Slm kızlar
Kabus gibi bir hafta geçirdim babamızdan grip bulaştı sonrası kabusa döndü resmen
Bebeğimin iki gün boyunca 38 den aşağı düşmeyen ateşi
Nefesini kesen balgamı öksürük hırıltı kızımı eritti
Hastalığın 1. Günü doktor antibiyotik ateş düşürücü ve alerji damlası verdi eve yolladı
2. Gün kızım daha da kötüleşti akşam polikilinikten randevu aldım sabah 8:30 da doktor kontrol etti ve ciğerleri temiz fakat takip et ve dikkatli ol bir saat sonrası bile işler değişebilir bebeğin servise yatmalık olabilir evine git iyice takip et hırıltı öksürük te artış ve hızlı nefes alıp verme varsa derhal gel dedi
Eve döndüm bebeğim çok kötü memeyi kesinlikle ememiyor oturdum çaresizlikten ağlamaya başladım çünkü bebek iyi değil fakat iki ayrı doktor ise muayene edip beni eve yolluyor
Bebeğim ağladı ben ağladım
Sonra baktım göğüs kafesi hızlı hızlı inip kalkıyor bebeğim inliyo eşimi aradım hemen gel diye tekrar sabahki doktora gittik aradan sadece 4 saat geçmişti muayene etti ve dediki sabahki bebek ile şuan ki bebek arasında solunum açısında dünya fark var ve acil müdahale edilmezse iki saat sonra yoğun bakıma alınabillr
Kaynar sular başımdan aşağı döküldü resmen bebeğimi alıp servise nasıl koştuğumu o anda aklımda neler geçtiğini size anlatamam röntgen kan tahlili ve gün boyu verilen ilaçlı havadan sonra tedavinin evde devam edilmesine aksi takdirde bir farklılık gözlemlenirse yeniden hastaneye gitmemizi söylediler nebülizatör aldık ilaçları aldık antibiyotik falan bi dünya ilaçla yavrumu bir haftadır düzeltmeye çalışıyoruz şuan da durumu biraz daha iyi öksürük balgam hırıltı biraz devam ediyor dün kontrolde ciğerleri temiz çıktı fakat bu bebeklerin hastalığı çok hızlı ilerliyor dikkatli olup doktor kontrolünde olmakta fayda var üç ayrı doktorda takipte olmama rağmen az daha yoğun bakıma girecekti yavrum
İki gün önce de benim kulağıma şiddetli ağrı girdi sonrasında su gibi bir akıntı geldi şok oldum acile gittik iltihap olmuş dedi ilk kez başıma geliyor bu durum banada antibiyotik verdiler bende onu kullanıyorum bebeğime iki yönden antibiyotik yükleniyor malesef çok üzgünüm yaşadıklarım beni çok yıprattı dilerim hiç bir bebek hasta olmaz
Beni merak edip sorduğunuz için teşekkür ederim bende durumlar böyle Arkadaşlar
hiskolikk
dikloron
kibrisss
NewMamaa