2023 Haziran ayı transfer olacak olanlar

Korkma adetle gidiyor benim de vardı adet olduğumda kontrole gittim küçülmeye başlamıştı ona rağmen tedaviye başladık
Benim tam tersi myomlarom vardı giderek büyüdü ve ameliyat olmak zorunda kaldım. Erkenden önlemini alın inşallah büyümez erir yoksa sonu kötü oluyo

Ben varım arkadaşlar 20 Haziran 4. Gün embriyosu iki tane koyuldu bu ikinci deneme ilki kimyasal gebelikti düşük yaptım

Benim tam tersi myomlarom vardı giderek büyüdü ve ameliyat olmak zorunda kaldım. Erkenden önlemini alın inşallah büyümez erir yoksa sonu kötü oluyo
Kontrol eder zaten küçülmezse ona göre hareket eder doktor. Bende ki folikul kistiydi sanırım yumurtam catlamamisti

Az önce kan verdim sonuçu yarın arayıp söyleyeceklermiş. Pek umudum yok kendim için, pozitif olanlar ve bu sürece yeni başlayanlar hepiniz için hayırlısını diliyorum. Allah yolunuzu açık etsin.

Tatlim benimde kistim opu oncesi vardi kadin dogum kontrol hapi ile birlikte attim korkcaginiz birsey yok.

Kan sonucun çıktı mı canım inşallah güzel bi değer çıkmıştır:)
Ya yok cnm çıkmadı daha ben depremden dolayı memlekete geldim burası da çok küçük bir ilçe numune merkeze gidiyormus bilmiyordum akşam geç saatlerde çıkar dediler bende sabirsizca bekliyorum

Ya yok cnm çıkmadı daha ben depremden dolayı memlekete geldim burası da çok küçük bir ilçe numune merkeze gidiyormus bilmiyordum akşam geç saatlerde çıkar dediler bende sabirsizca bekliyorum
Hakkında hayırlısı olsun haber ver bize dualarım seninle

Kızlar biraz önce eşimle tartıştık, ufak bi tartışma büyüdü ve çok ağladım. Zaten hormonlarım tavan, tonla iğne ilaç kullanıyorum. Çok gerildim, bikaç nefes sigara içtim stresten. İnşallah bebek varsa bişey olmaz duanıza ihtiyacım var şu an çok üzgünüm

Bence bunu çok kafaya takıp kendini daha çok strese sokma çok içmemişsin ondan bişey olmaz diye düşünüyorum

Bence bunu çok kafaya takıp kendini daha çok strese sokma çok içmemişsin ondan bişey olmaz diye düşünüyorum
Sigara içmekten çok stres konusunda endişeli ve üzgünüm ya sigara çok hafif bi sigara diye kendimi avutuyorum. Geçen haftadan beri bişeyler oluyo farklı farklı ve çok gerilmeme sinirlenmeme sebep oluyo bunlar. Gerçekten zorluklar hep bu zamanı buldu üst üste geldi. Çok üzgünüm çok…

Bende transferden 4-5 gün sonra sinir krizi geçirdim . Vicdanım sizladı ya tutmuş olup bişey olduysa diye çok üzüldüm. hemen kendimi toparladım. Olumsuzlukları düşünmedim . derin derin nefes al ver ve olumsuz düşünceleri def et

Kızlarr 5.gün 4bb ile şansım var mı sizce. 4bb hangi kalite oluyor
4bb orta kalite oluyor ama bunu kafanıza takmayın.Başka bir embriyolog bu embriyoyu daha kaliteli yorumlayabilir de.Bu kaliteyle hamile kalıp sağlıklı doğum yapan o kadar çok kadın var ki, kaliteden ziyade genetiği önemli.ki 4bb kötü kalite değil

Anladım cnm, bize fazla bilgi verilmedi ne. Yazıkki. embriyolar iyi kalite denildi. Kodlamayı sorunca bb ve bc kalitede embriyoların olduğu bilgisi verildi. Birde hastanede bb ve bc olarak kaliteyi ölçüyorlarmış. Aa şeklinde kodlamaları yokmuş. Bu durum kafamıza pek yatmadı açıkçası

Normalde aa ab bb BC diye gider,çok ilginç.Sen kaliteyi kafana takma dediğim gibi kalite değerlendirmesi çok öznel oluyor inşallah tutunacaklar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…