Belirtileriniz devam ediyosa bence umudunuzu kaybetmeyin inşallah güzel sonuçlar alırsınızHayir estrofem corasprin folik fitil bide progesteron igne ignede gun aşırı
Cok cok amin Rabbım isteyen herkese nasip etsin bi an cok üzüldüm iki gun once bayaga aglamistim hatta cok afedersiniz lavaboda akinti gibi bisey dustu aceba bebegimiz mi dustu diye aklima takildi ama bugun bayaga kalcama vuran bel agrim varBelirtileriniz devam ediyosa bence umudunuzu kaybetmeyin inşallah güzel sonuçlar alırsınız
Kullanılan ilaçlar akıntı yapabiliyor bence test gününe kadar moralinizi bozmayın bu olmazsa bi sonrakinde olur inşallah pes etmek yokCok cok amin Rabbım isteyen herkese nasip etsin bi an cok üzüldüm iki gun once bayaga aglamistim hatta cok afedersiniz lavaboda akinti gibi bisey dustu aceba bebegimiz mi dustu diye aklima takildi ama bugun bayaga kalcama vuran bel agrim var
Çok erken varsa bile çıkmaz canım test yapma başkalarının aklına uyup. Benim de transfer tarihim aynı senle, test günüm de aynı, en en en erken çarşamba perşembe yap ki o zaman bile çıkmayabilirDaha çok erken değil mi 4 gün oldu.
4 günde çıkmaz keşke böyle tavsiyeler vermesenizTest yapınsana çıkar varsa kaset teste .
Benimde bel bacak ağrım çok fazlaMerhaba hanimlar benim bugun transferin 7. Gunu simdi test yaptim silik cizgi dahi yok aceba tutmadimi ki ama bel agrim var
Yok yok var herhalde belim sirtimdan ayrilacak resmenKullanılan ilaçlar akıntı yapabiliyor bence test gününe kadar moralinizi bozmayın bu olmazsa bi sonrakinde olur inşallah pes etmek yok
Kopacak gibimiBenimde bel bacak ağrım çok fazla
Doktorun ne dediyse onu yap arkadaşım :) çok yatmak iyi değil ağır iş yapma ani hareketler yapma yeterMerhaba hanımlar pazartesi günü bir aksilik olmazsa transferim yapılacak. Sizce transfer sonrası ne kadar istirahat edilmeli? Ben masa başı işte çalışıyorum. Transfer günü ile birlikte 2 gün yeterli olur mu ?
En az 3 gün dinlenin, bize verilen transfer sonrası kağıdında 3 günden sonra günlük yaşamınıza dönebilirsiniz yazıyordu.Merhaba hanımlar pazartesi günü bir aksilik olmazsa transferim yapılacak. Sizce transfer sonrası ne kadar istirahat edilmeli? Ben masa başı işte çalışıyorum. Transfer günü ile birlikte 2 gün yeterli olur mu ?
Dokktoruma sorduğumda ağır işler yapmadan, normal hayatima devam etmemi söyledi. Bende çok yatmak istemiyorum aslında ama eşim yatmami istiyor.Doktorun ne dediyse onu yap arkadaşım :) çok yatmak iyi değil ağır iş yapma ani hareketler yapma yeter
Dokktoruma sorduğumda ağır işler yapmadan, normal hayatima devam etmemi söylediEn az 3 gün dinlenin, bize verilen transfer sonrası kağıdında 3 günden sonra günlük yaşamınıza dönebilirsiniz yazıyordu.
Evet olması gereken o çünkü rahmin kan akışına ihtiyacı varDokktoruma sorduğumda ağır işler yapmadan, normal hayatima devam etmemi söyledi
Evet haklısınız hem çokca da düşünmemiş olurum.Evet olması gereken o çünkü rahmin kan akışına ihtiyacı var
Regl olunacağı gün geldiği zaman vücut regl olacak gibi ağrı başlarKızlar merhaba benimde pazartesi Transfer oldu 6.gün bugün dün gece başlayan bel ağrısı kasık ağrısı bacak ağrısı var aynı adet olacakmış gibi adetime 2 gün var sizce omu geliyor yoksa tutunma ağrılarımı 2 gündür biraz stresli ve ağlayarak gün geçirdim başka sebeplerden dolayı allahm herkese yardım etsin inşallah kötü bişey değildir
Negatif çıkan test yanılabilir, sen yarın kan testi ver yine. Rabbim hayırlı sonuçlar versin.Kızlar merhaba durdum durdum test günü geldi çattı sabah kan vermeye gideceğim ama evde erken değil normal gebelik testi vardı yaptım sanırım olmadı çünkü çizgi çıkmadı hiç
Evet canım haklısın hakkımızda hayırlısı olsun aynı gün öğreneceğiz umarım pozitifi görürüz ikimizdeÇok erken varsa bile çıkmaz canım test yapma başkalarının aklına uyup. Benim de transfer tarihim aynı senle, test günüm de aynı, en en en erken çarşamba perşembe yap ki o zaman bile çıkmayabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?