- 13 Kasım 2022
- 2.143
- 4.731
- 63
Doktor muayenesini ctesiye aldım, muayeneden sonra her türlü yazarım yine de buraya.Yarın doktordan sonra yazar mısın :) hayırlı olsun![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Doktor muayenesini ctesiye aldım, muayeneden sonra her türlü yazarım yine de buraya.Yarın doktordan sonra yazar mısın :) hayırlı olsun![]()
Çalışıyorum iş yerinde uyuma gibi bir şeyim olmuyor ama işten erken ayırılıp evde uyumaya gidiyorumNormalde gün içinde uyumuyorsan belirti sayılabilir.
Benim de 5 hazirandaydı transferim. Yarın 5+2de kese görmeye gidicem, en son beta değerime baktırmadım ama aklımda kaldı :')Selam arkadaşlar, başından beri konunun takibindeyim hiç yazma fırsatım olmamıştı. Öncelikle hamilelik haberi alan herkesi tebrik ediyorum, Rabbim sağlıkla kucaklarınıza almayı nasip etsin.
Negatif görenler için de dua ediyorum en hayırlı kısa zamanda inşallah Rabbim nasip eder diye.
Benim bir sorum olacak 3-7 Haziran arası transfer olan arkadaşlar kese gördünüz mü, kalp atışı duydunuz mu mü ?hangi Süreçtesiniz
TamamdırDoktor muayenesini ctesiye aldım, muayeneden sonra her türlü yazarım yine de buraya.
Ben mecburi ctesiye aldım, senden hayırlı haberler bekliyorum.Çalışıyorum iş yerinde uyuma gibi bir şeyim olmuyor ama işten erken ayırılıp evde uyumaya gidiyorumo zamansa belirtidir. Senin de yarındı değil mi kese günün? Benim de yarın. İnşallah görürüz ultrasonda
Yok ya şimdiden belirti mi olurErken tutundu mu acaba bende yok bu belirtilerbana ilave oksapar yazdi
Allah Allah ya kıvrandırmıyor ama adet ağrıları gibi ağrılarım var bel ağrısı oluyor kasığıma bişiler oluyor anlamadım bekleyip 10. Gün göreceğiz inşallah canım çok sağolBenim ilk gebeligimde sizin bahsettiğiniz gibi ağrılar oluştu resmen kivrandim iki embriyo transferi yapılmıştı 5. Gün embriyosu eğer birinci kaliteyse ilk iki gün tutunuyor hemen sonrası yerleşme oluyor. Ben bu arada hiç adet ağrısı çekmedim sadece aşırı yoğun olan bir insanıminşallah sonucunuz güzel olur
Çok az kaldı öğrenmen içinnGünaydın bugün pek bi belirtim yok sadece arada sağ kasıkta batma ağrı oluyo ama kısa süreli o kadar![]()
Herşeyimiz aynı görüyorsun dimiBende aynı ilaçları kullanıyorum Allah'tan fitil yok tedaviye başlarken hep diyodum inşallah fitil vermez diye![]()
Öylemiymiş bilmiyordumBelki de erken tutunmuştur doktorlar zaten söylüyor bazısının saatler içinde tutunuyo bazısının 3 4 gün içinde diye
Bu arada 5aa transfer ettilerBenim ilk gebeligimde sizin bahsettiğiniz gibi ağrılar oluştu resmen kivrandim iki embriyo transferi yapılmıştı 5. Gün embriyosu eğer birinci kaliteyse ilk iki gün tutunuyor hemen sonrası yerleşme oluyor. Ben bu arada hiç adet ağrısı çekmedim sadece aşırı yoğun olan bir insanıminşallah sonucunuz güzel olur
merhaba 5. gün embriyosu muydu acaba sizin embriyonuz bende aynı gün transfer oldum da :)Benim de 5 hazirandaydı transferim. Yarın 5+2de kese görmeye gidicem, en son beta değerime baktırmadım ama aklımda kaldı :')
evet 5. gün embriyosuydu :) sizin?merhaba 5. gün embriyosu muydu acaba sizin embriyonuz bende aynı gün transfer oldum da :)
benim 3. 5 haziranda transfer oldum ama kanda değerim çok düşük çıkıyorevet 5. gün embriyosuydu :) sizin?
kaç çıktı acaba? ben 7. günü 37, 9. gün 150, 11. günde de 400 ü gördüm. Belki bu değerlere nispeten düşük olabilir 3. gün embriyosu olduğu için ama herkesin aynı olmuyor değerleribenim 3. 5 haziranda transfer oldum ama kanda değerim çok düşük çıkıyor
benim 12.gün 15,5 iki gün sonra 33,2 çıktı cuma günü için bi daha ver dedi doktor ... 3. gün 5. güne göre biraz geriden mi geliyor acaba ilk denemem de bu benim pek bilgim yokkaç çıktı acaba? ben 7. günü 37, 9. gün 150, 11. günde de 400 ü gördüm. Belki bu değerlere nispeten düşük olabilir 3. gün embriyosu olduğu için ama herkesin aynı olmuyor değerleri
Bemce yapma 12. Günü yap zaten öyle yada böyle öğreneceksin boşuna kendini yıpratma tadını çıkarBen dayanamayıp yarın 8.gün evde test yapıcam galibaaa 1 tane test var zaten elimde
2 katı artmış 2 günde, inşallah güzel bir artış olacaktır cuma günü. Bu benim 2. denemem ama önceki de 5. gün embriyosuydu, onda kimyasal oldum. 82di ilk betam sonra 42 oldu, nasip değilmiş. İnşallah sizin güzelce artar betanız, sıkı sıkı tutunur yavrunuzbenim 12.gün 15,5 iki gün sonra 33,2 çıktı cuma günü için bi daha ver dedi doktor ... 3. gün 5. güne göre biraz geriden mi geliyor acaba ilk denemem de bu benim pek bilgim yok