2023 Haziran ayı transfer olacak olanlar

Aldırdım testi ama emin değilim bide geriden gelen embrıyoya offf napsam siz olsanız yaparmıydınız
Riskli bir durum, ben 6. Gün pozitifi gördüm ama benim merkezde 11. Gün idrarda negatif olup 12. Gün kanda pozitif olanlar var.

Ha pozitifi görünce insanın kafasi rahatlıyor ama yine de riskli. İster istemez etkilenirsin.

Hangi hastanede tedavi goruyorsunuz ben medicalpark pendikteyim... merakla transfer gününü bekliyorum temmuz ortasi gbi olur sanirim.. benim ilk denenem.. transferi atlatmissiniz ne guzel darisi basima bian once olsun istiyorum... insallah hakkinizda hayirli sonuclar alırsınız

Görümcem çok ısrar etti o yüzden aldım ama emınde değilim

Bahçeci de tedavi görüyorum ablam da orda tüp bebek yapmıştı daha önce bi yerde 3 kere denedi olmadı sonra bahçecide ilk denemesinde oldu bende o yüzden başka yer arayışına girmedim tabiki herkes nasip kısmet ama psikolojik heralde başka yere gitmek istemedim :) inşallah sizinde herşey yolunda gider hepimiz ilk denemede olumlu sonuçlar alırız

Aldırdım testi ama emin değilim bide geriden gelen embrıyoya offf napsam siz olsanız yaparmıydınız
Ben yapmazdım diye düşünüyorum bekle istersen bıraz daha farklı seylerle oyalan bence bır sure bunu sureklı dusunursen tutamayıp kendını yapacaksın cunku :)

Hanımlar merhaba ilk tüp bebek denemesi başarılı olup sonradan kalp durmasıyla kaybeden ve ikinci tüp bebek denemesinde negatif sonuç alan birisi olarak kesinlikle belirti aramayın kesinlikle test yapmayın sabırla gününüzü bekleyin öncelikle tüm belirtileri de yaşadığımı belirtmek isterim kasık ağrısı göğüs ağrısı miğde ağrısı 2-3 gündür kabızlık ki hayatımda neredeyse hiç olmayan biriyken bunlar heveslendirmedi desem yalan olur ama malesef bugünkü sonucumla betam 0.1 gelmiş hani hiç olmamış olsun çok isterdim ama nasip değilmiş Rabbim böyle uygun görmüş üzgünümüyüm değilim ya ama boşlukta gibi hissediyorum kendimi herşeyin hayırlısı buymuş ama durmak yok yola devam doktorum henüz aramadı nasıl yol izleyeceğiz bakalım görücem umudunuzu kaybetmeyin olana dek denemeye devam Rabbimin hazinesi çok büyük istemeye devam herkesin hakkında hayırlısı olsun

Bende progestron dex kullaniyorum benimde 4. Gunum suan bir sikinti yasamadim. Sizinde mi transfer carsamba
Evett sizinde mi :) valla benım cok canım yanıyor ya ama farklı bir yontem varmış onu deneyeceğim ben tutarak içeriye sıvıyı verdıgımden boyle olmus olabılır tutmamak gerekırmıs sıvıyı enjekte ederken

Sizinde hakkınızda hayırlısı olsun her şeyin bir doğru zamanı vardır umutsuzluğa kapılmayın

Hakkınızda hayırlısı olsun rabbim en kısa zamanda emeklerimizin karşılığını verir inşallah

Canim bende tutarak yapiyorum ama ince uclu enjektor aldim insülin ignesi diyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…