- 13 Ekim 2022
- 273
- 441
- 33
- 38
Bu arada ben ek gıda versem dahi sonrasında yine beni emmek istiyoBiz bi kaç gün annemlere gittik annem bebişe bakarken bende üst katı topli dedim anneme yardım olsun diye 2 saate yakın inmedim sonra indim oğlum nasıl atladı bana normalde de özellikle son iki haftadır beni gördüğü an beni istiyo ama annemlerde başkaydı ev de değişik geldi sanırım çünkü kendi evimizde kızımı okuldan almaya gittiğimde kaynanam bakıyo oğluma eve geliyorum yine atılıyo ama annemlerde bi daha kucağımdan inmedi anneme gülüyo kur yapıyo ama benden ayrılmadı beni gidecek sandı heralde değişşkti sonraki gün normaldi
Bu arada benim oğlum biraz tombik teyzeleri en son 9 buçuktu kilosu 10 olmuştur sanırım 7 aylığız 30 unda 8 olucaz dokyor kiloyla ilgili bi sıkıntı görmüyo aslında hareketlenicek kilosu alımı yavaşlar dedi ama herkes kilolu gibi diyor ve ek gıda verme diyen bile var bi hevesle başladım ek gıdaya ama az az veriyorum bazem sadece kahvaltı veriyorum o da az yani kendimi emdiriyorum çünkü 2 saatte bi emmek istiyo gecede çok emiyo ne yapıcamı şaşırdım 8. Ay kontrolümde doktora danışıcam tekrardan bakalım çokta iştahlı herşeyi yemek istiyo maşallah ama sevmezse ağzını açmıyo![]()