2023 Haziran ayı transfer olacak olanlar

Benim altıncı denemem ama hala ne olduğunu anlayamıyorum dediğiniz gibi dondurulmuşta denedim taze de 3. Gün de bu sefer 5. Gün embriyosu yine adet olacak gibi kasık bel ağrılarım oluyor geçmişe dönüp notlarıma baktığımda üçüzlerin tuttuğu transferimde de ağrı olmuş bekleme sürecince 10. Gün testte 600 ü görmüşüz geçen yaz yine ağrım çoktu tutmadı bu sefer yine ağrılar ara ara oluyor hiç birley ifade etmiyor bence umarım Salı günü güzel haberler verin

Hakkında hayırlısı olsun canım inşallah bebişin seninledir sen bişey hissediyor musn peki belirti falan var mı
Göğüslerim acıyor alev gibi yanıyorum çok sıcağım kasıklarımda adet olacakmış gibi hafif ağrı ve dolgunluk var ama testim böyle çıktı erken gebelik değildi normal gebelikti acaba varsa bile çıkmama ihtimali olabilirmi

Merhaba hanımlar benim de Aret Kamar ile ilk denemem 7 haziranda transfer oldu. Haftaiici test yaptırdığımda 42 ve cuma günü 93 çıktı beta değerim. Yarın asıl test günüm. Umarım hersey yolundadır Bir sürü ilaç ve iğneler cok yorucu umarım değmiştir

Normal kaset testler genelde adet günü 4 5 gün geçtikten sonra net olarak pozitifi gösteriyp diye biliyorum ona takılıp hemen umutsuzluğa kapılma bence eğer sağlıklı olucaksa gelsin bebişler

Normal kaset testler genelde adet günü 4 5 gün geçtikten sonra net olarak pozitifi gösteriyp diye biliyorum ona takılıp hemen umutsuzluğa kapılma bence eğer sağlıklı olucaksa gelsin bebişler
İnşallah canım adet günüm daha gelmedi zaten hayırlısı yarın bakalım neler olacak

Kaç gün sonra değerleriniz düştüğünü gördünüz

Kizlar iyi aksamlar adete bir gun kaldi golge gibi cikti goruyormusunuz sizde yardimci olursaniz sevinirim

Eklentiler

• IMG_20230618_211708.webp
    17,5 KB · Görüntüleme: 88
Bugün 7 ci günüm test yaptım negatif. 2 günde mucize olmayacak . Bendede bel ağrısı var adet sancısı gibi benim adetlerimde de belim sancılanır . Şaştım kaldım denenilecek şeyde kalmadı . Ngs var birtek onuda şuanki bulunduğum ülke yapmıyor .

Doktorunuz 9.gün mü test vermenizi istedi bana 12.gün dedi transfer günü hariç

Ben gorebiliyorum ama banami oyle geliyor bilemedim hani bir gun var olsaydi daha belirgin cikardi diye dusundum ama
Bende öyle düşündüm aslında ama yine de belli olmaz idrar testlerine pek güvenemiyorum ben daha önce 1 kere aşılama yaptırdım bende pozitif gösterdi bi kan verdim negatif o yüzden kan vermek en iyisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…