Suluk-Renk değiştiren kaşık (Munckhin)
Bolmeli ve vakumlu tabak+Kase (Pandish)
Pandish Oioi muadili canım.
Niyeyse farklı olmak istedim

ve öneri üzerine Pandish aldım çok çok şeker

360 derece dönen tabak alacağım, içindekileri dökmeyen, bir de meyve emziği
Meyve emzigini Oioi onermiyorlar delikleri alakasız olduğu için, Weebaby alacağım ona güzel diyorlar.
360 derece donen tabak, cok buyuk sacmalik bence almayın ben aldigima cok pismanim sjsjsjsj cok severek almistim. Kizim icinde cerez yemek disinda hicbir sey yapmadi, isin hilesini cozmesi 3-4 gununu aldi.
Vakumlu tabak oioi idi bizimki, mama sandalyesinin tepsisinin buyuk boy olmasi lazim. Ikea tipi mama sandalyelerine olmuyor. Vakumunu cozemeyen bebek gormedim henuz.
Meyve emzigi cok lazim, cok gerekli ucuz buldukca alin, yedekli olsun.
Renk degistiren kasigi ben rossmann'dan cok uygun fiyatli aldim, toplasan 3-4 ay kullanacak. (Corbalara gecince ise yaramiyor artik)
Suluk, cok hirpalanan ve neredeyse her ay yenisi alinan birsey, kulplu ve dokulmeyen agizli, saglikli bir plastikten uretildigi surece her markayi tercih edin bence. (Saglikli plastiklerin kodlari google'da dolasiyor surekli, siz zaten bunu biliyorsunuzdur.)
Su pandish'i bir arastirayim ben.
Onun yerine yapismayan tabldot tipi bir tabak aldim cok kullanışlı oldu o bize. (1.5 yas sonrasi)
Bence sunlari da almayi ihmal etmeyin, halen piyasada bulunuyorsa tupperware bolmeli saklama kaplari
Sicak tutan ici cam disi metal yalitimli termos (starbucksta var, stanley var, e bebek'in bir urunu var. ben o zaman alirken e bebek'te gormemistim. uygun fiyatli olan starbucksti ordan almistim.) Piknige vs giderken, disari cikarken cok lazim oluyor.
Ondan sonra yogurt mayalamak icin 150-200 ml olculu kavanozlar. (Hipp, herobaby, hamm marka mama kavanozlarini saklayin, cok ise yariyor)
Ve kasik catal kullanmayi ogreten plastik tombul kulplu 18/10 celik catal kasik seti (sanirim bunun porselen kulplulari da cikmis)
Bi yuzu naylon, bi yuzu kumas / havlu mama onlukleri var, cok daginik bebekler icinde kollu önlukler var, etkinlik önlüğü diye geciyor, ondan da alabilirsiniz.
Kendi kendine yemege baslayan bebek icin de silikon, altinda haznesi olan onluk sahane oluyor.