Bizede haber et olacak bence hiç üzülmeKızlar tek çizgi çıktı biliyodum zaten beklıycem kan testine kadar bakalım
Insallah canım cuma günü gtcem haber ederimBizede haber et olacak bence hiç üzülme
Hayırlı haberlerini alalım inşallahInsallah canım cuma günü gtcem haber ederim
İnşallah hepimizde hayrlı haberler alalımHayırlı haberlerini alalım inşallah
Kaçıncı gün embriyosuydu inşallah gerçektir hamilesindirKizlaaar Transferin 7 gunu bugun sabah kaset test yaptim silik çıktı ilk transferim bide asiri açtım sabah açlıktan uyandim gece saat 5
5. Gun 1. KaliteKaçıncı gün embriyosuydu inşallah gerçektir hamilesindir
Yarın bidaha yap bence varsa koyulaşır5. Gun 1. Kal
Kan verdim 2 saate cikarYarın bidaha yap bence varsa koyulaşır
İnşallah güzel sağlıklı bir gebelik olur sonunda kavuşursun bebişine :)Kan verdim 2 saate cikar
Teşekkür ederim Rabbim tüm isteyenlere evladini kavuştursun sizin kacinci gunİnşallah güzel sağlıklı bir gebelik olur sonunda kavuşursun bebişine :)
Canım benim çarşamba transferim var daha olmadım :)Tesekkur
Teşekkür ederim Rabbim tüm isteyenlere evladini kavuştursun sizin kacinci gun
Aaa gönlünüzdeki ömrünüze geçsin Rabbım nasip etsin simdiden hayırlı olsunCanım benim çarşamba transferim var daha olmadım :)
Ne güzel dua ettin .. çok teşekkür ederim inşallahAaa gönlünüzdeki ömrünüze geçsin Rabbım nasip etsin simdiden hayırlı olsun
Hadi hayırlı haberler ver bize inşallahKan verdim 2 saate cikar
2.30 ben anlamadm bisey sancim var belirti var silik cizgi varHadi hayırlı haberler ver bize inşallah
Transferden sonraki 7.günün galiba dimi yani eğer 10.gün falan olsaydı kesin yok derdim ama bilemedim2.30 ben anlamadm bisey sancim var belirti var silik cizgi var
Evdeki testte silik cikti anlamadim bisey aceba kan sulandirici ictim ondan mi dusuk ciktikiTransferden sonraki 7.günün galiba dimi yani eğer 10.gün falan olsaydı kesin yok derdim ama bilemedim
erken değil mi 7.gün ?Evdeki testte silik cikti anlamadim bisey aceba kan sulandirici ictim ondan mi dusuk ciktiki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?