edahandro
canım 2yumurta toplandı bugün, dr gayet olgundular pıt diye alıverdim dedi :) iyibişey heralde hahha. Bakalım şimdi önümüzdeki 5 gün laboratuardan gelecek haberler önemli, ilki yarın ve döllenip döllenmedikleri belli olacak.
Safransari
ve
edahandro
bu arada işyerine söylememe ile ilgili yorumlarınızı okudum da benim bu 3. Tüp bebek tedavim. İlk 2si iğnelerle idi vee ben kendi kendime iğne yapamıyordum

işyerine de söylemedim hiç, fizik tedaviye gidiyorum deyip hergün 4te iğne olmaya gitmiştim hastaneye :) şimdiki tedavide hiç iğne olmadım zaten, klomen kullandım sadece ve son günçatlatma iğnesi ki onu da akşam eşim yaptı. o yüzden sadece bgn yumurta toplama yapıldı onu da başka bişey diye yazdırdım dr a rapor aldım. Başka da bi zamana gerek olmayacak zaten.
Edacım bak tüp bebek yok aman çekiniyorum dedin durum bu, senin şuanki aşılama sürecinden tek farkı yumurta toplama yapılması. Diyorsun ya bizdeki tek sorun döllenme gibi duruyor diye e işte onu da laboratuarda hallediyorlar senin için :) sonra aşılama gibi o embriyo direk transfer ediliyor rahme, muayene esnasında. Bu kadarcık :) klomen bende de işe yarıyor diyorsun hem

sabah operasyon öncesi dr dedi ki nası büyüttün ama yumurtaları klomenle yaa off çok iyi