Benim tam tersi myomlarom vardı giderek büyüdü ve ameliyat olmak zorunda kaldım. Erkenden önlemini alın inşallah büyümez erir yoksa sonu kötü oluyoKorkma adetle gidiyor benim de vardı adet olduğumda kontrole gittim küçülmeye başlamıştı ona rağmen tedaviye başladık
Kontrol eder zaten küçülmezse ona göre hareket eder doktor. Bende ki folikul kistiydi sanırım yumurtam catlamamistiBenim tam tersi myomlarom vardı giderek büyüdü ve ameliyat olmak zorunda kaldım. Erkenden önlemini alın inşallah büyümez erir yoksa sonu kötü oluyo
Ben 1 kez yumıurta toplattım ama 3.güne bile gidemedi remzi abalı. Memnun kalmadım çok ilgisizlerBen bahçeci de tedavi görüyorum tanıdığım 38 40 yaşlarında insanlar var onlar da orda tedavi gördü olumlu sonuç aldılar
Her doktor her hastaya iyi gelmiyor sizde haklısınız hakkınızda hayırlısı olsunBen 1 kez yumıurta toplattım ama 3.güne bile gidemedi remzi abalı. Memnun kalmadım çok ilgisizler
Tatlim benimde kistim opu oncesi vardi kadin dogum kontrol hapi ile birlikte attim korkcaginiz birsey yok.Bugün muane oldum sol yumurtalığımda 3. Cm kist olduğu söylendi gebelik düşünüyorum kan aldı sonuca göre doğum kontrol hapı kullanmam gerekiyormuş bilgisi olan yardımcı olabilir mi beni korkuttu huzursuz oldum
Ya yok cnm çıkmadı daha ben depremden dolayı memlekete geldim burası da çok küçük bir ilçe numune merkeze gidiyormus bilmiyordum akşam geç saatlerde çıkar dedilerKan sonucun çıktı mı canım inşallah güzel bi değer çıkmıştır:)
Hakkında hayırlısı olsun haber ver bize dualarım seninleYa yok cnm çıkmadı daha ben depremden dolayı memlekete geldim burası da çok küçük bir ilçe numune merkeze gidiyormus bilmiyordum akşam geç saatlerde çıkar dedilerbende sabirsizca bekliyorum
Bence bunu çok kafaya takıp kendini daha çok strese sokma çok içmemişsin ondan bişey olmaz diye düşünüyorumKızlar biraz önce eşimle tartıştık, ufak bi tartışma büyüdü ve çok ağladım. Zaten hormonlarım tavan, tonla iğne ilaç kullanıyorum. Çok gerildim, bikaç nefes sigara içtim stresten. İnşallah bebek varsa bişey olmaz duanıza ihtiyacım var şu an çok üzgünüm
Sigara içmekten çok stres konusunda endişeli ve üzgünüm ya sigara çok hafif bi sigara diye kendimi avutuyorum. Geçen haftadan beri bişeyler oluyo farklı farklı ve çok gerilmeme sinirlenmeme sebep oluyo bunlar. Gerçekten zorluklar hep bu zamanı buldu üst üste geldi. Çok üzgünüm çok…Bence bunu çok kafaya takıp kendini daha çok strese sokma çok içmemişsin ondan bişey olmaz diye düşünüyorum
Bende transferden 4-5 gün sonra sinir krizi geçirdim . Vicdanım sizladı ya tutmuş olup bişey olduysa diye çok üzüldüm. hemen kendimi toparladım. Olumsuzlukları düşünmedim . derin derin nefes al ver ve olumsuz düşünceleri def etSigara içmekten çok stres konusunda endişeli ve üzgünüm ya sigara çok hafif bi sigara diye kendimi avutuyorum. Geçen haftadan beri bişeyler oluyo farklı farklı ve çok gerilmeme sinirlenmeme sebep oluyo bunlar. Gerçekten zorluklar hep bu zamanı buldu üst üste geldi. Çok üzgünüm çok…
4bb orta kalite oluyor ama bunu kafanıza takmayın.Başka bir embriyolog bu embriyoyu daha kaliteli yorumlayabilir de.Bu kaliteyle hamile kalıp sağlıklı doğum yapan o kadar çok kadın var ki, kaliteden ziyade genetiği önemli.ki 4bb kötü kalite değilKızlarr 5.gün 4bb ile şansım var mı sizce. 4bb hangi kalite oluyor
Anladım cnm, bize fazla bilgi verilmedi ne. Yazıkki. embriyolar iyi kalite denildi. Kodlamayı sorunca bb ve bc kalitede embriyoların olduğu bilgisi verildi. Birde hastanede bb ve bc olarak kaliteyi ölçüyorlarmış. Aa şeklinde kodlamaları yokmuş. Bu durum kafamıza pek yatmadı açıkçası4bb orta kalite oluyor ama bunu kafanıza takmayın.Başka bir embriyolog bu embriyoyu daha kaliteli yorumlayabilir de.Bu kaliteyle hamile kalıp sağlıklı doğum yapan o kadar çok kadın var ki, kaliteden ziyade genetiği önemli.ki 4bb kötü kalite değil
Normalde aa ab bb BC diye gider,çok ilginç.Sen kaliteyi kafana takma dediğim gibi kalite değerlendirmesi çok öznel oluyor inşallah tutunacaklarAnladım cnm, bize fazla bilgi verilmedi ne. Yazıkki. embriyolar iyi kalite denildi. Kodlamayı sorunca bb ve bc kalitede embriyoların olduğu bilgisi verildi. Birde hastanede bb ve bc olarak kaliteyi ölçüyorlarmış. Aa şeklinde kodlamaları yokmuş. Bu durum kafamıza pek yatmadı açıkçası
Anladım Çok teşekkür ederim cnm Allah isteyen herkese nasip etsin...Normalde aa ab bb BC diye gider,çok ilginç.Sen kaliteyi kafana takma dediğim gibi kalite değerlendirmesi çok öznel oluyor inşallah tutunacaklar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?