Erken daha aslında bence uzulme beklemelısın5. Gün embriyosu 6. Gün
Erken daha beklemelisin bence :)Benimde 5.gün embriyosu bugün 5.gün ama test yapmaya elim gitmiyo hiç
yerleşme kanaması oldu mu ? benim transfer günü hariç 6. günümde bu erken gebelik testlerinde çıkmıştı. Belki sizin geç yerleşme olmuştur hemen çıkmayabilir. 4. ve 5. gündeki testlerim negatif çıkmıştı5. Gün embriyosu 6. Gün
Hadi bakalım inşallah istenilen oranda çıkarİnsallah progestron istedigi oranda cikarsa
Zaten elimde 1 tane test var annemde kalıyorum çıkıp almam da zor istemiyolar yapmamı o yüzden çok aradayım erken yapıp boşa gitsin istemiyorum ama içim içimi de yiyo :)Erken daha beklemelisin bence :)
Hayır yerleşme kanaması falan olmadıyerleşme kanaması oldu mu ? benim transfer günü hariç 6. günümde bu erken gebelik testlerinde çıkmıştı. Belki sizin geç yerleşme olmuştur hemen çıkmayabilir. 4. ve 5. gündeki testlerim negatif çıkmıştı
Bende dün yaptım 7. Gunumdu sizinkinden biraz daha belirgin çıktı bugünde kan verdim sonucu bekliyorum bakalım hakkımızda hayırlısı olsunKızlar günaydın, transferimin 6.günündeyim sizce bebiş var mıdır? Dün normal gebelik testi yaptım gölge gibi bişey gördüm gittim hemen erken gebelik aldım bugün onu yaptımucuz bi test olduğu için doğruluğundan emin olamıyorum
İnşallah güzel sonuç alırsınız sizin tek trasnfer miydi belirtiniz oldu muBende dün yaptım 7. Gunumdu sizinkinden biraz daha belirgin çıktı bugünde kan verdim sonucu bekliyorum bakalım hakkımızda hayırlısı olsun
Yarın tekrarlicam ben de koyulaşacak mı takip edicem bakalımBende dün yaptım 7. Gunumdu sizinkinden biraz daha belirgin çıktı bugünde kan verdim sonucu bekliyorum bakalım hakkımızda hayırlısı olsun
Kızlar günaydın, transferimin 6.günündeyim sizce bebiş var mıdır? Dün normal gebelik testi yaptım gölge gibi bişey gördüm gittim hemen erken gebelik aldım bugün onu yaptımucuz bi test olduğu için doğruluğundan emin olamıyorum
Evet tek 5. Gün embriyosu transfer edildi. Belirti olarak arada nadir giren sağ kasık batması ve karnında şişlik birde göğüs ağrısı vardı transferin ikinci günü itibariyle. İnşallah hepimiz güzel sonuçlar alırızİnşallah güzel sonuç alırsınız sizin tek trasnfer miydi belirtiniz oldu mu
İnşallah canım sende sağlıkla kucağına alırsın inşallahEvet tek 5. Gün embriyosu transfer edildi. Belirti olarak arada nadir giren sağ kasık batması ve karnında şişlik birde göğüs ağrısı vardı transferin ikinci günü itibariyle. İnşallah hepimiz güzel sonuçlar alırız
7 haziranda transfer oldum ama henüz keseyi görmeye gitmedim, keseyi görürseniz ya da cuma günü sonucunuzu bizimle paylaşabilir misiniz?Kızlar 5 haziranda transfer oldum, bu cuma keseyi görmeye gidicem, keseyi gören var mı? 5+2 olucam kese günü, kalp atışı duyulur mu sizce
Bende böyle olacağım kesin :) sen bilirsin ne diyim beklesen daha iyi tabi ama :)Zaten elimde 1 tane test var annemde kalıyorum çıkıp almam da zor istemiyolar yapmamı o yüzden çok aradayım erken yapıp boşa gitsin istemiyorum ama içim içimi de yiyo :)
Bence sende eve test alma çünkü test olunca insanın yapası gelir :)Bende böyle olacağım kesin :) sen bilirsin ne diyim beklesen daha iyi tabi ama :)
İnşallah hepimiz güzel haberler alırız ve kucağımıza almak nasip olur hayırlısı ve sagliklisiylaİnşallah canım sende sağlıkla kucağına alırsın inşallahbenimde bugün 5.günüm sadece iki üç gündür sağ kasık ağrım var göğüs ağrısı yok ama sanki şişti gibiler bilemiyorum hepimiz için hayırlısı olsun
İnşallah aminYarın tekrarlicam ben de koyulaşacak mı takip edicem bakalıminşallah allah kalbimizdekini versin
İnşallah, bebiskon da seninle olur. Daha henüz aramadilar , merakla bekliyorum.. 5. Güna inşallah güzel bir sayı ile çıkarımEvet önemli olan döllenme sayısı benim 29 tane toplandı hatta 20 tanesi döllendi ama 5.güne sadece 7 tanesi geldi
İnşallah benimde 5. Güne sağlıklı ve kaliteli yumurtalarim kalır ve cumartesi transfer gerçekleşir, henüz aramadilarAynen öyle önemli olan kalitesi bölünmesi :) benimde 12 tane toplanmıştı 11 i döllendi 6 tanesi donduruldu yarın da transferim var
İnşallah güzel bi sayı olur birincide olmasa bile geride elimde kalanlar var dersin bence bu da çok önemli bi psikolojiİnşallah, bebiskon da seninle olur. Daha henüz aramadilar , merakla bekliyorum.. 5. Güna inşallah güzel bir sayı ile çıkarım
Nerde tedavi görüyosunİnşallah benimde 5. Güne sağlıklı ve kaliteli yumurtalarim kalır ve cumartesi transfer gerçekleşir, henüz aramadilarmerak içinde bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?