• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Kayınvalideye bir yerde yabancı diyorum da anneleri anlamıyorum.
Son muayenede göstermedi yüzünü benimki fotoğraf yok. Bir sonra ki muayene annemde burada olmuş olacak. Kızımı göreyim diye çok heyecanlı.
Ne kadar güzel 😍😍 benim annem ya bırak bişey belli olmuyor ne o hamur gibi çıkıyor bebek diyor 🥲🥲

eşim bir de şey demez mi aldatmaların çoğu erkeklerin eşlerinin hamileliği sırasında oluyor diye 😁 o zaman kapı orda diyorum susuyor hemen, yani cidden 9 ay boyunca biz neler çekiyoruz erkeklerin aklı fikri tek bir yerde 🤦🤦
Ağzında olandan korkmayacakmışsın boşver o öyle söylesin 😄

Belki suan hormonaldir istenmeden yapılacak seyler degil tabi ama istemek için de belirli yollar var sizi tahrik edicek seyler izleyebilirsiniz esiniz sizde o duyguları uyandırmıyorsa suan. Kokusundan falan bile rahatsız olan oluyormus diye diyorum. Bende tövbe koltuk altını yalarım yanı adamın sorun değil🤣
Bence evliliğin cok büyük bir kısmı cinsellik siz yine de dikkat edin Allah korusun yapan her yerde yapar Allah şaşırtmasın ama tedbir bizden tabiki diyip konuyu kapatıyorum 🤭
Evliliğin bence %80 karı koca ilişkisi gerçekten , hele benim eşim için %95 oranındadır diye bilirim 🤣🤣🤣 ama ne yapayım bizim hep riskli geçti , bişey izlesemde beni etkilemiyor artık 🥲🥲🥲 acaba bu hormonlar düzelir mi 🥲🥲

Evliliğin bence %80 karı koca ilişkisi gerçekten , hele benim eşim için %95 oranındadır diye bilirim 🤣🤣🤣 ama ne yapayım bizim hep riskli geçti , bişey izlesemde beni etkilemiyor artık 🥲🥲🥲 acaba bu hormonlar düzelir mi 🥲🥲
bizim tüp bebek ya tedavinin tee en başından beri benim libido yerlerde 🤣🤣 ruhuna el fatiha yani onca ilaçtan hormondan sonra, bakalım doğumdan sonra nasıl olacak 😁🤭

Düzelir düzelir suan vücut prolaktin basıyor o yüzdendir. Bi de bir sey yapıyor esin gebelikte kinleniyor unutmuyorsun cinsellik de aklına gelmiyor ona sıra da gelmiyor demek.
Ama siZ yine de dikkat edin🌸

eşim bir de şey demez mi aldatmaların çoğu erkeklerin eşlerinin hamileliği sırasında oluyor diye 😁 o zaman kapı orda diyorum susuyor hemen, yani cidden 9 ay boyunca biz neler çekiyoruz erkeklerin aklı fikri tek bir yerde 🤦🤦
Aynen ya , ama benimki biliyor benim paranoyak olduğumu söylemiyor

Benim de ilk 12. Haftada ve sonraki haftalarda ve ara ara olmuştu. Doktorum bebek ve rahim büyüdüğü için karın kasları geriliyor demişti. Genellikle birkaç gün sürüyor, sonra geçiyor. Sıkışmış gaz sancısı gibi. Bazı hareketlerle (eğilme) artıyordu. Sizin de bu şekil mi acaba?
Gaz sancısı gibi evt benim bu ikinci oluşu daha genelde oncekide bir gün sürmüştü suankide baya azaldı .cuma günü anlarım bebek yön mü degistirmis . Yatarken bişey yok yürürken ayakta eğilince falan artıyor ani hareketlerde falan

Düzelir düzelir suan vücut prolaktin basıyor o yüzdendir. Bi de bir sey yapıyor esin gebelikte kinleniyor unutmuyorsun cinsellik de aklına gelmiyor ona sıra da gelmiyor demek.
Ama siZ yine de dikkat edin🌸
Valla öyle herşeye alınıyorum ya 🤣🤣 çok saçma bi hal aldı artık , eşim havadan nem kapıyorsun diyoe

O da olur ona da tamamım. Ben İzmir’e atandığımda 7 ay ayrı kaldık eşimden sonra o aydına geldi ben 6 ay sonra gelebildim o zaman da ayrıydık sanalda da neler oluyormus gördük yanı onlar da ayrı bir heyecandi 😃 bakın bana gece gece kocamı özlettiniz gidicem hastaneye yanına şimdi nöbetçi bugün uyuyamicam 😃😃
Tamam sen sakin ol şimdilik 🤣🤣🤣

Biz tam 35 hafta , yani tüp bebekti çünkü , 33 hafta hamileyim 35 haftadır ilişki sıfır bir kere bile olmadı🤣🤣😢😢
Sen hepten yanmışsın be kıbrıs adamcağız artık yabancı gibi eve gelip gidiyordur 🤓
Cidden cinsellik evliliğin en önemli temeli bence
Benim plesanta yanda olduğu için doktor kesinlikle yasak koydu oyüzden mecburen uzağız
Oğlumda son ayıma kadar serbestti bi sorun yaşamadık
Onun dışında bide eşim şuan yanaşmıyor pek karnında yavrum varken nedense o hissiyatle yanaşamıyorum diyor farklı bir psikoloji
Neyseki az zamanımız kaldı o iş içinde bomba gibi döneceğiz 🤭 vakit toparlanma vaktidir Kıbrıs 😂😂😂

Son düzenleme:
Ben kv prof doçent dr kendisi herseyi biliyo 🤣🤣🤣🤣 sancısı vardi bugun hastaneye gittik diye eşim aradi sonra yalancı sancıymis dedi endiselenmesinler diye kayinvalidem Ben tahmin etmiştim gitmenize gerek yoktu dedi 🤣🤣🤣🤣 kendi dr um bile gel bi bakalim demişken o bu hamilelik konusunda prof boşuna okumuş bu dr lar anne diyorum 🤣🤣🤣 jajajjsjs gozlerinde rontgen cihazı var mesela ultrason fotoğrafında bebeğin suratına bakıp eşime benzettigi bi yer bulamayınca kemik yapısı oğluma benziyor baya dedi dayanamadim kahkaha bastım 🤣🤣🤣 bi insan bebegin yüzüne bakarak kemik yapısını nasıl anlar bide bizim bebek tombul yanak kemiğe dair bir ibare yok 🤣🤣🤣😄😄
Benim de kaynanam ve görümcem konuşuyorlar. bence annesi ile alakası yok aynı babası diyorlar. Sağlıklı olsun kime benzediği önemli değil de 9 ay emek verdiğine annesi ile alakası yok diyince insan çok sinir oluyor

Bende o arayışa girdim ama içime sindiremiyorum. Doğmadan buluruz inşallah. Sanırım ilk giydirdikleri takımıda biz odaya getirdiklerinde değiştireceğiz değil mi?
[/QUOE]
Ben işk giysin dşye
Al canım buldum ben 🤣🤣🤣🤣🤣
Kızı kucağıma almadan evlendiriyorum galiba 🤣🤣🤣

Back
X