Genel olarak losyonlar yüzede uygulanıyor bilgisi verilmiş markalardan bu ürünlerde. Bebekten bebeğe nemlendirme derecesi veya alerjik reaksiyonu değişiyor. Bebeğimizi tanımadan netleştiremeyiz anlaşılan. Ben içeriklerine bakıp, yüze uygulanabilir mi diye yorumlarada bakıp sana yazdım canım ama fiyat gramaj karşılaştırmasıda yaparsın. Benim ilk tercihim iva natura idi kargo sorunlarından alamadım, ikincisi ecowelldi. Mustela temiz olsa düşünmeden alacaktım.
Iva Natura içerik temiz, yüze uygulanıyor ama bitki bazlı olduğu için yüzde alerjik reaksiyon yaşayan olmuş.
Ecowell yüze uygulanıyor, içeriğide iyi.
Badger i özellikle bebeğinin yüzüne kullandığını söyleyen çok anne yorumu var. Ama yapısı yağlı olduğu için içine siner mi bilmem. Fiyatına göre gramajıda düşük.
Minoris içeriği temiz, yüze uygulanabilir, yapısı jel.
Babydream içi tertemiz, fiyatı rossmanda kartla birlikte çok uygun, nemlendirmesini az bulanlar olmuş.
Baby&me yüze uygulanabilir, temiz içerikli, nemlendirmesini veya kokusunu sevmeyen olmuş.
Weleda nın ayrıca yüz kremi var, alerjik ve egzamalı bebek ciltlerine iyi gelmiş ama içeriğinde parfüm var direk eleyelim.