Popüler Konu 2026 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bol su iç. Mide bulantısı için yeni bir şey keşfettim. Çin yağı diye aktarlarda bir yağ var yağ dediğime bakma nane esansı. Kötü koku duyunca midem bulanacak gibi olduğunda burnumun kenarlarına sürüyorum. Wix gibi. Hem nefesim açılıyor hem bulantım kısmen geçiyor. Bir doktorda dinlemiştim. Sevdiğiniz bir kokuyu burnunuzun kanatlarına sürün diyordu. Aklıma direkt Çin yağı geldi. Siz başka kokuları seviyorsanız onu da deneyebilirsiniz.
Çok keskin bir kokusu var bu arada deneyecek olanlar bir damla falan sürsün😁 burnum cayır cayır yanıyor ama mide bulantısından iyidir

Ben fetal DNA firmasından kendim öğrendim cinsiyeti, eşim şimdiye kadar her şeyi benimle birlikte öğrendiği için ona özel bir sürpriz yapmak istedim ve iki kişilik çok sade bir organizasyon yaptık öncesinde malzemeleri vs ayarladım her şeyi birlikte hazırladık pastasını birlikte aldık vs sadece boya rengini ben biliyordum ve birbirimizin gözlerini bağlayıp hep kendimize anı kalacak bir boyama yaptık eşimin ilk gördüğündeki şaşkınlığı ve mutluluğu şahaneydi bana çocuğumun cinsiyetini başka birisinin söyleyerek sürpriz yapmasını pek mantıklı bulmuyorum iki kişiye özel olması daha kıymetli geliyor, cinsiyet ile ilgili organizasyon yapmak isteyenlere fikir olsun hep size anı kalacak tişörtleriniz olabilir 🙏🏼🩷 Hepsini videoya aldık ve ailelerimize biz öğrendikten sonra izlettik.
Çok tatlısınız 😍🫶🏻🫶🏻

Ben fetal DNA firmasından kendim öğrendim cinsiyeti, eşim şimdiye kadar her şeyi benimle birlikte öğrendiği için ona özel bir sürpriz yapmak istedim ve iki kişilik çok sade bir organizasyon yaptık öncesinde malzemeleri vs ayarladım her şeyi birlikte hazırladık pastasını birlikte aldık vs sadece boya rengini ben biliyordum ve birbirimizin gözlerini bağlayıp hep kendimize anı kalacak bir boyama yaptık eşimin ilk gördüğündeki şaşkınlığı ve mutluluğu şahaneydi bana çocuğumun cinsiyetini başka birisinin söyleyerek sürpriz yapmasını pek mantıklı bulmuyorum iki kişiye özel olması daha kıymetli geliyor, cinsiyet ile ilgili organizasyon yapmak isteyenlere fikir olsun hep size anı kalacak tişörtleriniz olabilir 🙏🏼🩷 Hepsini videoya aldık ve ailelerimize biz öğrendikten sonra izlettik.
Çok güzel bir anı olmuş sizin için :) bende ailelerimizle ve eşimle aynı anda öğrenmek ve videoya çekmek istiyorum çok güzel bir anı olur ilerisi için :)

Benim dişimde kırık var
Dişçi fobim olduğu için gebelik öncesi dişçiye gitmemiştim
Bu ayın başında çok kötü ağrı oldu
Zonklama önce beynime sonra bütün vücuduma vuruyor gibiydi
Ilık suyla tuzlu gargara yaptım ve yanağıma sürekli buz koydum, geçti
Dün yine aynısı oldu
Yine aynı yöntemlerle geçirdim
Şu an 13+2 deyim
15. haftadan itibaren 2. trimesterde yaptırabilirsin dedi doktorum
İnşallah tekrarlamaz
Tekrarlarsa dişçiye gideceğim gibi duruyor 😕
ben ikinci dığumdan sonra tüm diş işlemlerimi hallettim dört tane dolgum vardı onları yaptırdım

