Hayırlı olsun bende 3 gün önce transfer oldum 2. Transferim.Bende bugün estrofeme başladım. Dört temmuzda transfer günüm belli olacak çift transfer olacak kızlar
Bebeğin seninle dimi? Benim de vicdanım sızlıyo ya şu an daha iyiyim rahatlamış durumdayım ama baya strese girdim ya, gündüz çizgi çıktı testte eğer bu stresten bişey olursa diye çok üzülüyorumBende transferden 4-5 gün sonra sinir krizi geçirdim . Vicdanım sizladı ya tutmuş olup bişey olduysa diye çok üzüldüm. hemen kendimi toparladım. Olumsuzlukları düşünmedim . derin derin nefes al ver ve olumsuz düşünceleri def et
Benimki şükür daha duruyor. Dediğim gibi kime sinirlenirsen sinirlen ama bebişini unutma. Onu düşünBebeğin seninle dimi? Benim de vicdanım sızlıyo ya şu an daha iyiyim rahatlamış durumdayım ama baya strese girdim ya, gündüz çizgi çıktı testte eğer bu stresten bişey olursa diye çok üzülüyorum
Sabah tekrar test yapcam zaten cuma kan testine gitcem, inşallah bebeğim benimledirBenimki şükür daha duruyor. Dediğim gibi kime sinirlenirsen sinirlen ama bebişini unutma. Onu düşün
Selam herkese. Ben de dün son kontrole gittim ve 22si Perşembe 11:30 insallah transferim olacak. Simdilik her sey yolunda gidiyor gibi duruyor. Tüm degerler olmasi gerektigi gibi. Benim yaş 38,5 :) amh 0,8. Bu sebeple tup bebege karar verdik. Onun disinda esimin de benim de herhangi bir saglik sorunu yok. Gecmiste de yasamadik (kist..vs.) ilk defa deniyoruz ve maalesef 2 adet 3. gun embriyom var. Biri 5 digeri 8 hucreli. İkisini de transfer edecek doktorum. Yani tek atimlik canim var, tutmazsa 0’dan baslayacagiz tekrar. İlk seferde tutan kisi az gordum onun icin cok umutlu degilim, bakalim hayirlisi. Hepimiz bir an once minik kurabiyelerimize kavusuruz insallMerha
Çok güzel canım inşallah hepsi 5. Güne 6 güne gelirBeni de aradılar 7 yumurta döllendi dediler, perşembe bir daha arayacaklarmis
Canımmm hiç üzülme şöyle düşün sigara hemen vücuttan atılan birşey değil içeceğin iki duman etkilemez sonuçta hep içiyordun onu sen zaten yine de vicdanının rahat olması için içme tabi bu hormonlarla başımız dertte ota boka ağlar oldum bende moralini bozmaKızlar biraz önce eşimle tartıştık, ufak bi tartışma büyüdü ve çok ağladım. Zaten hormonlarım tavan, tonla iğne ilaç kullanıyorum. Çok gerildim, bikaç nefes sigara içtim stresten. İnşallah bebek varsa bişey olmaz duanıza ihtiyacım var şu an çok üzgünüm
Hayır açmıyolar :)Uyumayan var mı uyku tutmuyor beni birşey soracağım transfer de damar yolu açıyorlar mı
Yaaaa her endişemde içimi rahatlatan sen oluyorsunHayır açmıyolar :)
Uyumuştum aslında ama uyandım bidaha uyuyamadım öyle bi bakıyım mesajlara diye girdim sende o arada yazsın bu kadar denk gelir yaniYaaaa her endişemde içimi rahatlatan sen oluyorsundedim bu saatte cevap vermezler herkes uyumuştur bi gece kuşu daha varmış
Teşekkür ederim canımm inşallahCanımmm hiç üzülme şöyle düşün sigara hemen vücuttan atılan birşey değil içeceğin iki duman etkilemez sonuçta hep içiyordun onu sen zaten yine de vicdanının rahat olması için içme tabi bu hormonlarla başımız dertte ota boka ağlar oldum bende moralini bozma
Valla süpersinUyumuştum aslında ama uyandım bidaha uyuyamadım öyle bi bakıyım mesajlara diye girdim sende o arada yazsın bu kadar denk gelir yani
Bi tane daha gece kuşu varmışTeşekkür ederim canımm inşallah
Canım transfer vajinaya fitil yerleştirmekten çok daha kolay ve acısızUyumayan var mı uyku tutmuyor beni birşey soracağım transfer de damar yolu açıyorlar mı
Ne biliyim ilk defa olacak sonuçta herşeyi takıyorum işte bu arada opu olduğum 1 ayı geçti hala damar yolu açtıklarındaki morluklarım duruyor galiba damarı patlattı ondan tırsıyorumCanım transfer vajinaya fitil yerleştirmekten çok daha kolay ve acısıztek sorun idrara sıkışık olman ve hemşirenin görüntü sağlamak için bastırıp senin daha da sıkışman
Fitil olayı gerçekten kötüymüş Allah'tan ben kullanmıyorum ama her gün sabah akşam göbekten iğne ve 3 günde bir kalçadan iğne zaten kalçadan yapılan iğnenin acısı 3 günde anca geçiyorCanım transfer vajinaya fitil yerleştirmekten çok daha kolay ve acısıztek sorun idrara sıkışık olman ve hemşirenin görüntü sağlamak için bastırıp senin daha da sıkışman
yok yok hiç endişelenme çok kolay bir işlem transfer, sadece sıkışık olmak zorluyor işte :)Ne biliyim ilk defa olacak sonuçta herşeyi takıyorum işte bu arada opu olduğum 1 ayı geçti hala damar yolu açtıklarındaki morluklarım duruyor galiba damarı patlattı ondan tırsıyorum
Trasnferden sonra benim asıl sıkıntım yatmak oldu ya normalde hep yüzüstü yatarım şimdi yatamıyorum o yüzden rahat değilim sırtüstü yatmak hiç hana göre değil sürekli uyanıyorumCanım transfer vajinaya fitil yerleştirmekten çok daha kolay ve acısıztek sorun idrara sıkışık olman ve hemşirenin görüntü sağlamak için bastırıp senin daha da sıkışman
Benim de haftada bir kalçadan iğne ve her güm göbekten iğne var, göbekten sorun yok artık alıştık kevgire döndük mosmor takılıyoruz da kalçadan olana aman tanrım oturamıyorum o tarafaFitil olayı gerçekten kötüymüş Allah'tan ben kullanmıyorum ama her gün sabah akşam göbekten iğne ve 3 günde bir kalçadan iğne zaten kalçadan yapılan iğnenin acısı 3 günde anca geçiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?