- 17 Mayıs 2022
- 521
- 528
- 53
- 36
35. Haftadayım ilk defa dün hissettim vajina ağrısıKızlar 35+2yim sabah kontrolüm var doktora gideceģim. Resmen vajinamdaki bütün kemikler ağriyor ayakkabıyı çıkarırken, yattığımda sağa sola dönerken, her şekilde ağrıyor sizdede oluyor mu? Ve göbek değilim benim yeni yeni kapanıp dışarı çıkmaya başladı üstelik bazen veya öksürürken vs.orası olduğu gibi acıyor gerçekten acıyor ama garip mi bu? Yoksa var mı sizlerde de?
Bende aynı durumdayım canım. Benim kanala girmiş bence seninde girmiştir. Kontrolun nezamanGünaydın kızlar benim dün gece tuvalete kalkmaların hayli zordu yatıp yatıp kalkınca sanki oğlum düşecek zannediyorum alt kanım acaip ağırlaştı ve çok merak ediyorım kanala ne zaman girecek diye inşallah zamanlı girer de müdahele etmezler suni ile
Zannetmiyorum hoş girince nasıl olacak biliyorum sankiGirmiş olmasın canım ?
Valla mıııı yarın bir kontrol var ama bakalım başka nasıl hissediyorsun yazsana neler olduğunu hissediyorsun belki bende anlarım birde doğum işi ne oldu ne dedi sana Dr konuşcaktın falanBende aynı durumdayım canım. Benim kanala girmiş bence seninde girmiştir. Kontrolun nezaman
Oto koltuğuna hemen oturamaz ki bebe pusetlerin otomobil uyumlu olanlarından alıyorsun o nedenle emniyet kemer kısmına takılıyor çıkarınca bebek arabasınakızlar 0-36 kg tam dönebilen oto koltuğu kullanan var mı? bebek arabasını tam yatan aldım. pusetsiz. şimdi mağazadaki görevliler puseti boşuna almayın onun yerine 0-36 kg oto koltuğu alın boşa masraf edersiniz dedi. bana mantıklı geldi ama böyle kullanan var mı?
bebişi yakın bir şehirde dünyaya getireceğiz, doğar doğmaz yolda olacağız yani. bu oto koltuğu işimizi görür mü?
Bugün gittim sordum mantar enfeksiyonu olmuşum bebek hem kanala inmiş üstüne enfeksiyon olunca daha çok ağrım olmus vallah.34+2deyim,bende de uzun süredir yatakta dönerken ve yataktan kalkarken vajinamda ağrı oluyor,bence normal bir durum eğer çok fazla şiddetli değilse.Ben doktora sorduğumda da normal demişdi.
Az kaldı az 2 hafta var hazirana aylar geçti sayılı gün zdaha çabuk geçer.Benim o ağrılar 20. Hafta dan beri var çok zorlanıyorum bu aralar hayırlısıyla haziran ayını bir göreydik iyiydi
En zor zamanları son aylar diyorlardı ya gerçekten öyleymiş arkadaşım. Uyku haram, tuvalet onünde nöbet tutucam en sonunda her saat başı bile sürmeden lavaboya git offff.. üstüne bir de bu ağrıları yaşıyoruz, bugün doktora dedim ne zaman alcaksınız doğuma beni diye.35. Haftadayım ilk defa dün hissettim vajina ağrısıgece sağa sola döndükçe debreşti. Dizlerim de başladı. yatarken bile sızlıyor.
Rabbim yardımcımız olsun inşallah sağlıkla kavuşalım bütün bunlara değsinEn zor zamanları son aylar diyorlardı ya gerçekten öyleymiş arkadaşım. Uyku haram, tuvalet onünde nöbet tutucam en sonunda her saat başı bile sürmeden lavaboya git offff.. üstüne bir de bu ağrıları yaşıyoruz, bugün doktora dedim ne zaman alcaksınız doğuma beni diye.özelde olacak dogumum bebwklerin akcigerlerinin kendine gelmesi 37.haftayı buluyor gelişimini çoktan tamamladı seninki dedi 2 haftada önden gidiyir ya ama ne olur ne olmaz 37yi gećicez küvez riskini almayalım göze dedi 35+2 3100 grmmış şuan 38de alsak doğuma 4 olur daha fazla bekletemem istesemde 5 kilo olur bebek dedi onun zorluğunu yaşıyorum zaten şimdi bebek iri suyum fazla bebek kanalda ustüne geçneyen enfeksiyon ile ağrılarım tavan yapmış durumda
Kızlar 35+2yim sabah kontrolüm var doktora gideceģim. Resmen vajinamdaki bütün kemikler ağriyor ayakkabıyı çıkarırken, yattığımda sağa sola dönerken, her şekilde ağrıyor sizdede oluyor mu? Ve göbek değilim benim yeni yeni kapanıp dışarı çıkmaya başladı üstelik bazen veya öksürürken vs.orası olduğu gibi acıyor gerçekten acıyor ama garip mi bu? Yoksa var mı sizlerde de?
