus herseyi iyi bas asagi dedi tahlil istedi onlarida birazdan gostericem simdilik hersey yolunda sukur ♥️

34+1de 2670 gr 46.6 cm uzunlukla biz de sisko bebeler arasinda sayildik, kanal agzindayiz erken dogum riski var dendi, yatmamiz soylendi. Yatamiyoruz tabi 22 aylik bir abla var 😀 size dinlenmeniz soylendi mi?

Ya ben gümüş kapak aldım hala kullanmam gerekiyor mu krem ? İkisi ayrı şeymi

Gumus kapak meme basina temasi onlesin, surtunmeden kaynakli yaralar olusmasin ya da yaralar buyumesin diye kullaniyoruz kibriscim, 😗

Lansinoh ise yara iyilestirsin diye yani evet birlikte kullanacaksin.

Ama benden soylemesi birlikte kullaninca ozellikle sicak memleketlerde rahatsiz edici olabilir.

O zaman aliyim bende süreyim , zaten göğüs üçlarıma dokundun mu acayip acıyor , o gün ucu çıksın diye uğraştım çok fena acıdı 1 dk bile olmadı yani dokunalı
Göğüs ucuyla çok aşırı oynamamak lazım bi hormon mu ne salgılanıyomuş doğumu tetikliyomuş. Yüzeysel sürülcek

oy oyy çocuğun askere gidene kadar olan ihtiyaçlarını alacaz bu gidişle indirim kovalaya kovalaya 😁
Valla bu gidişle öyle olacak bitti sanıyorsun bitmiyoooor 😂

Kızlar lansinoh göhüs ucu kremini kaçıncı haftada kullanmaya başlıyacaksınız?
Ya ben gümüş kapak aldım hala kullanmam gerekiyor mu krem ? İkisi ayrı şeymi
Krem kullanımı;

Emzirmeye hazırlanmak için hamileliğin 35. haftasından sonra günde 2 kez uygulanabilir. Hassas göğüs uçlarında emzirirken, her emzirmeden sonra veya gerekli görülen sıklıkta tüm göğüs ucu bölgesine uygulanabilir.

Kapak kullanımı;

Hamilelikte kullanılıyorsa: Doğuma 2 hafta kala, günde 1-2 saatle başlayıp gittikçe artan sürelerle takılması tavsiye edilmektedir. Doğum öncesi gece kullanıma gerek yoktur.

Doğum sonrası kullanılıyorsa: Emzirme sonrası, kapakları göğüs uçlarınızın üzerine kapatınız. Emzirme aralarında mümkün olduğunca uzun süre göğsünüzde kalmalarını sağlayınız. Emzirme öncesi kapakları çıkarınız.

Silverette® ile birlikte başka bir krem, yağ ya da losyon kullanmayınız.

Kapakları göğüs pedi ile birlikte kullanabilirsiniz. Bu durumda, kapakları göğüs ucuna yerleştirdikten sonra, içerisine göğüs pedini yerleştirdiğiniz sütyeninizi takabilirsiniz.

Kızlar ben bugün hala oldum🥰
Gelinimiz 37+0 dı bugün kontrole gitti zaten gelişimi üç hafta geriden geliyordu bugünde doktoru dört haftaya çıkmış gelişim geriliği dedi
Bide bebeğin kalp atışları zayıflamaya başlamış plesanta kalınlığı vardı
Acilen sezeryana alındı 2100 gram 45 cm bir kızımız oldu
Sağlığı çok şükür yerinde küvez ihtiyacı yok
Sadece annenin ameliyat esnasında tansiyonu yükselmiş bundan sebep 24 saat yoğunbakımda kalıcak magnezyum tedavisi vereceklermiş
Bebeğe de mama veriyorlarmış anne az kendine gelince memesini tutturmaya çalışacaklar
Bi görseniz minicik bir bebek ama çok şeker
Rabbim hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin 🙏💐

Kızlar ben bugün hala oldum🥰
Gelinimiz 37+0 dı bugün kontrole gitti zaten gelişimi üç hafta geriden geliyordu bugünde doktoru dört haftaya çıkmış gelişim geriliği dedi
Bide bebeğin kalp atışları zayıflamaya başlamış plesanta kalınlığı vardı
Acilen sezeryana alındı 2100 gram 45 cm bir kızımız oldu
Sağlığı çok şükür yerinde küvez ihtiyacı yok
Sadece annenin ameliyat esnasında tansiyonu yükselmiş bundan sebep 24 saat yoğunbakımda kalıcak magnezyum tedavisi vereceklermiş
Bebeğe de mama veriyorlarmış anne az kendine gelince memesini tutturmaya çalışacaklar
Bi görseniz minicik bir bebek ama çok şeker
Rabbim hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin 🙏💐
Tebrik ederimm. Yeğenine sağlıklı, huzurlu, mutlu, bolluk ve bereket içinde bir hayat dilerim. Annesinede geçmişler olsun. Hemen toparlanıp emzirme serüvenlerine başlar inşallah. 🌸
Amin. 🙏

Krem kullanımı;

Emzirmeye hazırlanmak için hamileliğin 35. haftasından sonra günde 2 kez uygulanabilir. Hassas göğüs uçlarında emzirirken, her emzirmeden sonra veya gerekli görülen sıklıkta tüm göğüs ucu bölgesine uygulanabilir.

Kapak kullanımı;

Hamilelikte kullanılıyorsa: Doğuma 2 hafta kala, günde 1-2 saatle başlayıp gittikçe artan sürelerle takılması tavsiye edilmektedir. Doğum öncesi gece kullanıma gerek yoktur.

Doğum sonrası kullanılıyorsa: Emzirme sonrası, kapakları göğüs uçlarınızın üzerine kapatınız. Emzirme aralarında mümkün olduğunca uzun süre göğsünüzde kalmalarını sağlayınız. Emzirme öncesi kapakları çıkarınız.

Kapakları göğüs pedi ile birlikte kullanabilirsiniz. Bu durumda, kapakları göğüs ucuna yerleştirdikten sonra, içerisine göğüs pedini yerleştirdiğiniz sütyeninizi takabilirsiniz.
Her emzirme öncesi bu krem silinecekmi meme ucu yıkanacakmı peki

34+1de 2670 gr 46.6 cm uzunlukla biz de sisko bebeler arasinda sayildik, kanal agzindayiz erken dogum riski var dendi, yatmamiz soylendi. Yatamiyoruz tabi 22 aylik bir abla var 😀 size dinlenmeniz soylendi mi?

Gumus kapak meme basina temasi onlesin, surtunmeden kaynakli yaralar olusmasin ya da yaralar buyumesin diye kullaniyoruz kibriscim, 😗

Lansinoh ise yara iyilestirsin diye yani evet birlikte kullanacaksin.

Ama benden soylemesi birlikte kullaninca ozellikle sicak memleketlerde rahatsiz edici olabilir.
Evet Kıbrıs gibi 🤣🤣 ama aliyim madem kullaniyim sonra rahatsız ederse kışın kullanırım

Krem kullanımı;

Kapak kullanımı;

Sağol canım 🥰

Back
X