2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Güzel annişler rota virüs ve menenjit aşıları hakkında ne düşünüyorsunuz yaptırdınız mı/ yaptıracak mısınız?
Bu konuyu daha önce defalarca konuştuk aslında eski adıyla kumarbaz şimdiki adıyla salon kadını nick name li arkadaşımızın büyük kızı rota oldu aşı olmadığı için perişan oldu hastanede yattı falan o yüzden kesinlikle rotayı öneriyorum çok tehlikeli ben menenjit de yaptırdım

Güzel annişler rota virüs ve menenjit aşıları hakkında ne düşünüyorsunuz yaptırdınız mı/ yaptıracak mısınız?
Rotavirus cok kotu bir hastalik, bebeklerde hastaneye yatma raddesine geliyor. Salon Kadini Salon Kadini nin kizi gecirmisti ve sonra kesin yaptirin diye hepimize tavsiyede bulundu.
Menenjit ise allah korusun cok riskli zihinsel yada fiziksel engel birakabiliyor. Ben asla riske atmam. Doktorumuz anlatirken de baska ulkede yasiyor olsaydik bu asilar zorunlu olur diye bahsetti.

Kızlar yılbaşında eşlerimize ne hediye alacağız? Kıbrıs sen hariç canım seninkine yağmurlu havada su yok😂
Eslerimize ne hediye alacagiz derken aklima sey geldi bir videoda vardi. Eylul anneleri olarak eslere ayni gomlegi alip yilbasi organizasyonu yapalim🤣🤣 hepsi pisti olsun

Birde sizde ise yarar mi bilmem ama yeni kesfim🫣 iki tane ince uzun yastigin arasina sıkıstıriyorum kizimi kollarini oynatamayacagi sekilde daha uzun uyuyor.
Mantıklı olabilir denemek lazım
Yarım kundak yapıyordum önceden uzun uyuyordu artık asla yaptırmıyor
Bu yüzden de elleriyle uyandırıyor kendini 🤦‍♀️

Ben 2. Ayda rotayı yaptırdım, 4. Ayda 2. Dozunu yaptıracağım. Menenjitleri de yaptıracağım. Kesinlikle yapılması gerekiyor bence de bağışıklığın sağlanması için

Şahsen ben bu sene en büyük hediyeyi verdiğimi düşünüyorum 👶🏻🤣🤣
Kesinlikle asıl onlar ne alacak bakalım 😅
Yıl başı ağacı aldık güzelce süsleyip güzel bi sofra kurmayı düşünüyoruz oğluş uslu durursa bakalım 😅
Biz yeni yıla bir kaç gün önceden gireceğiz 😅 eşim yine nöbetçi o gün 🤦‍♀️

Atak haftasında ola bilir mi

Kızlar 12. Haftayı nasıl atlattınız? Kızım ilk zamanlardaki gaz probleminden sonra aşırı ağlayan bir bebek değildi. Ama 2 gündür akşamları en az 2 saat aralıksız ağlıyor ve görünür bir sebebi de yok. Ve sakinleştiremiyoruz. En son eşim kalk acile gidelim dedi hatta. Bugün 02.00 gibi anca uyuyabildi. 12. Hafta atak haftasıymış galiba. Sizde nasıl geçti süreç? Kafayı yemek üzereyim üzerimden sanki tır geçti o kadar kötü hissediyorum ki kendimi 😭

