- 30 Mayıs 2015
- 5.414
- 9.034
- 448
- 34
soğuk oluyor ev ya biz mart gibi taşınmıştık kışı bu evde hiç yaşamadık. üst üste sürekli hasta olunca artık kalın giydiriyorum ama üç kat dediğim atlet üstüne ince bi eşofman üstü sonra da havaya göre yelek ya da hırka. gece çok kalın bi şey daha giydiriyorumO kadar sogukmu ki, ben bi tık kalın kıyafete geçtim ama daha iki üç kat olmadık, 3 iplik kalınlıkta esofman üzerine bi yelek
Havalar güzel ama soğuk olunca açıyorumay ben mesajları toplu olarak şimdi gördüm. biz kaloriferleri açamadık merkezi sistem site kasım ayı diye karar almışselim i iki üç kat giydirmeye çalışıyorum
Aslında gündüz bi tık kalın, gece ferah giyinmesi gerek, üç kat deyince ben farkli düşündüm, bence gündüz ince giyiyor, atletin üzerine 3 iplik ici sardonlu sweet yada triko kazak giydir, birde yelek giydir sıcacık olsun cocuk, ben ona geçtim çünkü çişi bezde cok olunca üşümüş oluyor, baktım bu sıralar bez çabuk doluyor. 3 iplik ve trikoya geçtim. Gece yatarken 2 iplik giydiriyorum, üzerinde yorganla agir olmasın, ferah olsun diye. Kalın giydiğinde bunalıp yorganı atıyorsoğuk oluyor ev ya biz mart gibi taşınmıştık kışı bu evde hiç yaşamadık. üst üste sürekli hasta olunca artık kalın giydiriyorum ama üç kat dediğim atlet üstüne ince bi eşofman üstü sonra da havaya göre yelek ya da hırka. gece çok kalın bi şey daha giydiriyorum
Biz aksam hava soğuyunca açıyoruz dogalgazi gece yatarken kapatıyorum. Gündüz 20 lerde seyrediyor hava sıcaklığı o yüzden ev ılık oluyorHavalar güzel ama soğuk olunca açıyorum
Benim oğlum artık 3 defa bağırsak enfeksiyonu geçirdi,probiotikli bağırsak ilacıyla atlattık.Aynı durum bizdede var kreşten kaynaklı çabuk hastalanıyor bende istiyordum bu yıl yorganla uyusun ama şu kreş durumundan dolayı yine uyku tulumuna başladık çünkü üstünü kapatamıyorum
Kızlar babacı olur derler ama benimki bana daha düşkün herşeyini benle yapmak istiyor akşam eve gelince zor yemek hazırlıyorum çoğu zaman birlikte yapıyorum yoksa paçamı bırakmıyorBenim oğlum artık 3 defa bağırsak enfeksiyonu geçirdi,probiotikli bağırsak ilacıyla atlattık.
Senin kızın da seni yzun süre görmediği için eve geldikten sonra sana çok yükleniyor mu?Ben eve geldikten 1 bazen 1,5 saat sonra anca elbisemi değiştirpyorum,wc-ye gide biliyorum,izin veemiyor,her şeyi bahane edip ağlıyor.Sizde de böyle durumlar varmı?
Bizde de öyle,eşim işten gelene kadar benimle uğraşıyorKızlar babacı olur derler ama benimki bana daha düşkün herşeyini benle yapmak istiyor akşam eve gelince zor yemek hazırlıyorum çoğu zaman birlikte yapıyorum yoksa paçamı bırakmıyor
Biz de ayaktayız,ama dış çıkarıyor kizimMerhaba hanımlar. Sizin bebislerin de uyku düzenin de sorun var mı? İki haftadır gece 3lere kadar ayaktati
Diş mi.Biz de ayaktayız,ama dış çıkarıyor kizim
Merhaba,hayır,yok,benim oğlum kreşdə çok uyuduğu için akşam saat 11le 12 arası uyuyor.Bizim sorunumuz bu.Merhaba hanımlar. Sizin bebislerin de uyku düzenin de sorun var mı? İki haftadır gece 3lere kadar ayaktati
Azi dişleri çıkıyor.Diş mi.kaldı mı ya başka diş
Tam gün mü gidiyor kreşe.Merhaba,hayır,yok,benim oğlum kreşdə çok uyuduğu için akşam saat 11le 12 arası uyuyor.Bizim sorunumuz bu.
Sağlıkla çıksın.Azi dişleri çıkıyor.
Bezi bırakmış miydini,Tam gün mü gidiyor kreşe.
Benim kızım da dün başladı kreşe ,öğretmenler tam güne geçebileceğini söyledi ama ben kıyamadım bu hafta için.Belki önümüzdeki günlerde gönderirim.
Bezi bırakmış miydini,
Çok teşekkür ederim, dişler çıktı çok şükür.Sağlıkla çıksın.
Çok sevindim ya bez işine. Benimki akşama kadar degistirmesem değiştirmez. Öyle gezecek. Halbuki ne güzel en başta değiştirin diyen çocuktu. Ne zmn lazimlik gösterdik işler degistiÇok teşekkür ederim, dişler çıktı çok şükür.
Tuvalet alışkanlığı için de benim kızım neredeyse temmuz ayından beri hazırdı ama ben işe başladım ,ev taşıdık tadilat tamirat derken biraz ertelemek zorunda kaldık.Kres açılacağını duyunca da 3 gün de hallettik.bir kaç kez cisi kaçırdı ama alıştı.
Şimdilik kreşte de sorun yaşamadık .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?