Ben de halletmiştim ama sakız çiğnerken çat diye kırılıp gelmesin mi ? Herhalde hamilelik diş yapısını biraz zayıflatıyor.
evet yani sadece dolguyu yapıştıracaksa tehlike arzetmiyor diye biliyorum ama ikincide sizinki gibi diş ağrım vardı üç ayı geçince gel dedi sonra ağrı durunca gitmedim doğumdan sonra hallettim

canım benimde 5 haftadan 8 e kadar ara ara kanamalarım oldu progestan kullandım sabah akşam 100 mg içiyordum. doktor kese alanında kanama görmüyordu ama yinede tedbir amaçlı kullan demişti. Rahimde görüş alanı dışında kist yada vajinal çatlaklardan kaynaklanabilir dedi. Sonra geçti.
Canım doktorum şuan aktif kanama ağrı yoksa duphaston al dedi bakalım bende duphaston aldım bi kalp atışı duyayım da biraz rahatlayacağım 🥹

Ayy kızlar fetal dna için kan verene kadar süreci gayet rahat sürdürüyordum, dün kan verdiğimden içim hep bir kaygılı. Ya bi şey varsa diye düşünmeden edemiyorum, siz bu süreci nasıl yönettiniz 🥹

Bol su iç. Mide bulantısı için yeni bir şey keşfettim. Çin yağı diye aktarlarda bir yağ var yağ dediğime bakma nane esansı. Kötü koku duyunca midem bulanacak gibi olduğunda burnumun kenarlarına sürüyorum. Wix gibi. Hem nefesim açılıyor hem bulantım kısmen geçiyor. Bir doktorda dinlemiştim. Sevdiğiniz bir kokuyu burnunuzun kanatlarına sürün diyordu. Aklıma direkt Çin yağı geldi. Siz başka kokuları seviyorsanız onu da deneyebilirsiniz.
Çin yağı hiç duymamıştım araştirayim canım denerim teşekkür ederim 🌸

Ayy kızlar fetal dna için kan verene kadar süreci gayet rahat sürdürüyordum, dün kan verdiğimden içim hep bir kaygılı. Ya bi şey varsa diye düşünmeden edemiyorum, siz bu süreci nasıl yönettiniz 🥹

Valla ben yönetemedim sonuç çıkana kadar hep kaygılıydım, eşime kızıyordum hatta niye bu kadar rahatsın diye. Sonuç çıktığında yeni uyanmıştım zaten her şeyin iyi olduğunu anlayınca oturdum hüngür hüngür ağladım. O beklemenin bir patlaması oldu bende ☺️ Yine de içini ferah tutmaya çalış her şey güzel olacak şeklinde aşıla kendine ben yapamadım belki sen başarırsın canım inşallah çok güzel gelsin sonuçların 🙏🏼

Türkiye'de devlet de normal doğuma yönlendirmek istiyor ama kadınların başına gelen o kadar çok travmatik hikaye var ki herkes korkuyor haklı olarak. Ben mesela doğum yaparken doktorun hemşirenin o günkü ruh haline göre yorgunluğuna göre muamele görmek istemiyorum. Anne bebek dostu olsunlar istiyorum. Yurt dışında bunlar ne kadar sağlanıyor?
Bende yurt dışndayım ve bi çok arkadaşım var burda doğum yapan hepsi vajinal doğum ve çok memnunlar. Baya sabırlılar ve anne odaklılar annenin iyi hissetmesi çok en önemlisi onlar için çoksa kibarlar.

Kızlar son zamanlarda bulantım azalmiş kusmalarim tamamen kesilmişti ama 3 gündür yine kusuyordum bu sabah sadece çubuk kraker yedim onu bile kustum. Bu arada Prilama kesintisiz devam ediyorum ona rağmen böyle oldu. Çok halsiz düştüm acile gittim serum bağladılar. Tahliller yapıldı enfeksiyon varmış biraz. Doktor enfeksiyonun da bulantıyı tetiklemiş olabileceğini söyledi antibiyotik verdi. Bilemedim antibiyotik kullansam tedirgin oldum kullanmasam enfeksiyon da riskli. Kadın doğum doktoruna danişmadan kullanmalı mıyım sizce? Şu an iletişimde olduğum bir doktor yok maalesef sürekli doktor değiştirdiğim için.
Kadın doğum doktoruna sor. Bana dahiliyenin verdiği bir ilacı içmemem gerektiğini söylemişti kendi doktorum bazen dahiliyeci tam bilgi sahibi olamayabiliyor sanırım

Back
X