Kizlar sabrimin sonundayim saglikci arkadaslar bana bir el atsin.
Biliyosunuz buyuk kizim hastanede yattigindan beri iyilesemedigimizden bahsediyorum. Evde ben haric herkes toparlandi cok sukur.
Ama ben de anlamsizca nukseden bir hapsuruk krizi bas gosterdi, oyle boyle bir hapsurmaktan bahsetmiyoruz ama sinuslerim aciyor artik, 2 aydir makyaj dahi yapamiyorum, cunku dayak yemis gibi kirmizi gozler ve goz altlariyla geziyorum ve sürekli nezle gibiyim haliyle.
Neyse birkac gundur gozlemlerime gore yasadigim sey bir soguk alginligi degil, alerjik bir hapsuruk bu, zaten asiri soguk havada ya da surata enseye ruzgar carpinca hapsuran bir tipimdir ama atiyorum alerjik astim vb bir rahatsizligim hic olmadi en azindan teshis alacak kadar kotu bisey yasamadim.
Bu gozlemlerim sonucu sunu farkettimki temizleme mendilini elime aldigim an hapsurmaya basliyorum, bu mendil tetikleyen sebeplerden sadece biri, toz akarlari (zaten buna alerjik tepkimelerim hep vardi), kedi tuyu, su son birkac aydir hangi agac ya da bitki polen saciyorsa belli ki o da tetikleyici unsur benim icin
Bu alerjik astim mi oluyor, hic anlamadigimdan soruyorum ben bu soruna cozumu hangi bransta bulacagim? Oksuruk yok sadece soluk borumu dolduran, neredeyse tikayan bir mukus olusumu ve asiri hapsuruk mevcut. Bana bir fikir verin Allah askina.
Ha bir de bu temizlik mendillerinin doğal icerikli olanini biliyorsanız bana bi mesaj ativerin, zira kendilerini pek seviyorum vazgecesim yok. :)