Kanala indiğinde fark ettin mi başaşağı duruş ile olandan farklı bir şey ben çok merak ediyorum da kanala inebildimi inemedi mi diyeAz kaldı az 2 hafta var hazirana aylar geçti sayılı gün zdaha çabuk geçer.bende bebek kanala inmiş ve enfeksiyon oluşmuş ondan dolayı fazla ağrım varmış
Allah şifa versin,sağ-salim kucağına alırsın inşallahEn zor zamanları son aylar diyorlardı ya gerçekten öyleymiş arkadaşım. Uyku haram, tuvalet onünde nöbet tutucam en sonunda her saat başı bile sürmeden lavaboya git offff.. üstüne bir de bu ağrıları yaşıyoruz, bugün doktora dedim ne zaman alcaksınız doğuma beni diye.özelde olacak dogumum bebwklerin akcigerlerinin kendine gelmesi 37.haftayı buluyor gelişimini çoktan tamamladı seninki dedi 2 haftada önden gidiyir ya ama ne olur ne olmaz 37yi gećicez küvez riskini almayalım göze dedi 35+2 3100 grmmış şuan 38de alsak doğuma 4 olur daha fazla bekletemem istesemde 5 kilo olur bebek dedi onun zorluğunu yaşıyorum zaten şimdi bebek iri suyum fazla bebek kanalda ustüne geçneyen enfeksiyon ile ağrılarım tavan yapmış durumda
geçmiş olsun cnm dikkat et Allah korusun enfeksiyon iyi değil bebeğe geçmez inşallah antibiyotik verdi mi bebeğin önde gidiyor olsa bile 38 i bekle derim gelişimini tamamlasınAz kaldı az 2 hafta var hazirana aylar geçti sayılı gün zdaha çabuk geçer.bende bebek kanala inmiş ve enfeksiyon oluşmuş ondan dolayı fazla ağrım varmış
Bende çizgi olmadı ama tüyler çıktı o yüzden güzel görünmüyo yine deOluşmamışsa ne güzel,göbeğiniz güzel görünüyordur.Bende küçüklüğümde o cizgi vardı,büyüdükten sonra kaybolmuştu,gebelikte son aylar çıktı,hatta göğüslerin arasına doğru daha ince uzanan bir çizgi de oluştu.
Ya orası öyle şuan beni sezeryana hazırlıyorlar eğer 24 Şubat'ta 38.ci hafta içinde olcam bebekte sancı çıkmazsa bekelticek 1 hafta daha birde ben epixx kullanıyorum sabah öğle akşam epilepsi ilacı o yüzden ilk beni alicaklar ameliyata36 olmuşsun 2 hafta daha durur merak etmebiz de 25. Haftadan beri gün sayıyoruz erken doğum riskinden dolayı.çok şükür 33+4 olduk ilk hedef 36 yı geçmek karın sertleşmesi bende çok önceden beri var günde 4-5 oluyor geçiyor. bu haftalarda normal canım stres yapma vücut yavaş yavaş doğuma hazırlıyor kendini.
Çok net fark edebiliyorsun onu, hem karnin üst tataftaki ağırlığı gidiyor rahatlatıyor senin hemde vajina kemiklerinde ağrı oluyor ve karnın aşağıya doğru düşmeye baslıyor.Kanala indiğinde fark ettin mi başaşağı duruş ile olandan farklı bir şey ben çok merak ediyorum da kanala inebildimi inemedi mi diye
Amin hepimiz inşallah. Sağlıkla ve zamanında alalım yeter.Allah şifa versin,sağ-salim kucağına alırsın inşallah
Çok teşekkür ederim, hayir vermedi sirke ve travazol kullan dedi antibiyotik sonraki iş benim doktoruma göregeçmiş olsun cnm dikkat et Allah korusun enfeksiyon iyi değil bebeğe geçmez inşallah antibiyotik verdi mi bebeğin önde gidiyor olsa bile 38 i bekle derim gelişimini tamamlasın
Az kalmış senin 2 hafta Allah yardım etsin. Son haftalar zor geçiyor hem de heyecanlı. Bazen biraz sevsem de geri içeri koysam diyorumEn zor zamanları son aylar diyorlardı ya gerçekten öyleymiş arkadaşım. Uyku haram, tuvalet onünde nöbet tutucam en sonunda her saat başı bile sürmeden lavaboya git offff.. üstüne bir de bu ağrıları yaşıyoruz, bugün doktora dedim ne zaman alcaksınız doğuma beni diye.özelde olacak dogumum bebwklerin akcigerlerinin kendine gelmesi 37.haftayı buluyor gelişimini çoktan tamamladı seninki dedi 2 haftada önden gidiyir ya ama ne olur ne olmaz 37yi gećicez küvez riskini almayalım göze dedi 35+2 3100 grmmış şuan 38de alsak doğuma 4 olur daha fazla bekletemem istesemde 5 kilo olur bebek dedi onun zorluğunu yaşıyorum zaten şimdi bebek iri suyum fazla bebek kanalda ustüne geçneyen enfeksiyon ile ağrılarım tavan yapmış durumda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?