Kızlar oğlum biraz hastaydı dah öncede olduğu için hava ya başladık keyfi falan iyiydi dün 1 buçuğa kadar uyumadı ama gülmeler,mutlulular sonra uyuttum 2 ye gelirken uyandı bende emdirdim çünkü iki saat geçmiş gibi hissettim bi baktım yarım saat bile geçmemiş neyse uyumaya devam etti yatırdım 5 dk sonra ağlayarak uyandı salladım daha emdirmim dedim o saatten saat 5 e kadar abartısız susmadan ağladı eşimle ben perişan olduk anlam veremedik bu arada ben eşimden razıyım emmek için uyandığında bile uyanıp alıp verir ki gerek yok buna sabahtan akşama çalışıyo ama aşırı ilgili ve yardımcı ilk bebeğimde de öyleydi şimdi de sağolsun gerçi teşekkür edilcek bişey de değil zaten ikimizin çocukları anneler de bakıcı değil ama bizlere enpoze edilmiş bazı şeyler sanki anneyiz diye herşeyi biz yapıcaz
Bu ara da bugün de 7 aylık kontrolümüz vardı 9 buçuk kilo olmuşuz,serum ve hava aldık,havaya da devam dedi doktor antibiyotkte verdi evde okula giden ablası olduğu için taşıyo hastalığı sanırım yaza kadar böyle devam edicez