Kızlar sabah başımıza bi olay geldi , oğlanı emdirdim uyuttum 45 dk sonra kalktı neyse aldım ben uzanır vaziyetteyken dizlerime aldım oynadım onunla yanağıyla gıdısıyla faalan sonra ağzından sulu kan geldi , hemen yatırdım ağzının içine baktım bişey göremedim tabi ama diş etleri şişmiş kabarmış hatta köpek dişi yandan fırlayacak gibi , diş çıkarma sürecinde diye mi geldi bu kan ? Yanağıyla oynadım akabinde geldi yani başka neden olabilir bilmiyorum çok çok korktum, midesinden gelse bu kadar parlak bi kan gelir mi ? Hem öğürme de olmadı birden sulu bi şekilde geldi

internette baktığım kadarıyla diş çıkarma sürecinde bu tarz kanama oluyormuş ama miktarını bilemiyorum, daha öncede buna benzer bi olay başımıza geldi bu sefer yastığındaydı hastaneye gittik hemen bir sürü tahlil röntgen falan çekildi hiçbir şey çıkmadı ben memeden kan yutmuş diye yorumladım ki çatlaktı o zaman şimdi de çatlak ama geçenki çürümüş kandı böyle taze kan değildi, şimdi kayınbabamda dr ona sorduk dişten olabilir takip edin dedi

elim yüreğimde takip ediyorum , bu arada hiç huzurluğu ağlaması yok canı yanmıyor yani hatta o kanamadan sonra uzattım bayağı oynadı kudurdu , başka neden olabilir başına gelen duyan var mı ?