• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Kızlar her doğum farklı takılmayın siz.ben 2 sezeryan oldum bu 3. İnşallah.o kadar kötü olsa yaparmıydık bu kadar çocuk.dua edin bol bol güzel geçecek inşallah hepimizinki🤲
Ahahha güldürdün valla beni , 3.yü doğurmayı göze aldığına göre hepimiz doğururuz çatır çatır inşallah 🤣

Bu arada kızlar bu su konusu bugün denize gittiğim için aklıma geldi🤣 35. Haftada deniz hala neyimeyse 🤣🤣
Eşimde doktora soruyor sürekli ya anlamazsak adam en sonunda dedi anlamamak için baygın falan olmanız lazım ikinizinde anlıycakmışız yani kesin bence 🤣

Ahahha güldürdün valla beni , 3.yü doğurmayı göze aldığına göre hepimiz doğururuz çatır çatır inşallah 🤣
Yaaaani ben ki hap yutamayan ağrı eşiğide düşük biriyim.evlat başka doğduğu dk tüm sıkıntıların geçiyor.ağrıyı bile gözün görmüyo.rahat olun stres yapmayın🥰

Eşimde doktora soruyor sürekli ya anlamazsak adam en sonunda dedi anlamamak için baygın falan olmanız lazım ikinizinde anlıycakmışız yani kesin bence 🤣
benim eşimin dr u darlama seviyesi 😂😂 oda öyle sorular soruyorki insanın kendini julien julien doğrayası geliyor 😂😂

Bende suni sancı çektim sonra yoruldum istemiyorum sezeryana alın dedim doktorum aldı sağolsun. Yani önemli olan bebişlerin iyi olması, hiç acısız olmuyor tabi ama abartılacak birşey göremiyorum bende sonuçta bir ameliyat.agrı sancı illa oluyor çabuk geçiyor 🙏❤️

Bir konu daha danışcam sizlere 🤣🤣 yani aslında danışmak değil de grup için hangisi daha iyi olur sizce diye fikir sormak istedim. Ona göre dikkat edelim.. Ben şimdi ağustosu okuyorum da doğumu çok kötü geçen anneler de ayrıntılı anlatıyor acaba o kadar ayrıntılı anlatınca aramızda etkilenen kişiler olabilir mi? Yani mesela normal doğum şöyle kötü böyle kötü öldüm bittim gibi yada sezeryanla ilgili kötü şeyler söylenince doğurmamış anneler çok etkilenir mi acaba?
Bence etkilenir insan ister istemez. Olumsuz bir deneyimse çok detay vermeme taraftarıyım ben 😅

Benim ilk gebeliğim ama daha önce hamile bir arkadaşım, yanımdayken amniyon sıvısı gelmişti. Aynı idrar gibiydi. Ayağa kalktığı gibi boşaldı.

Uykuda başına gelen bir yakınım ise çok emin olamadığını söylemişti. Kiminin sızıntı şeklinde de gelebiliyor sanırım.

Bu arada nasıl her hamilelik farklı ise, her doğum da farklı olur. O an illa ki korku hissederiz ama şuan düşünüp korkmak anlamsız. Daha zamanım olduğu için rahat hissediyorum herhalde şuan. 🫣

Ayy nasıl 37 ya o kadar büyüdünüz mü çok yaklaşmış hissetim şuan 😍 maaşallah sporu da hiç bırakmadınız tebrikler
Hic bırakmadım eşim usenip gitmeyelim dedikçe ben gidelim dedim ama hareket ettikçe insan daha da hafifliyor 🥰 az kaldi evet heyecanla sanci bekliyorum

Bir konu daha danışcam sizlere 🤣🤣 yani aslında danışmak değil de grup için hangisi daha iyi olur sizce diye fikir sormak istedim. Ona göre dikkat edelim.. Ben şimdi ağustosu okuyorum da doğumu çok kötü geçen anneler de ayrıntılı anlatıyor acaba o kadar ayrıntılı anlatınca aramızda etkilenen kişiler olabilir mi? Yani mesela normal doğum şöyle kötü böyle kötü öldüm bittim gibi yada sezeryanla ilgili kötü şeyler söylenince doğurmamış anneler çok etkilenir mi acaba?
Bence pozitif doğum hikayesi paylasilmali normal veya sezeryan farketmeksizin

