2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Saglikla büyüsün analı babalı gözün aydin😍
Canım gözün aydın analı babalı büyütsün Maşallah senin de ağrıların zamanla geçecek sabret.. kaka yapmadan hastaneden salacaklarını sanmıyorum yeterli beslenmediğini düşünürse zaten hemşireler mama ver derler.. En rahatı hastane orada hemşireler var ne derlerse onu yapacaksın sakin ol Rahat ol akışına bırak

Benimki de doğar doğmaz doktorun eline yaptı. Sonrasında 3 gün kaka hiç yapmadı. Kontrolde doktor normal olduğunu söylemişti 1 haftaya kadar. İçinizi ferah tutun bugün yarın yapar 😅

Ya o isilik bizde de oldu iki yanakta hemde, ama beyaz beyaz içi böyle sivilce gibi. Doktora gittiğimizde isilikten ziyade alerjiye de benziyor dedi. Kremler verdi kaç gündür kullanıyoruz tık yok. Birdaha gideceğiz inşallah bakalım inşallah geçer ya. Size söylenilen kaynamış soğumuş suyu da denemek lazım
Çok sağolun kızlar 🥰 ilk kakamızı yaptık 😅 Tweetiy Tweetiy benimkide ilk çişini doktorun üstüne yaptı sizinki daha fena 😅
NewMamaa NewMamaa sağol canım sabretmeye çalışıyorum ağrı kesici içiyorum günde 3 kere ama iğne kadar etkili değil.hastane rahat olsa da evime gitmeyi dört gözle bekliyorum sanki o zaman ağrılarım dinecek gibi.siz şimdi daha iyisinizdir darısı bana ve yenidoğum yapacaklara 🤲🏻

Benimki de doğar doğmaz doktorun eline yaptı. Sonrasında 3 gün kaka hiç yapmadı. Kontrolde doktor normal olduğunu söylemişti 1 haftaya kadar. İçinizi ferah tutun bugün yarın yapar 😅

Ya o isilik bizde de oldu iki yanakta hemde, ama beyaz beyaz içi böyle sivilce gibi. Doktora gittiğimizde isilikten ziyade alerjiye de benziyor dedi. Kremler verdi kaç gündür kullanıyoruz tık yok. Birdaha gideceğiz inşallah bakalım inşallah geçer ya. Size söylenilen kaynamış soğumuş suyu da denemek lazım

Çok sağolun kızlar 🥰 ilk kakamızı yaptık 😅 Tweetiy Tweetiy benimkide ilk çişini doktorun üstüne yaptı sizinki daha fena 😅
NewMamaa NewMamaa sağol canım sabretmeye çalışıyorum ağrı kesici içiyorum günde 3 kere ama iğne kadar etkili değil.hastane rahat olsa da evime gitmeyi dört gözle bekliyorum sanki o zaman ağrılarım dinecek gibi.siz şimdi daha iyisinizdir darısı bana ve yenidoğum yapacaklara 🤲🏻
Benim kız doğarken içimden çıkarırken yaptı ilk kakasını biri bağırdı mekonyum yapıyorr kenara çekiin diye sonra kontrol ettiler içime geldi mi diye filan 🤣🤣

Kızlar ben korseyi bugün taktım. İlk agrafları takarken bir düşündüm çok sıkı ya nasıl takıcam diye. Sonra baktım rahat. 1 2 saat durcaktı. Ama rahat ettim unuttum onu 4 saat durmuştur. Süt sağdım bebeği emzirdim filan. Hiç rahatsız etmedi. Bilgilerinize.

Eklentiler

• Screenshot_20230926-090746_Instagram.webp
    Screenshot_20230926-090746_Instagram.webp
    27,7 KB · Görüntüleme: 43
Kızlar biogai damla kullanan var mı?

Tam uyumamisken yatağa koyabilirsin canım, bende de aynı sorun vardı. Tam dalınca yatağa koyunca uyanıyor. Ama gözler hafif gitmisken yatağa koyunca uykuya geciyor
Ben kullandım kuzu, ama sanki sonradan alışıyor vücudu 🥴 pek etki etmedi sanki sonra şimdi anam babam usulü kimyon kaynattım suyundan vereceğim 2 kaşık oda bitkisel sonuçta 😬

Az önce slingi bin br uğraşla taktım bebeği koydum. Başladı aranmaya 🤣🤣 mız mız mene arıyor geri açtık🤣🤣 5 dakika değil 2 dakika zor durdu
Benimki slingte çok iyi duruyor hep onunla götürüyorum dışarı neredeyse hiç uyanmadan uyuyor 3 4 saat☺️ bana çok iyi oldu

Bizdede var ben onlar biz öpüyoruz diye oluyor diye biliyorum 😬 silmekte fayda var, ister istemez çok tazeler

Geçmiş olsuuuun 🥰 ve hayırlı olsun tabiki, ilk zamanlar ağrı oluyor canım 4. 5. Gün rahatlarsın inşallah ❤️ evinize de gidersiniz inşallah 🙏

Uyurken mi yerleştiriyorsun peki? Benimki uyumuyordu da.. benim bebiş uyumuyorsa en fazla 10 dakka memeden ayrı duruyor. 11.dakka kesin ağlr 🤣
Aboo memeci biri ha🥲 uyurken ya da uyanıkken farketmiyor canım orda rahat ediyor. Yeni mama vermeye basladım ben sürekli ve durmadan ağlıyorsa sen daha iyi bilirsin açlığını ama 😥

