- 24 Aralık 2020
- 837
- 893
- 53
- 36
Evet her uyandığında emziriyorum.Benim oğlum ilk defa 5 saat uyudu da kucağıma alıp emzirmeye de çalıştım uyanmayınca geri yatırdım siz emziriyor musunuz
Ayy öyle deme.niye sütünüz kötü olsun. Ohh mis gibi. Ama şuan herşeyi ağızlarına sokmaya meraklılar.Senin bebeginde yiyeceklere karşı bu kadar saldırgan mi?. Ben artık sütümünkötü olduğunu düşünüyorum.
Kizartmadan ziyade buğulama da çok iyi olur.Kızlar şuan kızıma balık yediriyorum, bayıldı, 2 hamsinin kilcigini çıkardım, 1 cay kasigi yağda tuzsuz unsuz kızarttım, 2 3 damla limon damlatıp ezdim çatalla, çok begendi
Bende kullanmıyorum emzik biberon. Unutuyorum kendimi temizlemeyi ya.Benimkinde de olmuştu mikostatin kullandım,ayrıca temiz bi bezle parmağıma dolayıp temizledim ve mememi de aynı şekilde her emmede öncesi sonrası temizledim tuzlu birde biberon emzik kullanıyosan onları da sık kaynat demişti doktor bana ama ben kullanmıypdum zaten
Off mükemmel bilgiler. Ekran görüntüsü aldım sağol hocamgeçmiş olsun.Benim oğlumda uzun süre devam etdi,arada yine dilinin üzerinde beyazlık oluyor.Doktor bağışıklığı güçlenince kaybolacak demişti.Mikostatin fayda etmemişti,nistatin hapını toz haline salıp 1 hapı 4 defaya bölerek diline döküyordum,o geçirdi en sonunda.Benim mememi de yara etmişdi,nerdeyse 2 ay acıyla emzirdim,lansinohun kremini,o bitince de Bioranın kantaron yağlı kremini sürdüm(emzirmeden önce sulu pamukla siliyordum),öyle iyileşti