2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Hanımlar siz gündüz uykularıni bebeğiniz nerde uyuyor? Gününüzü geçirdiğiniz odada sesli bir ortamda mi yoksa gece uyuduğu yatağında mi?

Canim sen Maflor kullandın mi memnun kaldın mi
Ben almadım canım Aslında Yanlış aldım MyFlor verdi eczacı onu iade ettim.
O günden sonra bebeğimin gaz sancısiyla Kendi yöntemlerimle baş etmeye başladım..Hemen baslamak istemedim o yüzden.
Ama kullananlar çok memnun. Baş edemediğim anda alacağım .

Kızlar gerçekten delirmek üzereyim bebeğimin sarılık değeri 20 çıktı şimdi Fototerapi alacak bugün hastanede yatacakmış. Kendimi durduramıyorum ağlıyorum devamlı. Devlet hastanesinde Fototerapi alan var mı?
canım seni çok iyi anlıyorum, bende kafayı yemek üzereydim sağlıkçı olmama bu durumun çok normal olmasına rağmen kabullenemiyordum ama geçiyor merak etme, bebeklerin %80 i yakalanıyor sarılığa, kendini üzüp strese sokma bak şu al sütümün azlığını o an yaşadığım yoğun strese bağlıyorum 1 ay geçti hala düzelmiş değil, geçici bir süreç diye kendini telkin et hep 🙌👍

Hanımlar siz gündüz uykularıni bebeğiniz nerde uyuyor? Gününüzü geçirdiğiniz odada sesli bir ortamda mi yoksa gece uyuduğu yatağında mi?
yatapa koyamam gözümün önünde olması lazım , oturma odasına alıyorum reflü yatağında uyuyor ve maalesef benim bebeğim aşırı hassas gürültü konusunda hemen uyanıyor

yatapa koyamam gözümün önünde olması lazım , oturma odasına alıyorum reflü yatağında uyuyor ve maalesef benim bebeğim aşırı hassas gürültü konusunda hemen uyanıyor
Ben dün akşam ve bu sabah ilk kez salonda otururken bebeği yatak odasında park beşiğin içine koydum 1.5 saat uyudu tabi elimde sürekli kamera vardı ve gözümü bir dk ayiramadim kameradan. Reflü yatağını salona getirip yanımda uyuyunca da ne hareket edebiliyorum ne ses çıkarabiliyorum. Parkelerde yürürken terligimi çıkarıyorum ses çıkmasın diye 😂

Ben dün akşam ve bu sabah ilk kez salonda otururken bebeği yatak odasında park beşiğin içine koydum 1.5 saat uyudu tabi elimde sürekli kamera vardı ve gözümü bir dk ayiramadim kameradan. Reflü yatağını salona getirip yanımda uyuyunca da ne hareket edebiliyorum ne ses çıkarabiliyorum. Parkelerde yürürken terligimi çıkarıyorum ses çıkmasın diye 😂
kamera olması iyi takip edebilmişsin en azından☺️ başlarda çok ağırdı uykusu bi dünya misafirin içinde uyurdu bana mısın demezdi şimdi çok hassas ses konusunda nasıl aşacağız bilmiyorum, bi de babası akşam olunca ışık bile açtırmıyor bazen uyusun diye 🤦

Ben de NewMamaa NewMamaa katılıyorum. 1 aylık normal çocuk zor sığıyor kundağına yanlarını açınca içine gömülüyor gibi oluyor. Fermuar kısmı çok rahatsız biraz açayım desem gece kalkıp bakıyorum ağzı burnu içine girmiş. Bütün gece uyumuyor zaten onun içinde. Ben duruma göre yüksek tog değerli ve 3-6 ay gibi bir şey alacağım. Buna şu an için boşuna para verdiğimi düşünüyorum.
Ben iade edeceğim. Yıkamadan denedim. Sevmedim. Genişletipte kullanayım kundağı dedim öylede yine yukarı toplanıyor omuzları filan. Aşağo çekip düzelttim bir süre sonra baktım yine çıkmış. Yakasını içine katlayayım iyice kapatmadan kullanalım dedim o zamanda kız kıpırdandı yaka açıldı eller çıktı vs. Yok kullanışlı değil kesin

kamera olması iyi takip edebilmişsin en azından☺️ başlarda çok ağırdı uykusu bi dünya misafirin içinde uyurdu bana mısın demezdi şimdi çok hassas ses konusunda nasıl aşacağız bilmiyorum, bi de babası akşam olunca ışık bile açtırmıyor bazen uyusun diye 🤦
Bizim hep yanımızda salonda.. gece de burada hatta.. reflu yatağıyla yatıyor. Anne yanı beşiğini de salona getirdik reflu yatağıyla ona koyuyoruz bazen de.. biz de 40ı çıkana kadar bebek ve anne yanlız bırakılmıyor.. o yüzden hep bebişin odasında biri var. Tv gündüz hep açık sese alışsın diye ama yok başka ses gelse yine hemen açıyor gözü. Çok hassaslar ya

Daha 3 günlük. Az önce aldılar kollarımdan kıyafetlerini verdiler ellerime pazartesiye kadar haber alamazsınız, göremezsiniz dediler. Nefes alamıyorum
Canım benim sakin olmaya çalış üzüntüden sütün kesilir yapma yavrun emin ellerde sağlığına kavuşup pazartesi de annesine kavuşacak Allah'ın izniyle 🙏 💐 güzel düşün
Sarılığı Hepimiz geçirdik sende atlatıcaksın emin ol

Bizde de ilk bir hafta çok ağırdı uykusu sonra çit sesine uyanır oldu, kendi çapımda yavas yavaş bir düzen oturtmaya çalışıyorum yapabilirsem 😐 Şuan mesela yine salonda uyuyor ışık kapalı ve asla ses cikaramiyoruz 🫡☺️

İyi akşamlar herkese 24 eylül gecesi bende doğurdum 6 günlük oldu bile sanki yavaştan başlıcal gibi hissediyorum gaz problemi bugun kakayı ıkınarak yaptı oğlumda böyleydi

Bizim hep yanımızda salonda.. gece de burada hatta.. reflu yatağıyla yatıyor. Anne yanı beşiğini de salona getirdik reflu yatağıyla ona koyuyoruz bazen de.. biz de 40ı çıkana kadar bebek ve anne yanlız bırakılmıyor.. o yüzden hep bebişin odasında biri var. Tv gündüz hep açık sese alışsın diye ama yok başka ses gelse yine hemen açıyor gözü. Çok hassaslar ya
Evet çok hassaslar, bazen kendi hiriltisina nefesine bile uyanıyor benimki 🤭

Kızlar gerçekten delirmek üzereyim bebeğimin sarılık değeri 20 çıktı şimdi Fototerapi alacak bugün hastanede yatacakmış. Kendimi durduramıyorum ağlıyorum devamlı. Devlet hastanesinde Fototerapi alan var mı?
Canım sakin ol ve hastanede kaldığı süreçte bol bol dinlen sonrasında da yavrunla güzel enerjinle yeni hayatiniza başlayın inşallah, tedavisi olan bir durum bu Allah'a şükür ki ve yenidoğanlarin %80 i yaşıyor malesef. Bebeğinin güzel enerjine ihtiyacı var annesi 🙏🏻

Back
X