Yazdıkların doğru

bebişler oturup başlarını tutmaya başladıklarında hazır oluyorlar.kimisi 5 buçuk kimisi 6ay dolunca başlıyor. ben 6.ayın dolmasına 10 gün kala başlamıştım.takip edip tarif aldığım sayfalar; ekgida_anneleri, birlikteanneyiz, birannenindeneyimleri
süt alerjimiz olmasa yoğurtla başlardım.
kabakla başladım 2 gün yemek kaşığı kadar verip 3.gün patatesle birlikte haşlayıp ezip verdim.sonra havuç sonra brokoli..her yaptığıma bir çay kaşığı yada 1 tatlı kaşığı zeytinyağı piştikten sonra katardım 1 kere bile kabızlık yaşamadım. tarifleri hangi ayda ne kadar verilir adını verdiğim sayfalarda mevcut.her yemeği 2 gün verdim.ayrı ayrı tattırdığım da oldu önceki tattırdıklarımla karıştırdığım da.daha sonra her öğlen 1 çay bardağı kadar vermeye başladım.sebzeleri yarımşar koyup irmikle haşlayıp blenderdan geçirirdim ama pütürlü bırakırdım.daha sonra süt kooperatifinden süt yoğurt mayalamaya başladım artık yapamıyorum hazır yiyoruz valla

Kooparatiften tatlı lor ve kuzu kıyma alıp 1buçuk yaşına kadar yedirdim.(inek etinde hormon ve ilaç daha fazla oluyormuş o yüzden kuzu öneriliyor) şimdi biz ne yersek ondan.
Balığı az suyla pirinç patates soğanla buğulama gibi yapardım.google a bebek buğulama ya da bebek çorbaları yazınca her şey çıkıyor zaten.tavuk bazı markalarınkini alıyorum imkanı olan organik bulsa iyi olur tabiki.zaten pek yemiyordu hala yemiyor.
Bir de sadece emen bebeklerin 6 aydan sonra kilo alımı çok yavaşlıyor.kilo almadığını görünce öğünler artmaya başladı.aralarda sürekli emzirmek şart tabiki