Ya haklisin dun Ilay'i goturmusken buyuk kizi da olctureyim dedim, boyunu ben 90 cm goruyorum kadin 88 diyor, kadina diyorum ki burda 90 yazmiyor mu hayir 88 dedi kestirdi atti.
Ya zaten baktiginda ben rahatım doktoru degil, simdi ocak ayinin 8'inde bir norologla daha randevum var, herseyi cifter çifter gidiyorum, nobet vs hic birsey yok sadece koca kafali yani :)
Aa anladim, ben karistiriyorum demek ki canim :* bel lastiginden anneler niye rahatsiz olur hic anlamam.
Normalde yuksek ates koltuk altindan 38.5tir
Ama bizimkiler henuz 3-4 aylik oldugu icin (6.aya dek) yuksek ates 37.5 ve uzeri yine koltuk alti.
Bu arada aklinizda olsun bebeleriniz hastalandiginda hastane atesini olcerken sizde evdeki ates olcerinizle olcum yapin, yani hastaneyle aranizdaki farki bilin, bazen ev tipi koltuk alti cihazlari eksik olcebiliyor
Tesekkur ederim, hepiniz oylesiniz.

Ek gidaya gecince durum duzelmiyor. Aksine daha fena kabizlik geliyor
Her ne kadar Osman hoca annenin yedikleri cocuga gaz yapmaz desede (benim gozlemim yaptigi yonunde ama doktor degilim ben osman hocadan iyi bilemem elbette) senin bagirsak durumlarin nasil, sende kabizlik vs var mi su sira?
37.5 koltuk alti, benim evdeki cihazlar hep koltuk alti icin, sanirim alin ve makat bolgesi icin 38di ama sizde bi doktorunuza sorun yanlis olmasin.
Aa silme sakin. Benim buyuk kiz dogdu, hic unutmam böcek gibiydi, kapkara bi sican yavrusuydu
Simdi karaliktan eser yok, pamuk gibi.
Bazen bebeklik fotolarını gösteriyorum kendisi oldugunu kabul etmiyor, cok cirkinmis oyle diyor.
Buyuk kızın dogum videosu var, doktor gobegime koydu ellerimin arasina alip esime donup sey demistim saskinlikla "ee cok cirkin bu!!"
Sonra cirkin bu diye diye aglamistim.

Benim iki kizda kulak iclerine kadar tuyluydu, sirtlari omuzlari hep tuy icinde. Kucugun daha tuyleri tam dökülmedi ustelik