Canım 12. Hafta atak haftasıymış benim kızımda aşırı huzursuz 😭
Atak oldugunu tahmin ediyorum zaten ama sizin bahsettiginiz gibi bi asırı aglama yok. NewMamaa NewMamaa Diğer ataklar sorunsuzdu bunda emziği attığı için aslında bir hafta oncesinde oşması lazım ki zaten yaklssık 2 haftadır boyle. Asırı memeye duskunluk var ama sadece uykuya gecerken. Emzik almıyor eger cok zorda kalırsa. Belki qtak gecmiştir ama emziği bırakmıştır🥺
2.5 tog terletiyor diye yorumlar görünce başka üründe bende 1 tog uyku tulumu aldım ama üzerini örtmek gerekir mi akşam ve içine pijama giydirmelimiyim bilmiyorum bikaç güne gelir
Bizim ev de gece 23.5 falan oluyor 1 tog kullanıyprum newmamanın uyku tulumundan. Atlet giydirmiyorum ince patiksiz ya da banyo vs yaptıysa ince patikli tulum giydiriyorum içine uzerini ortmuyorum. Bu halfe bile emerken falan terleyebiliyor. Tog tabloları var onlara bak mutlaka, ben bile aslında 21 dereceye gore giydiriyorum bu halde. Bi de örtü çrtersen asırı sıcaklar. Bi ara cok ruzgar vardı ankarada 21 20.5 falandı o ara içine atlet de giydirdim dereceye göre ayarlıyorum
Ben rotayı yaptırdım, menenjitleri de aldım bu ay yapılacak. kibrisss kibrisss osman hocanın menenjit videosu vardı p da az dozlu gec yapılanı soyluyodu sanırım.

NewMamaa NewMamaa septembrmom septembrmom Salon Kadini Salon Kadini
Gecici ve kalıcı olarak anlaradaki eylül anneleri şeklinde bulusmamız yok mu🤣

Rotavirus cok kotu bir hastalik, bebeklerde hastaneye yatma raddesine geliyor. Salon Kadini Salon Kadini nin kizi gecirmisti ve sonra kesin yaptirin diye hepimize tavsiyede bulundu.
Menenjit ise allah korusun cok riskli zihinsel yada fiziksel engel birakabiliyor. Ben asla riske atmam. Doktorumuz anlatirken de baska ulkede yasiyor olsaydik bu asilar zorunlu olur diye bahsetti.

Ilk bebege biz asi yaptiramadik alerjik bi bunyesi var diye doktorumuz tavsiye etmedi, gectigimiz ekim ayinda rotadan 1 hafta hastanede yattik. 3 gunde evde surunmustuk.
Aa siz hepiniz Ankara'da misiniz???? Bebeleri getirmeyeceksek ben varim :)

Ilk bebege biz asi yaptiramadik alerjik bi bunyesi var diye doktorumuz tavsiye etmedi, gectigimiz ekim ayinda rotadan 1 hafta hastanede yattik. 3 gunde evde surunmustuk.

Aa siz hepiniz Ankara'da misiniz???? Bebeleri getirmeyeceksek ben varim :)
Onlar anne ve kv ziyaretine gelmiş biz ikimiz kalıcı olanlarız

Atak oldugunu tahmin ediyorum zaten ama sizin bahsettiginiz gibi bi asırı aglama yok. NewMamaa NewMamaa Diğer ataklar sorunsuzdu bunda emziği attığı için aslında bir hafta oncesinde oşması lazım ki zaten yaklssık 2 haftadır boyle. Asırı memeye duskunluk var ama sadece uykuya gecerken. Emzik almıyor eger cok zorda kalırsa. Belki qtak gecmiştir ama emziği bırakmıştır🥺

Bizim ev de gece 23.5 falan oluyor 1 tog kullanıyprum newmamanın uyku tulumundan. Atlet giydirmiyorum ince patiksiz ya da banyo vs yaptıysa ince patikli tulum giydiriyorum içine uzerini ortmuyorum. Bu halfe bile emerken falan terleyebiliyor. Tog tabloları var onlara bak mutlaka, ben bile aslında 21 dereceye gore giydiriyorum bu halde. Bi de örtü çrtersen asırı sıcaklar. Bi ara cok ruzgar vardı ankarada 21 20.5 falandı o ara içine atlet de giydirdim dereceye göre ayarlıyorum

Ben rotayı yaptırdım, menenjitleri de aldım bu ay yapılacak. kibrisss kibrisss osman hocanın menenjit videosu vardı p da az dozlu gec yapılanı soyluyodu sanırım.

Bana olur, iki üç haftada bir muhakkak geliyorum haftaya da geleceğim hatta çok isterim tanımak ❤️

Back
X