Etkilenenler mutlaka olacaktır hepimiz diğer gruplardan 3-5 konuda korku edindik. 😁 Anne korkarak giriyorsa herşey peri masalı gibi ilerlese bile baştan sona negatif bir hikayeye dönüşüyordur diye düşünüyorum.(Ben şimdiden korkmaya başladımda 😆) Hikayelerin anlatılırkende kötüyse başına belirtilse anca öyle etkilenme işi çözülebilir ama o kafayla bu düşünülür mü bilmem. 😊

lidyadgn lidyadgn Maşallah hala spor senden pozitif doğum hikayesi bekliyoruz 😁

@kumarbaz4334 Geçmiş olsun kızın ve sen hemen iyileşirsiniz inşallah 🌸
🥰 Ay inşallah ben de kolay kolay acilmam olsun diye hiç aksatmadim pozitif olursa paylasirim ama negatif şeyler olsa da söylemem etkilenmeyin diye 😄🙈

Hic bırakmadım eşim usenip gitmeyelim dedikçe ben gidelim dedim ama hareket ettikçe insan daha da hafifliyor 🥰 az kaldi evet heyecanla sanci bekliyorum
Darısı başımıza biz de şu sporu hayatımıza bu kadar sokabilsek.. ben hala tam net başlayamadım bi gün yürüsem diğer gün üşeniyom 🤣 önümüzdeki hafta kesin başlıyoruz 🤣🤣

Kız dediğin kibar olur annesi toraman olmaz 🥰 merak etme sen yemen gerekenleri ye hep sayıldı grupta kaşar muz vs. Gerisini artık hanımefendi bilecek minyon mu olur azcık tombiş mi 🤣 qrtık sona yaklaştık 1 kaç hafta daha dişimizi sıkıp büyütebildiğimiz kadar büyüteceğiz bebişleri bundan sonra korkmayalım allahın izniyle sağlıkla doğacaklqr kilolara takılma
Yaa kız olsaydı neyse 😅 bizimki erkek teyzesi Bi ablası var ablamız 2340 gr doğmuştu 36+5 te

Darısı başımıza biz de şu sporu hayatımıza bu kadar sokabilsek.. ben hala tam net başlayamadım bi gün yürüsem diğer gün üşeniyom 🤣 önümüzdeki hafta kesin başlıyoruz 🤣🤣
Son 2 -3 hafta düzenli yapsan bile yararı olur kuzum hiç bi zaman geç değil motivasyonunuz düşünce bana yazin ben sizlere gaz veririm😄

Cnm bnmde böyle geriden geliyor karın çevresi 30 da 1 hafta geriydi 32 de gttim 2 haftadn fzla geriye düştü
Gelişimi takip etcez dedi doktorda büyüdüğü sürece sorun yok gelişmezse erken doğum olabilir dedi
Ben biraz beslenmeye dikkat etim 1 hafta sonra tekrar çağırdı 33 de gitti hala geri ama kilo almş dahada gerilememiş yani en azından bu şekilde naptıysan devam et işe yaramış dedi doktorda
Beslenmene dikkat et 3 ana 3 ara öğün yapmayı dene muz süt yoğrt ayran ceviz yumurta kaşar bunları tüket kilo alıyo o zmn
Bende çok iştahlı dğlim o yüzden böyle oldu
Sağol canım benim bide özel gereksinimli kızım var üstelik lösemi tedavisi görüyor o yüzden çok ihmal ettim kendimi ve zaten olmayan iştahım kızımın stresiyle iyice geri kaçtı her gece 2 tane prilam içiyorum gün içinde zofer de içiyorum bulantı için 10 gün sonra kontrole çağırdı İnşaAllah toparlanır

Benim 34te 2500 falandı bence cok da az degil yanı toparlar boyu belki kısadır ondan total ölçümde az çıkmıştır karin çevresinde sadece ona bakılmıyor cunku kalbinizi bozmayın. Siz zor zamanlar geçiriyorsunuz belki o stres de etkilidir. Daha sık takip önerirler bu gibi durumlarda .
Sağol canım İnşaAllah sağlıkla doğsunlarda ❤️

Back
X