2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Sağolasın canım inşallah 😘💞🤲🏻

kızımda kullanıyordum ağrı kesici özelliği var iyi geliyordu 👍🏻

Amin amin inşallah çok sağol 💞hepimizin gazası mübarek olsun :) 😘🥰💞 kızın omzu daha iyi ama hala o kolunu pek kullanmamaya çalışıyor.askıya alamadığımız için yavaş iyileşiyor sanırım. ya da acıyacak diye korkudan kullanmıyor.kontrole de çağırmadı tekrar götürecek miyim ne zaman götürmem lazım bilmiyorum.işitme testi için tekrar gelicez o zaman gösteririm belki
Takip ettirmeniz onemli yasi kucuk, yanlis kaynar, bağlarinda kisalma cekme falan olur Allah korusun 🙏

Benimki de öyleydi ondan kurmayi birakmistim ilk kez bu kadar uyudu kiz kardeşim de hemşire yenidogan bana 1 ay boyunca max 3 saatte bir emzir demisti ondan öyle korktum seninki benimkinden küçükse alarm i bırakma bence
Benimki 19 günlük canım hala alarm kuruyorum ama zaten alarma gerek kalmadan 45 dakika-1 saatte bir uyandırıyor beni gaz sancısından 😔

Bu gaz sorunu hepimizi perişan ediyor 😣 benimki de gazdan az önce okadar çok emdiki tekrar emzirmeye kalktığımda midesi bulandı artık 😣 ben aklıma sürekli gaz sorununun inşaAllah en geç 3. ayının sonunda biteceğini getiriyorum 😬 kaldı iki ay 🙄

Hayirli olsun canim, bi avazda dogur insallah. Sanirim daha bitmemis dogumun mesajlarda goremedim?

Tebrik ederim, simdiden gazan mubarek olsun. :) Allah anali babali buyutmek nasip etsin, miniginde saglikli, mutlu, huzurlu bir omru olsun insallah 🧿🙏🩷
kızın omuzlari nasil oldu?

Ahahahah bunu neden anlatmadin bugune kadar?

2 gun boyunca sanci cekmene niye musade ettiler yahu? Suyun var miydi bari?

Bu arada Allah anali babali buyutmek nasip etsin inşallah 🩷🙏🧿 minigin omru bahti guzel olsun 🩷

Slingci kizlar, bunu yenidogana kullanabildigimize emin misiniz? 2 cocuklu anne olarak bana coook ama cook lazim, magazadan almaya calistigimda yenidogana uyumlu model olmadigi soylendi, ayni boyle esnek slingti baktigim.
3 cm açıklıkla yarışı erken yaptı doktorum. Doğumum aşırı zor oldu benim için 5 cm açıklıkta ebe suyumu patlattı sonra sonuna kadar suni sancı verdiler tam açıklık oldu doğurdum çok şükür

Ahahhshs anlayamamisim ben, simdi de konuyu unuttum ama :) :halay: :110:

Cati muayenesi sonrasi kahverengi lekelenme olur, normal, bu konuda doktorunuz uyarmadi mi?

Ancak kahverengi lekelenme kirmizi parlak kanamaya donerse sorun olur, doktorunuza gitmeniz gerekir.

sizi 35.hafta niye muayene etme ihtiyaci duydu, cok erken zira? 1 cm acilmadan korkmayin, bol bol dinlenin en az 2 hafta. 37.haftaya giris yapinca korkmaniza gerek yok.

bebegin gelisimi boyu kilosu ne durumda? 2 kiloyu gecti mi?

bunu bana da yazdilar ben bulamadim eczanede fiyati ne kadarmis? Olmadi getirttireyim.

canim yolladigin link uygulama yuklemeye yonlendiriyor acamadim ben.

Benim de bebegim bunu yapiyor ama normal birsey bu, cocuk ikiniyor :)
Iki kiloyu gecti evet. Yurtdisindayim ben buradaki surece de cok hakim degilim acikcasi. Dr uyarmadi kanama olabilecegi konusunda. Haftaya gittigimde soracagim

Süt sağdım yine hüsran. 2 3 gündür sağmıyordum yine az yine az artmamış o kadar çok şey yiyip içiyorum işe yarayan yok
Bana doktorum laktom diye bir takviye verdi baya ise yariyor, belki incelemek istersin
1695871809247.webp

Kızlar selamm nasılsınız😊 bebiş doğdu unuttum buraları gibi oldu ama hepimiz gibi 24 saatim ona entegre olmuş durumda 🙃 o uyuduğunda ben de uyumaya çalışıyorum. Öyle bir selam vermek için geldim, yazılanları okumaya çalışıyorum 😍
Emzirme seanslarında uyumamak için bekleriz sohbete kuzum🤣 nasıl gidiyor bebişle alıştınız mı

Back
X