kızlar cevaplar için çok teşekkür ederim acaba yalnız mıyım ve yanlış mı yapıyorum diye endişelenmiştim ama hepimiz aşağı yukarı aynı şekilde ilerliyormuşuz, sevindim inşallah hepimiz güzel düzenler kurabiliriz
akşam 22.5-24 arası uykuya geçiş
2 gibi uyanıp emiyor
4 gibi uyanıp emiyor
6-7 gibi uyanıp emiyor
8-9 gibi uyanıyor
(bu sürede en az 2 defa bez değişiyorum. önce emzik verip bez değişiyorum sonra emziriyorum) iyi günümüzdeysek uykusu bölünmeden uyuyor.
bir de artık full karanlıkta yatırıyorum telefonun ışığını bile açmamaya çalışıyorum.
kalkınca evde annem ya da eşim varsa ona bırakıp ben biraz daha uyuyorum 
selimi yere koyup yanına bir iki oyuncak bırakıp kahvaltı hazırlamaya çalışıyorum.
durmazsa anakucağıyla mutfağa yanıma alıyorum.
selime kahvaltıda sadece yumurta veya avokado vermeyi denedim. 2 günde bir çeyrek yumurta veriyorum.
11 gibi vitaminler ve yine yerde yatarak ya da oturarak oyuncaklarıyla ilgilenmesini sağlıyorum tek başına oynuyorsa ben çay falan içiyorum. etrafı topluyorum.
12 gibi altını değişip emzirip uyutuyorum. çok uykusu geldiyse memede uyuyakalıyor yoksa gezdiriyorum.
1-2 gibi kalkıyor. eğer daha önce kalkarsa hemen emziriyorum ya da emzik veriyorum bazen biraz daha uyuyor.
kalkınca tekrar alt değişimi ve emzik. yine yerde oyalamaya çalışmaca ve ona ya sebze pişiriyorum ya da çorba hazırlıyorum. buharda pişirdiğim sebzeleri biraz zeytinyağı pirinç ve sarı mercimekle çorba haline getiriyorum.
bu arada bazen hava iyiyse dışarı çıkarıyorum 40-50 dk kadar turlayıp geliyoruz.
eşim ya da annem evdeyse ona bırakıp ben evle ilgileniyorum. yemek yapıyorum
bu arada selime herhangi bi meyveden veriyorum bazen meyve süzgeciyle bazen ezerek
4-5 gibi tekrar uyuyor
6-6.5 gibi kalkıyor
tekrar emzirme oyalamaca
8 e doğru akşam yemeği (galiba biraz geç yiyoruz)
iki günde bir akşamları yıkıyorum
sonra gezdirme ve uyutma çabaları
eskiden 3 uyku yapardı bir süredir 2 uyku yapmaya başladı