- 11 Eylül 2023
- 1.905
- 3.301
- 53
- 30
Canim sen Maflor kullandın mi memnun kaldın miCanım biogaia oğlumda hiç bir işe yaramadı. Maflor çok öneriyorlar onu bı danış istersen
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canim sen Maflor kullandın mi memnun kaldın miCanım biogaia oğlumda hiç bir işe yaramadı. Maflor çok öneriyorlar onu bı danış istersen
Ben almadım canım Aslında Yanlış aldım MyFlor verdi eczacı onu iade ettim.Canim sen Maflor kullandın mi memnun kaldın mi
canım seni çok iyi anlıyorum, bende kafayı yemek üzereydim sağlıkçı olmama bu durumun çok normal olmasına rağmen kabullenemiyordum ama geçiyor merak etme, bebeklerin %80 i yakalanıyor sarılığa, kendini üzüp strese sokma bak şu al sütümün azlığını o an yaşadığım yoğun strese bağlıyorum 1 ay geçti hala düzelmiş değil, geçici bir süreç diye kendini telkin et hepKızlar gerçekten delirmek üzereyim bebeğimin sarılık değeri 20 çıktı şimdi Fototerapi alacak bugün hastanede yatacakmış. Kendimi durduramıyorum ağlıyorum devamlı. Devlet hastanesinde Fototerapi alan var mı?
başlarda eşim sakın buna alıştırma nu gürültüyü mü çekicez diyordu şimdi bebek ağladığı gibi aç diyorBen alıştım artık beyaz gürültü sesine yokmuş gibi geliyo![]()
Sizde de mi aynı problem vardı canım ilk zamanlarda?Canım biogaia oğlumda hiç bir işe yaramadı. Maflor çok öneriyorlar onu bı danış istersen
yatapa koyamam gözümün önünde olması lazım , oturma odasına alıyorum reflü yatağında uyuyor ve maalesef benim bebeğim aşırı hassas gürültü konusunda hemen uyanıyorHanımlar siz gündüz uykularıni bebeğiniz nerde uyuyor? Gününüzü geçirdiğiniz odada sesli bir ortamda mi yoksa gece uyuduğu yatağında mi?
Ben dün akşam ve bu sabah ilk kez salonda otururken bebeği yatak odasında park beşiğin içine koydum 1.5 saat uyudu tabi elimde sürekli kamera vardı ve gözümü bir dk ayiramadim kameradan. Reflü yatağını salona getirip yanımda uyuyunca da ne hareket edebiliyorum ne ses çıkarabiliyorum. Parkelerde yürürken terligimi çıkarıyorum ses çıkmasın diyeyatapa koyamam gözümün önünde olması lazım , oturma odasına alıyorum reflü yatağında uyuyor ve maalesef benim bebeğim aşırı hassas gürültü konusunda hemen uyanıyor
Valla bence öyle canım.. fiyatı yüksek ya riske gerek yok. Senin bebişe belki olur da benim içime hiç sinmediÖyle mi diyorsun içime kurt düştü şimdi söyleyeyim iade etsin o zaman
Teşekkürler gülüm
kamera olması iyi takip edebilmişsin en azındanBen dün akşam ve bu sabah ilk kez salonda otururken bebeği yatak odasında park beşiğin içine koydum 1.5 saat uyudu tabi elimde sürekli kamera vardı ve gözümü bir dk ayiramadim kameradan. Reflü yatağını salona getirip yanımda uyuyunca da ne hareket edebiliyorum ne ses çıkarabiliyorum. Parkelerde yürürken terligimi çıkarıyorum ses çıkmasın diye![]()
Ben iade edeceğim. Yıkamadan denedim. Sevmedim. Genişletipte kullanayım kundağı dedim öylede yine yukarı toplanıyor omuzları filan. Aşağo çekip düzelttim bir süre sonra baktım yine çıkmış. Yakasını içine katlayayım iyice kapatmadan kullanalım dedim o zamanda kız kıpırdandı yaka açıldı eller çıktı vs. Yok kullanışlı değil kesinBen deNewMamaa katılıyorum. 1 aylık normal çocuk zor sığıyor kundağına yanlarını açınca içine gömülüyor gibi oluyor. Fermuar kısmı çok rahatsız biraz açayım desem gece kalkıp bakıyorum ağzı burnu içine girmiş. Bütün gece uyumuyor zaten onun içinde. Ben duruma göre yüksek tog değerli ve 3-6 ay gibi bir şey alacağım. Buna şu an için boşuna para verdiğimi düşünüyorum.
