2023 Haziran ayı transfer olacak olanlar

Erken daha beklemelisin bence :)
Zaten elimde 1 tane test var annemde kalıyorum çıkıp almam da zor istemiyolar yapmamı o yüzden çok aradayım erken yapıp boşa gitsin istemiyorum ama içim içimi de yiyo :)

Bende dün yaptım 7. Gunumdu sizinkinden biraz daha belirgin çıktı bugünde kan verdim sonucu bekliyorum bakalım hakkımızda hayırlısı olsun

Bende dün yaptım 7. Gunumdu sizinkinden biraz daha belirgin çıktı bugünde kan verdim sonucu bekliyorum bakalım hakkımızda hayırlısı olsun
İnşallah güzel sonuç alırsınız sizin tek trasnfer miydi belirtiniz oldu mu

Yarın tekrarlicam ben de koyulaşacak mı takip edicem bakalım inşallah allah kalbimizdekini versin

İnşallah güzel sonuç alırsınız sizin tek trasnfer miydi belirtiniz oldu mu
Evet tek 5. Gün embriyosu transfer edildi. Belirti olarak arada nadir giren sağ kasık batması ve karnında şişlik birde göğüs ağrısı vardı transferin ikinci günü itibariyle. İnşallah hepimiz güzel sonuçlar alırız

İnşallah canım sende sağlıkla kucağına alırsın inşallah benimde bugün 5.günüm sadece iki üç gündür sağ kasık ağrım var göğüs ağrısı yok ama sanki şişti gibiler bilemiyorum hepimiz için hayırlısı olsun

Zaten elimde 1 tane test var annemde kalıyorum çıkıp almam da zor istemiyolar yapmamı o yüzden çok aradayım erken yapıp boşa gitsin istemiyorum ama içim içimi de yiyo :)
Bende böyle olacağım kesin :) sen bilirsin ne diyim beklesen daha iyi tabi ama :)

İnşallah hepimiz güzel haberler alırız ve kucağımıza almak nasip olur hayırlısı ve sagliklisiyla

Evet önemli olan döllenme sayısı benim 29 tane toplandı hatta 20 tanesi döllendi ama 5.güne sadece 7 tanesi geldi
İnşallah, bebiskon da seninle olur. Daha henüz aramadilar , merakla bekliyorum.. 5. Güna inşallah güzel bir sayı ile çıkarım

Aynen öyle önemli olan kalitesi bölünmesi :) benimde 12 tane toplanmıştı 11 i döllendi 6 tanesi donduruldu yarın da transferim var
İnşallah benimde 5. Güne sağlıklı ve kaliteli yumurtalarim kalır ve cumartesi transfer gerçekleşir, henüz aramadilar merak içinde bekliyorum

İnşallah, bebiskon da seninle olur. Daha henüz aramadilar , merakla bekliyorum.. 5. Güna inşallah güzel bir sayı ile çıkarım
İnşallah güzel bi sayı olur birincide olmasa bile geride elimde kalanlar var dersin bence bu da çok önemli bi psikoloji

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…