2023 Haziran ayı transfer olacak olanlar

Bebeğin seninle dimi? Benim de vicdanım sızlıyo ya şu an daha iyiyim rahatlamış durumdayım ama baya strese girdim ya, gündüz çizgi çıktı testte eğer bu stresten bişey olursa diye çok üzülüyorum

Benimki şükür daha duruyor. Dediğim gibi kime sinirlenirsen sinirlen ama bebişini unutma. Onu düşün

Beni de aradılar 7 yumurta döllendi dediler, perşembe bir daha arayacaklarmis
Çok güzel canım inşallah hepsi 5. Güne 6 güne gelir

Canımmm hiç üzülme şöyle düşün sigara hemen vücuttan atılan birşey değil içeceğin iki duman etkilemez sonuçta hep içiyordun onu sen zaten yine de vicdanının rahat olması için içme tabi bu hormonlarla başımız dertte ota boka ağlar oldum bende moralini bozma

Yaaaa her endişemde içimi rahatlatan sen oluyorsun dedim bu saatte cevap vermezler herkes uyumuştur bi gece kuşu daha varmış
Uyumuştum aslında ama uyandım bidaha uyuyamadım öyle bi bakıyım mesajlara diye girdim sende o arada yazsın bu kadar denk gelir yani

Teşekkür ederim canımm inşallah

Uyumayan var mı uyku tutmuyor beni birşey soracağım transfer de damar yolu açıyorlar mı
Canım transfer vajinaya fitil yerleştirmekten çok daha kolay ve acısız tek sorun idrara sıkışık olman ve hemşirenin görüntü sağlamak için bastırıp senin daha da sıkışman

Canım transfer vajinaya fitil yerleştirmekten çok daha kolay ve acısız tek sorun idrara sıkışık olman ve hemşirenin görüntü sağlamak için bastırıp senin daha da sıkışman
Ne biliyim ilk defa olacak sonuçta herşeyi takıyorum işte bu arada opu olduğum 1 ayı geçti hala damar yolu açtıklarındaki morluklarım duruyor galiba damarı patlattı ondan tırsıyorum

Fitil olayı gerçekten kötüymüş Allah'tan ben kullanmıyorum ama her gün sabah akşam göbekten iğne ve 3 günde bir kalçadan iğne zaten kalçadan yapılan iğnenin acısı 3 günde anca geçiyor

Ne biliyim ilk defa olacak sonuçta herşeyi takıyorum işte bu arada opu olduğum 1 ayı geçti hala damar yolu açtıklarındaki morluklarım duruyor galiba damarı patlattı ondan tırsıyorum
yok yok hiç endişelenme çok kolay bir işlem transfer, sadece sıkışık olmak zorluyor işte :)

Trasnferden sonra benim asıl sıkıntım yatmak oldu ya normalde hep yüzüstü yatarım şimdi yatamıyorum o yüzden rahat değilim sırtüstü yatmak hiç hana göre değil sürekli uyanıyorum

Fitil olayı gerçekten kötüymüş Allah'tan ben kullanmıyorum ama her gün sabah akşam göbekten iğne ve 3 günde bir kalçadan iğne zaten kalçadan yapılan iğnenin acısı 3 günde anca geçiyor
Benim de haftada bir kalçadan iğne ve her güm göbekten iğne var, göbekten sorun yok artık alıştık kevgire döndük mosmor takılıyoruz da kalçadan olana aman tanrım oturamıyorum o tarafa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…