2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Hayirli olsun canim, bi avazda dogur insallah. Sanirim daha bitmemis dogumun mesajlarda goremedim?

Tebrik ederim, simdiden gazan mubarek olsun. :) Allah anali babali buyutmek nasip etsin, miniginde saglikli, mutlu, huzurlu bir omru olsun insallah 🧿🙏🩷
kızın omuzlari nasil oldu?

Ahahahah bunu neden anlatmadin bugune kadar?

2 gun boyunca sanci cekmene niye musade ettiler yahu? Suyun var miydi bari?

Bu arada Allah anali babali buyutmek nasip etsin inşallah 🩷🙏🧿 minigin omru bahti guzel olsun 🩷

Slingci kizlar, bunu yenidogana kullanabildigimize emin misiniz? 2 cocuklu anne olarak bana coook ama cook lazim, magazadan almaya calistigimda yenidogana uyumlu model olmadigi soylendi, ayni boyle esnek slingti baktigim.
Ayy ne bileyim atlamışım anlatmamışım:) somra odaya gelice de çok yaptı. İlk altını alıyorduk doluydu çok fena tam bezi çıkarırken bşr daha bqşladı yapmaya 2 3 bezlik yaptı 🤣🤣 sonrada işte çok kilo verdi diye mama başladılar

Valla bizde açık çünkü yoksa ben kafayı yerim emzirirken falan gece açık olmazsa uyur kalırım gibi ayrıca gündüz kuşağı her türlü hakimim artık 🤣 Netflix te bir iki dizim vardı ama durdurmak pek mümkün olmadı hep kaçırdım o yüzden o biraz daha büyüdükten sonra ☺️
Bizde de öyle gündğz gece her türlü kuşak var :) hadi ben gündüz dururum da qnnem var o sıkılıyor sıkılmaması önemli gitmesin :) gece de uyurum valla dediğin gbi. Zaten salondayız niz bebekle🤣

Merhaba herkese kızlar 2 gündür suni sancı çekip bugün 4te bebeğimi kucağıma aldım normal doğumla Allah şükür ☺️ NewMamaa NewMamaa biz 40+4te doğduk. Benim bebiş de doğar doğmaz kakasını yaptı 😁 sütüm az az anca geliyor emzirmeye çalışıyorum yine sorularım olursa yazarım sizlere ☺️
Gözünüz aydın canım sağlıkla büyüsün 🙏

Ayy ne bileyim atlamışım anlatmamışım:) somra odaya gelice de çok yaptı. İlk altını alıyorduk doluydu çok fena tam bezi çıkarırken bşr daha bqşladı yapmaya 2 3 bezlik yaptı 🤣🤣 sonrada işte çok kilo verdi diye mama başladılar

Benim buyuk de 12-13 gunlukken falan acil doktorunun eline 1 kg kaka doldurmustu, sonra tatmin olmadi kucagina yapti falan. Baya hastane odasi temizlemeye calismistim utancimdan. Ahhsha :)

Canım konuştuk biz onu doktorla ama bizim bebenin yumurtalıkları inmemiş 1 ay sonra bir daha bakalım dedi, bir de yarım sünnetli doğmuş nasıl yol izleyeceğiz bir ay sonra belli olacak 🤷‍♀️
Yarım sünnetli nasıl oluyor ki canım ilk defa duydum .pipisine baktığın zaman ucunda açıklık falan mı var

Benim buyuk de 12-13 gunlukken falan acil doktorunun eline 1 kg kaka doldurmustu, sonra tatmin olmadi kucagina yapti falan. Baya hastane odasi temizlemeye calismistim utancimdan. Ahhsha :)
Hahahw küçük neler yapacak bakalım :) bu arada onu da yaptım benim kız aynı gün içinde 2 doktora gittik 2sinede kaka yaptı hemde 2sinde de sedyeye geldi.. benim kız boklu galiba şuan fark ettim 🤣🤣 2. Gittiğimiz doktor prof tu ve yanında asistanı yoktu o gün kendi temizledi🤣