Qaa dur ben de deneyeyim foto işi mantıklıBen de güzel bı makinayla elinin içinin fotoğrafını çektim. Gözle tertemiz görünen eller
Konfeksiyon da ortacılık yapıyormuş meğer ,,![]()
Canım ben 7 sene önceden bahsediyorum oğluma almıştım o damlayı. Şimdi kızıma maflor alicamSizde de mi aynı problem vardı canım ilk zamanlarda?
Hanımlar siz gündüz uykularıni bebeğiniz nerde uyuyor? Gününüzü geçirdiğiniz odada sesli bir ortamda mi yoksa gece uyuduğu yatağında mi?
Bizim hep yanımızda salonda.. gece de burada hatta.. reflu yatağıyla yatıyor. Anne yanı beşiğini de salona getirdik reflu yatağıyla ona koyuyoruz bazen de.. biz de 40ı çıkana kadar bebek ve anne yanlız bırakılmıyor.. o yüzden hep bebişin odasında biri var. Tv gündüz hep açık sese alışsın diye ama yok başka ses gelse yine hemen açıyor gözü. Çok hassaslar yakamera olması iyi takip edebilmişsin en azındanbaşlarda çok ağırdı uykusu bi dünya misafirin içinde uyurdu bana mısın demezdi şimdi çok hassas ses konusunda nasıl aşacağız bilmiyorum, bi de babası akşam olunca ışık bile açtırmıyor bazen uyusun diye
![]()
Canım benim sakin olmaya çalış üzüntüden sütün kesilir yapma yavrun emin ellerde sağlığına kavuşup pazartesi de annesine kavuşacak Allah'ın izniyleDaha 3 günlük. Az önce aldılar kollarımdan kıyafetlerini verdiler ellerime pazartesiye kadar haber alamazsınız, göremezsiniz dediler. Nefes alamıyorum
Bizde de ilk bir hafta çok ağırdı uykusu sonra çit sesine uyanır oldu, kendi çapımda yavas yavaş bir düzen oturtmaya çalışıyorum yapabilirsemkamera olması iyi takip edebilmişsin en azındanbaşlarda çok ağırdı uykusu bi dünya misafirin içinde uyurdu bana mısın demezdi şimdi çok hassas ses konusunda nasıl aşacağız bilmiyorum, bi de babası akşam olunca ışık bile açtırmıyor bazen uyusun diye
![]()
Evet çok hassaslar, bazen kendi hiriltisina nefesine bile uyanıyor benimkiBizim hep yanımızda salonda.. gece de burada hatta.. reflu yatağıyla yatıyor. Anne yanı beşiğini de salona getirdik reflu yatağıyla ona koyuyoruz bazen de.. biz de 40ı çıkana kadar bebek ve anne yanlız bırakılmıyor.. o yüzden hep bebişin odasında biri var. Tv gündüz hep açık sese alışsın diye ama yok başka ses gelse yine hemen açıyor gözü. Çok hassaslar ya
Canım sakin ol ve hastanede kaldığı süreçte bol bol dinlen sonrasında da yavrunla güzel enerjinle yeni hayatiniza başlayın inşallah, tedavisi olan bir durum bu Allah'a şükür ki ve yenidoğanlarin %80 i yaşıyor malesef. Bebeğinin güzel enerjine ihtiyacı var annesiKızlar gerçekten delirmek üzereyim bebeğimin sarılık değeri 20 çıktı şimdi Fototerapi alacak bugün hastanede yatacakmış. Kendimi durduramıyorum ağlıyorum devamlı. Devlet hastanesinde Fototerapi alan var mı?