- 12 Mart 2019
- 16.850
- 36.140
- 598
- Konu Sahibi -kuzeyildizi-
-
- #1.281
Ben ikisinde kaynanamlaydım ikisinde eşimleÖ
Öncekinde ben de birileriyle daha iyi olur diye düşünmüştüm. Ama bu sefer yalnız olmaya karar verdim baya yalnız takılıyorum daha rahatımilaçlardan bana fenalık gelince sağa sola çatıyordum
benimde 6 eylül aynı6 eylul de oldu transfer 17 de test vericem insallah meraktan belki gozukur diye yarin evde test yapayim dedim mantigim sizin gibi erken diyo
Aynen öyle canim en iyisini yaparsın biseylerle mesgul olunca insan unutuyo herşeyi3.gun evdeyim sonra isedonucem yavaa yavas bencede yatmak insani daha cok etkiliyor hep brseyler dusunuyo bosken beyin
Bide kaynanamla olsam düşünemiyorumBen ikisinde kaynanamlaydım ikisinde eşimle
MaşallahCanlar kan tahlili yaptırdım 51 değerim
İnsallahbenimde 6 eylül aynıyarın testleri atalım inşallah koyu ikinci çizgiler görürüz hepimizzz
Değerlerimiz de aynı çıkmış 53 benimdeCanlar kan tahlili yaptırdım 51 değerim
Oh çok iyi olur vakit geçerİyi yapmışsın
Benim eşimde iizin alıcak 1 hafta takılıcaz beraber
Hadi gözünaydın canımCanlar kan tahlili yaptırdım 51 değerim
Ahaha ben dediğim için içimde bir şey patlamıyorBide kaynanamla olsam düşünemiyorumbişeyde diyemez içimde patlardı laflar
İnşallah öyle olacakOh çok iyi olur vakit geçer
Çok sevindim hayırlısı olsun inşallahCanlar kan tahlili yaptırdım 51 değerim
İlaçların yan etkisi Olabilir yaşadığınız geçmiş olsun. Ya da üşütme durumunuz varsa oda olabilir.Merhaba . 7 eylülde transfer oldum bugün 4. Günüm ama bugün aşırı mide bulantısı yaşadım bi halsizlik normal mi acaba ? Daha çok erken biliyorum ama normal 3 günüm çok iyiydi bugün beni sarstı
Evet bende ilaçlar herhalde ağır gelmeye başladı diye düşünüyorum . Progestan kullanıyorum bide aşırı uyku yapıyorİlaçların yan etkisi Olabilir yaşadığınız geçmiş olsun. Ya da üşütme durumunuz varsa oda olabilir.
Progestanın zaten insanda farklı farklı etkileri oluyor zaman zaman ateş basması üşüme dengesizlik felan çoğu şeyi var.Evet bende ilaçlar herhalde ağır gelmeye başladı diye düşünüyorum . Progestan kullanıyorum bide aşırı uyku yapıyorüşütme değil ama bugün bi tuhaf oldum nedense merakta kaldım . Çok teşekkür ederim
İnşallah cnmHerseye can veren rabbim onlarada hayrlisiyla sana tutunmayi nasip etsin sen olumsuzu dusunme kalitesini filan hep iyi olki kader soze cekermis ❤
Bulantı için cok cok erken belki ilaçlardan filandır canımMerhaba . 7 eylülde transfer oldum bugün 4. Günüm ama bugün aşırı mide bulantısı yaşadım bi halsizlik normal mi acaba ? Daha çok erken biliyorum ama normal 3 günüm çok iyiydi bugün beni sarstı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?