Bizim de açık :KK43: bi arkadaşımla konuşmuştum onda da hep acıkmış su an. Biraz anlamaya başlayınca açmayacağız dedi. (2 aylık bebesi )
Ne zaman açmayacaz acaba 🤣 bir de ses olması da işe yarıyor. Tv kapalıyken en ufak bir çıt sesine uyanıyor benimki

Geçmiş olsuuuun 🥰 ve hayırlı olsun tabiki, ilk zamanlar ağrı oluyor canım 4. 5. Gün rahatlarsın inşallah ❤️ evinize de gidersiniz inşallah 🙏
Sağolasın canım inşallah 😘💞🤲🏻
Bizim doktorumuz mestil diye bir damla yazdı gaz için kullanan var mı acaba? Birde ben gaz ile ilgili bir şikayetimiz var demeden yazdı yakında gaz şikayetleri başlar kullanın dedi.
kızımda kullanıyordum ağrı kesici özelliği var iyi geliyordu 👍🏻
Hayirli olsun canim, bi avazda dogur insallah. Sanirim daha bitmemis dogumun mesajlarda goremedim?

Tebrik ederim, simdiden gazan mubarek olsun. :) Allah anali babali buyutmek nasip etsin, miniginde saglikli, mutlu, huzurlu bir omru olsun insallah 🧿🙏🩷
kızın omuzlari nasil oldu?

Ahahahah bunu neden anlatmadin bugune kadar?

2 gun boyunca sanci cekmene niye musade ettiler yahu? Suyun var miydi bari?

Bu arada Allah anali babali buyutmek nasip etsin inşallah 🩷🙏🧿 minigin omru bahti guzel olsun 🩷

Slingci kizlar, bunu yenidogana kullanabildigimize emin misiniz? 2 cocuklu anne olarak bana coook ama cook lazim, magazadan almaya calistigimda yenidogana uyumlu model olmadigi soylendi, ayni boyle esnek slingti baktigim.
Amin amin inşallah çok sağol 💞hepimizin gazası mübarek olsun :) 😘🥰💞 kızın omzu daha iyi ama hala o kolunu pek kullanmamaya çalışıyor.askıya alamadığımız için yavaş iyileşiyor sanırım. ya da acıyacak diye korkudan kullanmıyor.kontrole de çağırmadı tekrar götürecek miyim ne zaman götürmem lazım bilmiyorum.işitme testi için tekrar gelicez o zaman gösteririm belki

Kuzum ben baştan beri mama veriyorum hastanede verdik. Ama az yani günde 1 yada 2. 15 gün kontrolünde kilosuna ulaştı diye artık vermeye bilirsin dedi doktor. Ben gece 1 kere veriyorum iyi uyusun diye
İyi yapmışsın canım mama vermekle, bende az az veriyorum gün içinde tam anlayamadım sütüm mu yetmiyor ihtiyacı mı arttı, ne kadar almıştı 15 günde kuzu ne kadar almalı hiç bilmiyorum

Merhaba herkese kızlar 2 gündür suni sancı çekip bugün 4te bebeğimi kucağıma aldım normal doğumla Allah şükür ☺️ NewMamaa NewMamaa biz 40+4te doğduk. Benim bebiş de doğar doğmaz kakasını yaptı 😁 sütüm az az anca geliyor emzirmeye çalışıyorum yine sorularım olursa yazarım sizlere ☺️
Maşallah gözün aydın 😍😍

Hayırli olsun canım 🥰 maşallah size❤️

İyi yapmışsın canım mama vermekle, bende az az veriyorum gün içinde tam anlayamadım sütüm mu yetmiyor ihtiyacı mı arttı, ne kadar almıştı 15 günde kuzu ne kadar almalı hiç bilmiyorum
İlk doğduğunda ki kilosuna geri dönmesi lazım 10 günde yada en kötü 15 günde.. her bebeğin farklı o yüzden.

Back
X