Kızlar sizin bebekler ayaklarını tutup ağzına götürüyor mu? Benimkinin ayaklarıyla hala ilgisi yok ama hep karşıma çıkıyo ayak konusu
Benim kızımda oturunca çoraplar dikkatini çekiyor, iki büklüm eğilipağzına sokmaya çalışıyor, tabi o kadar eğilmesine musade etmiyorum, korkuyorum, eline ne geçse ağzına giriyor bi, ağzına girmeyecek kadar büyükse sinirlenip atiyor
kızlar bu arada tavsiyem püre yapmamanız bebiş püreye alışırsa dönüşü bazen zor olabiliyor.
ben ne verdiysem çatalla eziyorum. pütürlü veriyorum. amaç tattırmak olduğu için yese de yemese de önemli değil
bu arada sizde de memeye gelmede isteksizlik var mı? sanki meyveyle doydu dün
Eki Görüntüle 3342613
Isteksizlik olmaz aslında, damak meme ıster, benimki yiyor ama sonunda yine memeye saldırıyor, yinede ahkam kesmeyim, benim kiz aç gozlu diye hepsi oyle olacak degil ya
Biraz akışına bırakmak lazım, hayat bu kadar hızlı akarken, bebekler koşarken önünde durmayin, tabiki dikkat etmek gerek ama istahi hevesi varsa kırmamak gerek, azar azar musade etmeli gibi
Mama sandaliyesi alan var mı kızlar hangisini tercih etmeli acaba?
Bize hediye geldi, normal basit bir mama sandalyesi gayet işimizi görüyor, puset minderini koydum icine tam geldi, önüne oyuncakta koyuyorum, oynuyor oyalanıyor, alandan Allah razı olsun, bence çok para vermeye gerek yok hepsi aynı işi görüyor
Bebeklerinize uyurken şapka takıyor musunuz? Oda sıcaklığımız 22-24 derece arası , ama bebeğim uyurken yüzü kafası buz gibi, şapkayı da pek istemiyor
Şapka yıkandığı zaman uyanana kadar takıyorum, ben testinin üzerine küçük havlu serdim, biraz yukarda pay bırakıyorum, biraktigim havluyu kafasına dogru örtüyorum. Ben derece kullanmiyorum hislerimle hareket ediyorum, derece şaşırtır ama annelik hislerim şaşırtmaz, bi uzun kollu zıbın, üzerine 2 iplik bluz giyerse kalın yelek, 3 iplik bluz giyerse orta kalın yelek, altına bi tayt bi alt eşofman giyiyor, bi ince çorap, üzerine havlu çorap giydiriyorum, dışarda 2 gündür 6 7 derece en yüksek sıcaklık, ev yalıtımlı ama müstakil, alt ust yanmıyor kombiyi 35 dereceye ayarladim üşümüyorda terlemiyorda