Ayy en tehlikeli erkek modeli, benim kaynimda öyle, karisi ne derse anasına aktarmış, anası ne derse karısına aktarmış şuan, annesiyle karısı kanlı bıçaklı, doldular doldular patladılar, Allah ima bin şükür kardeşler ama eşimle çok zit karakterdeler, ben 17 senedir kaynanamla beraber oturuyorum, kavgada ettik tartistikda, yeri geldi eşime anasıyla ilgili bir sürü şey söyledim, kesin anasida bana demiştir ama 1 tek kelime ne bana söylemiştir ne anasına, sinirimiz geçince gül gibi geçiniyoruz

oz anne kizi kavga etmiyormu, aynı eve giren farklı karakterler çatışır, anlayisli olmak onemli. Zaten gelin kaynana kavgası diye bisey yoktur, iki tarafida idare edemeyen beceriksiz erkek vardir
Goon ve baby turco kullandım ben hep çokta memnundum hiç pişik olmadı bu zamana kadar, bi paket sleepy aldım 96 li paketti, başlarken korktum ama oda pişik yapmadı 1 ay kullandım, sleepy bitti goon açtım bi iki tane kullandım yavaştan pişik başladı şimdi komple sardı poposunu çocuğun, denkmi geldi bilmiyorum, portakal mandalinayi kestim zaten, bende tursu yemistim, bikac gun ust uste fanta içmiştim, onlarda yapmis olabilir diyorum, dikkat ediyoruz yeşillerimize geçmezse bez değişimi yapicam birde öyle deneyim
Öylemi osman gönülal dinliyorum hep, tadımlardan sonra hiç birşey yasak değil, sadece inek sütü ve bal yasak onun dışında yumurta beyazı bile yiyebilir dedi, ne biliyim mevsim meyve sebzelerini kullanıyorum
Ben günde 3 öğün veriyorum, kahvaltı, öğlen ve akşam olarak, genelde yarım çay bardağı ölçüsünde ancak yiyor, kıymaya ben epeydir başladım 30 mayıs doğumlu kızım, dana kıyma kullanıyorum ben, hatta bugün akşam 1 tatlı kaşığı kadar kıymayı yağsız tavada kavurdum, üzerine sıcak su koydum, kaynayan suya bi tatli kasigida pirinç attim, bi dis sarmisak, bi tutam havuc rendeledim güzelce pişirip çatalla ezdim severek yedi, ben böyle aklıma eseni karıştırıyorum tabi birbirine uygun olanlari, kahvaltıda yarım yumurta sarısı yarım cevizi iyice eziyorum, azcik su damlatiyorum yoksa boğazını alıyor yumurta, karıştırıp yediriyorum, salcasiz bi yemek, yada corba yapacaksam kendimize tuzsuz pisiriyorum kizimin corbasini ayirip oyle tuz atiyorum tencereye, hic bisey bulamazsam yogursa salatalik rendeliyorum, boyle kafama gore biseyler yapiyorum