• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Fatal mı yaptırmıştı o da?

İnşallah öyledir

Ama 21 hariç diyor.benim 21 sorunlu ama yine de bi umut onu da anlattı laborant

Ultrasonda herşey normal koca burnu vardı hatta.amniyosentezden sonra ne yapacağım bilmiyorum sonuç kötü gelirse

Sanırım bir iki hafta beklemem gerekecek.zaten down olan bebeklerin kalbide sıkıntı oluyormuş.bizimkinin kalbi de normal görünüyordu işin garibi.çok sağlıklı ve hateketli bir bebek gibi görünüyordu
İlk oğlumda ikili testte yaş faktörü sorun dedi doktor down sendromlu olabilir alalım dedi bende hiçbişeyi yok sapasağlam sağlıklı oğlum dedim inandım ve biliyordum sağlıklı bi çocuktu aldırmadım ikinci gebelikte tahliller herşey gayet güzel giderken 9+1 de üstelik 13 gün önce kalbi durdu☹️ bi anormallik vardı yolunda gitmeyen bişey ve bu kezde yanılmadım anneler bilir içinizi ferah tutun olumsuz düşünceyi atın Rabbim güzel haberler almayı nasip etsin inşallah tez vakit 🤲

İlk oğlumda ikili testte yaş faktörü sorun dedi doktor down sendromlu olabilir alalım dedi bende hiçbişeyi yok sapasağlam sağlıklı oğlum dedim inandım ve biliyordum sağlıklı bi çocuktu aldırmadım ikinci gebelikte tahliller herşey gayet güzel giderken 9+1 de üstelik 13 gün önce kalbi durdu☹️ bi anormallik vardı yolunda gitmeyen bişey ve bu kezde yanılmadım anneler bilir içinizi ferah tutun olumsuz düşünceyi atın Rabbim güzel haberler almayı nasip etsin inşallah tez vakit 🤲
Bende de önce ikilide çok düşük bi ihtimal çıktı yaptırsam mı yaptırmasam mı detkrn fatal yaptırdım onda da kesin çıktı.yaşımdan dolayı yüksek çıkmıştır sanıyordum oysa ki 34 yaşındayım

Fatal mı yaptırmıştı o da?

İnşallah öyledir

Ama 21 hariç diyor.benim 21 sorunlu ama yine de bi umut onu da anlattı laborant

Ultrasonda herşey normal koca burnu vardı hatta.amniyosentezden sonra ne yapacağım bilmiyorum sonuç kötü gelirse

Sanırım bir iki hafta beklemem gerekecek.zaten down olan bebeklerin kalbide sıkıntı oluyormuş.bizimkinin kalbi de normal görünüyordu işin garibi.çok sağlıklı ve hateketli bir bebek gibi görünüyordu
Evet fetal yaptırmış

Çok üzüldüm :( benimde 2 li testideki bi sonucu beğenmedi doktorum şüphe kalmasın diye fetal dna yaptıracağım. İçime düşen ufacık bir acana bile bugün bitirdi beni. Bir kaç video izledim youtube da bir kadın beni çok rahatlattı kendi hikayesini paylaşmıştı. Bebeğinizin ense kalınlığı burun kemiği ölçümleri nasıl? Gelişimi nasıl ? Bunlarda önemli. Ayrıca fetal dna da ben pozitif durumun yanılma payı olduğunu duydum yanlış biliuprsam düzeltin. Birde amniyosentez için düşük riski hali hazırda olan bir bebek için tehlike olabilirmiş. Ama risk yoksa bence yaptırın. Kendinizi yiyip bitireceğinize tamamen emin olup sürece mental olarak hazırlanır ya da ne yapacağınıza karar verirsiniz. :( Allah yardımcınız olsun inşallah :(
Hayırlı haberler inşallah 🤲

Merhaba policede baktik dediginiz direkt fetal test olarak mi yaziyor yoksa "ileri tani" mi?
Direk fetal dna yazmıyordu ama netten baktık fetal dna dan başka isimlerinden biriydi ama inanın unuttum. Eğerki öğrenmeniz gerekiyorsa eşime sorayım