Aboo memeci biri ha🥲 uyurken ya da uyanıkken farketmiyor canım orda rahat ediyor. Yeni mama vermeye basladım ben sürekli ve durmadan ağlıyorsa sen daha iyi bilirsin açlığını ama 😥
Kuzum ben baştan beri mama veriyorum hastanede verdik. Ama az yani günde 1 yada 2. 15 gün kontrolünde kilosuna ulaştı diye artık vermeye bilirsin dedi doktor. Ben gece 1 kere veriyorum iyi uyusun diye

Kızlar evde bebişlerin yanında tv açııyor musunuz?? Bizim nerdeyse 24 saat açık:KK43:
Valla bizde açık çünkü yoksa ben kafayı yerim emzirirken falan gece açık olmazsa uyur kalırım gibi ayrıca gündüz kuşağı her türlü hakimim artık 🤣 Netflix te bir iki dizim vardı ama durdurmak pek mümkün olmadı hep kaçırdım o yüzden o biraz daha büyüdükten sonra ☺️

Kızlar dün gece kasık ve ağrımdan dolayı sabah doktora geldim 1-2 cm açıklığım vardı yatış verdiler. Şuan azar azar suni vermeye başladılar ama daha şimdiden sancılarım 3 dkda bir 100ü görüyor. Dualarınızı bekliyorum 🤲🤲
Hayirli olsun canim, bi avazda dogur insallah. Sanirim daha bitmemis dogumun mesajlarda goremedim?

Kızlar ben de dün öğleden sonra doğum yaptım.oğluş sabah 6ya kadar uyumadı dinlenemedim çok ağrım oldu hala ağrım var.sormak istediğim doğduktan ne kadar sonra kaka yaptıkları? 1 gün oldu 2 bez çiş var ama kaka yok.çok sık besleniyor ama kolostrum olduğundan doymuyor ondan mı yapamadı? Emzirme hemşiresi mama vermeyin dedi o yüzden ağrım olsa da sık sık emzirmeye devam ediyorum. 2.sezeryan daha zor oluyormuş imkanı olan normal doğum yapsın 🙈 bugün hastanede 2 günümüz yarın taburcu olucaz bakalım kızım kardeşiyle tanışınca neler olcak

Tebrik ederim, simdiden gazan mubarek olsun. :) Allah anali babali buyutmek nasip etsin, miniginde saglikli, mutlu, huzurlu bir omru olsun insallah 🧿🙏🩷
kızın omuzlari nasil oldu?
Benim kız doğarken içimden çıkarırken yaptı ilk kakasını biri bağırdı mekonyum yapıyorr kenara çekiin diye sonra kontrol ettiler içime geldi mi diye filan 🤣🤣
Ahahahah bunu neden anlatmadin bugune kadar?
Merhaba herkese kızlar 2 gündür suni sancı çekip bugün 4te bebeğimi kucağıma aldım normal doğumla Allah şükür ☺️ NewMamaa NewMamaa biz 40+4te doğduk. Benim bebiş de doğar doğmaz kakasını yaptı 😁 sütüm az az anca geliyor emzirmeye çalışıyorum yine sorularım olursa yazarım sizlere ☺️

2 gun boyunca sanci cekmene niye musade ettiler yahu? Suyun var miydi bari?

Bu arada Allah anali babali buyutmek nasip etsin inşallah 🩷🙏🧿 minigin omru bahti guzel olsun 🩷

Slingci kizlar, bunu yenidogana kullanabildigimize emin misiniz? 2 cocuklu anne olarak bana coook ama cook lazim, magazadan almaya calistigimda yenidogana uyumlu model olmadigi soylendi, ayni boyle esnek slingti baktigim.

Bizim doktorumuz mestil diye bir damla yazdı gaz için kullanan var mı acaba? Birde ben gaz ile ilgili bir şikayetimiz var demeden yazdı yakında gaz şikayetleri başlar kullanın dedi.

Erkek bebeği olan anneler yenidoğan sünneti düşünüp bu konuda doktoru ile konuşan var mı ?
Canım konuştuk biz onu doktorla ama bizim bebenin yumurtalıkları inmemiş 1 ay sonra bir daha bakalım dedi, bir de yarım sünnetli doğmuş nasıl yol izleyeceğiz bir ay sonra belli olacak 🤷‍♀️

Ooo güzel bir tavsiye🤣 acaba kullandığımız vitaminlerle birlikte bunu da içsek ne olur? Fazla gelir mi?
Bi fikrim yok doktoruna sormalısın bence tatlım❤️
Ahahhshs anlayamamisim ben, simdi de konuyu unuttum ama :) :halay: :110:

Cati muayenesi sonrasi kahverengi lekelenme olur, normal, bu konuda doktorunuz uyarmadi mi?

Ancak kahverengi lekelenme kirmizi parlak kanamaya donerse sorun olur, doktorunuza gitmeniz gerekir.

sizi 35.hafta niye muayene etme ihtiyaci duydu, cok erken zira? 1 cm acilmadan korkmayin, bol bol dinlenin en az 2 hafta. 37.haftaya giris yapinca korkmaniza gerek yok.

bebegin gelisimi boyu kilosu ne durumda? 2 kiloyu gecti mi?

bunu bana da yazdilar ben bulamadim eczanede fiyati ne kadarmis? Olmadi getirttireyim.

canim yolladigin link uygulama yuklemeye yonlendiriyor acamadim ben.

Benim de bebegim bunu yapiyor ama normal birsey bu, cocuk ikiniyor :)
İstanbul anadolu yakası için 600₺

Back
X