- 2 Ocak 2022
- 3.060
- 4.509
- 83
Benim 32 gün oldu benimki de hala geçmediKızlar hamilelik çizgisi benim hala geçmedi, doğum yapali 20 gün oldu ve aşırı rahstsiz oluyorum. Sizinkiler ne durumda![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim 32 gün oldu benimki de hala geçmediKızlar hamilelik çizgisi benim hala geçmedi, doğum yapali 20 gün oldu ve aşırı rahstsiz oluyorum. Sizinkiler ne durumda![]()
Oo 32 gün mü oldu nasıl var mı değişiklik bebekte? Benim hedefim 1 aylık olması daBenim 32 gün oldu benimki de hala geçmedi
2. haftadan sonra zorlaştı her şey gaz sancıları başladı, uyanıklık süresi arttı ve artık evin içinde gezdirilmek istiyorOo 32 gün mü oldu nasıl var mı değişiklik bebekte? Benim hedefim 1 aylık olması da![]()
Olur canım, sonradan sağdığını da ilk bi süre buzdolabına koyup soğumasını bekle. Aynı soğukluğa ulaşınca birleştirebilirsin.Yok ısıtçam demedim aslında ikisi de buzdolabı soğuğunda olunca birleştirsem dedim aslında ama neyse ben hiiç riske girmeyeyşm
Kızlar hamilelik çizgisi benim hala geçmedi, doğum yapali 20 gün oldu ve aşırı rahstsiz oluyorum. Sizinkiler ne durumda![]()
ayy evet yas başlarda ne güzel uyuyormuş meğer deliksiz 3 4 saat, ahh ahh bilemedik2. haftadan sonra zorlaştı her şey gaz sancıları başladı, uyanıklık süresi arttı ve artık evin içinde gezdirilmek istiyorbenim yeni hedefim 3 aylık olması
![]()
3 ay uzun ya dur bi 40 ı hedef koy2. haftadan sonra zorlaştı her şey gaz sancıları başladı, uyanıklık süresi arttı ve artık evin içinde gezdirilmek istiyorbenim yeni hedefim 3 aylık olması
![]()
Kuzum ya anlatma öyle kv de olsa anlatma. Hep aynı ağlıyor emiyor uğraşıyoruz filan de geçiştir. Duaları oku düzelir inş. Kimyon ye. Gaz sancıları mahvediyor zaten herşeyi. Ne huzur var çocuklara ne uyku.Bebeğime nazarim degdi sanirim, dun kv aradi ona bir miktar kendisini övdüm, söyle sakin, gazi yok, uykulari guzel beni yormuyor falan dedim.
Telefonu kapattiktan 45 dk sonra bebenin bagirsak sistemi kendinden gecti.
O dkdan beri 2 kez kaka yapti enseye kadar (gunde 6 kakali bez aliyordum) cikacak siddette fiskiran bir ishal (ablasinin kaka sekli buydu ilk 6 ay) ve 5 saat hic cis ya da kaka yapmadan gecen bir surec haliyle cok sanci yasadi ve telefon konusmasindan beri 10 dk 10 dk uyuyor.
Bize gastro yollari gozuktu galiba
Bebelerinizi ovmeyin hanimlar.
Bir de ben o zamanın tadını çıkaracağıma uyandıramıyorum, sarılığı artacak diye endişelenip durdumayy evet yas başlarda ne güzel uyuyormuş meğer deliksiz 3 4 saat, ahh ahh bilemedik![]()
Kuzu bu konuda sana danışayım. Senin dediğin damladan aldım 5ml lilk serum fizyolojik. Onun yarısı bir burna yarısı diğer burna mı?Burun temizliğini ne sıklıkla yapıyorsunuz? Yada yapıyor musunuz? Yapmalı mıyız? Bugün azcık var burnunun ucunda yapmalı mıyım?
6-7 ay miBen o hamilelik cizgisine bayiliyorum yahu :) ilk bebegimde 6-7 aylikti gectiginde hatta tam ilk adet oldugum ay gecmisti, iliskisi var mi bilemiyorum.
Bunda da daha oldugu gibi duruyor.
oy oyy hepimiz aynı durumdaydık ya ki bizim sarılık arttı foto bile aldık, 15.günden sonra o derin uyumalar gitti, ilerde bugünleri de arayacağız keşke stres yapmadan tadını çıkarsak her anınBir de ben o zamanın tadını çıkaracağıma uyandıramıyorum, sarılığı artacak diye endişelenip durdum![]()
Ben 3. Aydan sonra rahatlayacağımıza inandığım için biraz salıverdim, daha az stres yapıyorumoy oyy hepimiz aynı durumdaydık ya ki bizim sarılık arttı foto bile aldık, 15.günden sonra o derin uyumalar gitti, ilerde bugünleri de arayacağız keşke stres yapmadan tadını çıkarsak her anın![]()
valla bilmiyorum ki annem normal diyorPipisinde farklılık var mı ucu açık falan mi
Annen benim gibi yapıyor0.5 tog owli tulum aldım geldi kızlar.. beklediğim kadar ince değil.
Çocuğu sürekli kalın giydirmek isteyen müslinle kundak yapıp üstüne penye battaniyeye saran annem ne dese beğenirsiniz?
Bu çok kalın elleri de kapalı senin çocuk bunda durmaz![]()
Canım serum fizyoloji ben dr’uma sordum yap dedi , instagramda biri bebeğim boğuluyordu ambulans yetişmeseydi diye yazmıştı , dr boğulma tehlikesi var mı dedi , yüzü yere doğru olsun çevir dedi baş aşağı dönük öyle sık dedi burnuna o zaman bir delikten girip öbüründen çıkar ve tehlikesi olmaz demişti yazdığını görünce söyleyim dedim yatma pozisyonunda yapmaKuzu bu konuda sana danışayım. Senin dediğin damladan aldım 5ml lilk serum fizyolojik. Onun yarısı bir burna yarısı diğer burna mı?
Aaa ben bir kerecik yaptım onda da yatma pozisyonunda hafif yanken yapmıştım. Zaten tam sıkamadım içine 4 5 kerede anca sıktımCanım serum fizyoloji ben dr’uma sordum yap dedi , instagramda biri bebeğim boğuluyordu ambulans yetişmeseydi diye yazmıştı , dr boğulma tehlikesi var mı dedi , yüzü yere doğru olsun çevir dedi baş aşağı dönük öyle sık dedi burnuna o zaman bir delikten girip öbüründen çıkar ve tehlikesi olmaz demişti yazdığını görünce söyleyim dedim yatma pozisyonunda yapma