Kizlar benim karnim gerim gerim geriliyor resmen evde yatiyorum genelde ve bacak arasina yastik aliyorum gece. Is yerinde de bi bacagimi katlayip ustune oturuyorum anca rahat ediyorum sizin de oyle mi?
Benim karnım gerilmiyor ama yatarken bende yastık koyarak rahat ediyorum yoksa belim ağrıyor. Fıtık var ondan kaynaklı

Gerçekten doğru diyorsunuz anneler hissediyor. Bundan önceki gebeliğimi öğrendiğimden itibaren acaba bişey olsa kürtaj nasıl bişeydir diye düşündüm sürekli ve 9.haftada kalbi durdu.
İnsanın içine mi doğuyor yok rabbim mi alıştırıyor bu düşünceye bilmiyorum. M morganlafaye sizin için namazlarımdan sonra dua edeceğim. Her şey bir imtihan ama ben sizde sıkıntı olduğunu düşünmüyorum 2li tarama da bişey çıkmamış birde. Herşeyin hayırlısı olsun inşallah olumlu düşünün zor ama :(

Gerçekten doğru diyorsunuz anneler hissediyor. Bundan önceki gebeliğimi öğrendiğimden itibaren acaba bişey olsa kürtaj nasıl bişeydir diye düşündüm sürekli ve 9.haftada kalbi durdu.
İnsanın içine mi doğuyor yok rabbim mi alıştırıyor bu düşünceye bilmiyorum. M morganlafaye sizin için namazlarımdan sonra dua edeceğim. Her şey bir imtihan ama ben sizde sıkıntı olduğunu düşünmüyorum 2li tarama da bişey çıkmamış birde. Herşeyin hayırlısı olsun inşallah olumlu düşünün zor ama :(
M morganlafaye Benimde içime öyle doğdu bebeğiniz sağlıklı lütfen güzel düşünün detaylıda daha net belli olur kuzucuğun sağlıklı oldugu üzülmeyin Rabbim selamete çıkarsın tez vakit🤲

Burdaki yazılardanmı etkilendim bende bilmiyorum bebeğin kalbi durmuş olan anneler hep denk geldi ve sonrası benimde başıma geldi gerçekten öyle Rabbim alıştırıyor sanırsam

Doktor kesin konuşmuyor hala ama baya belli daha ne olsun

Eklentiler

• IMG_1241.webp
    IMG_1241.webp
    14,2 KB · Görüntüleme: 62
Son düzenleme:
Kızlar gece uykusuzluk çeken var mı ya? Gece 3ten aşağı uyuyamıyorum kalp çarpıntısı nefes darlığı yani bunlar aşırı derecede değil ama yine de bi sağa dön bi sola dön tüm gece ayaktayım üzülüyorum da erken yatıp erken kalkamıyorum diye düzen müzen kalmadı

Kızlar gece uykusuzluk çeken var mı ya? Gece 3ten aşağı uyuyamıyorum kalp çarpıntısı nefes darlığı yani bunlar aşırı derecede değil ama yine de bi sağa dön bi sola dön tüm gece ayaktayım üzülüyorum da erken yatıp erken kalkamıyorum diye düzen müzen kalmadı
Evet benim de öyle maalesef sonra gün içinde uykum oluyor kafamı koyacak yer arıyorum.

Hormonlardan falan o zaman yani inşallah gece rahat uyuyacağımız haftalar da gelir :)
Kötü haber gibi olmasın ama ilk gebeliğimde giderek daha uykusuz geceler geçirmeye başlamıştım 😅 doğumdan sonraki uykusuz gecelere hazırlık bence😁 bir de diyorlar rahat rahat uyu şimdi sonra uyuyamazsın

Kötü haber gibi olmasın ama ilk gebeliğimde giderek daha uykusuz geceler geçirmeye başlamıştım 😅 doğumdan sonraki uykusuz gecelere hazırlık bence😁 bir de diyorlar rahat rahat uyu şimdi sonra uyuyamazsın
Evlatlarımızı sağ salim kucağımıza alalım sağlıklı olsunlar da napalım zorlukları var elbet katlanacağız daha hamilelikte başlıyor olaylar uykusuzluklar🙈

Burdaki yazılardanmı etkilendim bende bilmiyorum bebeğin kalbi durmuş olan anneler hep denk geldi ve sonrası benimde başıma geldi gerçekten öyle Rabbim alıştırıyor sanırsam
Yani bir şekilde o his insanın kalbine geliyor bence

Back
X