• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Kızlar bugun pek yoktum yarın annemler gelicek diye dinlene dinlene hazırlık yaptım okudum yazdıklarınızı ama. 🌸
Az önce kayinvalidemler görüntülü konuştum bebeğin odasini falan gösterdim ağla ağla canimiz çıktı dua ede ede😃 sonra duvarda kapı süsünü gördüler daha adını bulamadık dedim annem nazenin olmucak mi oyle dedi ahmet dedi. Yoo dedim annem de künye yapmış cocuga nazenin diye bir bilekliğe sattım çocuğun adını nazenin olcak 🤣🤣
Başka bir sey koyarsan değiştiririz kızım dedi yok anne başka bir isim koyarım bi bileklik daha yaparsınız dedim tamam dediler 😃😃
Ahahah yok kız içine sinmediyse koyma sen karar vermeden yapmasaymışlar :) göbek adı koyarsın en kötü 🤣

Bebek kıyafetleri yıldız görmezmiş 😂 biri işte zamanında taş atmış. Bize de fısıldadılar. Aksini yapamıyoruz 😂
Valla ya aksini de yapmak yemiyor 🤣
oo harika sen bayağı detaya inmişsin , fu bakalım bende o zaman bu akşam beyazları aradan çıkarayım 🥰
Yok kız detay değil. Temelde bakarsan Beyazları renklileri ve yünlüleri ayırdım:) millet nevresim bilmem ne hepsini ayırıyor 🤣

Kızlar öğle saatinde mutfakta kendime birşeyler hazırlıyordum. Bir anda cam ankastre ocağım patladı bomba gibi. Tuz buz oldu. Öyle çok korktumki 1 saat kendime gelemedim 😔 Allahtan bana birşey olmadı çünkü ocağın başındaydım tamda 🤧
Geçmiş olsun cnm 😳sana birşey olmasın aman ha 🤲🤲

Kızlar bugun pek yoktum yarın annemler gelicek diye dinlene dinlene hazırlık yaptım okudum yazdıklarınızı ama. 🌸
Az önce kayinvalidemler görüntülü konuştum bebeğin odasini falan gösterdim ağla ağla canimiz çıktı dua ede ede😃 sonra duvarda kapı süsünü gördüler daha adını bulamadık dedim annem nazenin olmucak mi oyle dedi ahmet dedi. Yoo dedim annem de künye yapmış cocuga nazenin diye bir bilekliğe sattım çocuğun adını nazenin olcak 🤣🤣
Başka bir sey koyarsan değiştiririz kızım dedi yok anne başka bir isim koyarım bi bileklik daha yaparsınız dedim tamam dediler 😃😃
Şaka gibi 😁
Bu arada ben çok severim bu ismi. Hadi hayirli olsun (diyelim mi 😉)

kızlar bu ahşap beşiğin kenar korumaklıkları iç dokusu süngerimsi ve kılıfı çıkmıyor, bunu komple mi yıkayayım ne dersiniz formu bozulur diye korkuyorum 🤔
30 derecede yikanir, düşük devirde de sıkma yapilirsa bi sey olmaz dusuncesindeyim..
Uyku setini görünce aklima oğullarimin besiklerinin geldigi gün eşimin yaptigi geldi ☹️
Ben anne yani besigini uyku setli mobilya olandan aldim. Kutunun en üstüne de küçük yastigi koymuslar. Eşimde kutunun bantini acmak icin eline falçatayi aldi denk gelen yerden vurdu boydan boya. Bi açtik dantel detayli yastiği kesmiş 🥴

Kızlaar hediyeliğim kargoya verilmiş, ben çok beğendim 😍😍🫠🫠
Gözyaşım pıt 🥹
Sizce nasıl??
Çokkk güzel olmuş 😍

🙈🙈 Bazen ayağını uzatıyor karnımdan dışarı, diyorum yanlış yerden çıkmaya çalışıyor 🙈
Benimki bazen ağzımdan çıkacak sanıyorum oğlum yanlış yöndesin çıkış aşağıda diyorum ama yok 😅😅

Suyu çok tüketmeme rağmen oldu bu lökosit.. Dr manurol şase yazdi.Antibiyotik grubundanmiş, bi miktar canim sikildi. 33 haftadir hiç olmamistim.
Progestan 200 mg vajinal kullaniyorum, ki bu sekilde kullananlarda enfeksiyon riski fazla oluyor buna ragmen bende olmamisti, cok dikkat ediyordum. Neyse Allaha emanet ediyorum yavrularimi mecburen kullanilacak
Geçmiş olsun canım kızlarında dediği gibi suyu bolca tüket bu aralar. Antibiyotik bitince tekrar kültür istedi mi

İyiyim canımm dün çıkışımı verdi doktor nur topu gibi yasaklarla😀
Merdiven yürüyüş karbonhidrat ve tatlı yok
Belden aşağı vuran sancı, kanama, durmayan sızıntı veya aşırı gelen su vs. Olduğunda derhal hastaneye dedi. Beklemedeyik sakince takılıyos🫠
Aman canım dikkat et inşallah az daha bekler annesi 🌸☺️🙏

30 derecede yikanir, düşük devirde de sıkma yapilirsa bi sey olmaz dusuncesindeyim..
Uyku setini görünce aklima oğullarimin besiklerinin geldigi gün eşimin yaptigi geldi ☹️
Ben anne yani besigini uyku setli mobilya olandan aldim. Kutunun en üstüne de küçük yastigi koymuslar. Eşimde kutunun bantini acmak icin eline falçatayi aldi denk gelen yerden vurdu boydan boya. Bi açtik dantel detayli yastiği kesmiş 🥴
tamamdır bende o şekilde yıkayayım o zaman 👍
bende onu alt açma bezinde yaptım yaa, o kadar sarmışlardı ki saçma sapan bende bıçağı vurdum açmak için bezi kesmişim, neyseki tek bez kesilmiş

Günaydın kızlar bi aksilik olmazsa erken doğum olmazsa sıkıntılı bir durum olmazsa doğumuma tam 25 gün var.
Ne düşünüyorsunuz sizce çok mu az mı

Bı yanım ne kadar da çok diyor diğer yanım 25 gün ne ki diyor.
Ne düşüneceğimi şaşırdım 😱

Kaç haftalık oluyorsunuz?

Back
X