2023 Haziran ayı transfer olacak olanlar

Selam arkadaşlar, başından beri konunun takibindeyim hiç yazma fırsatım olmamıştı. Öncelikle hamilelik haberi alan herkesi tebrik ediyorum, Rabbim sağlıkla kucaklarınıza almayı nasip etsin.
Negatif görenler için de dua ediyorum en hayırlı kısa zamanda inşallah Rabbim nasip eder diye.
Benim bir sorum olacak 3-7 Haziran arası transfer olan arkadaşlar kese gördünüz mü, kalp atışı duydunuz mu mü ?hangi Süreçtesiniz
Benim de 5 hazirandaydı transferim. Yarın 5+2de kese görmeye gidicem, en son beta değerime baktırmadım ama aklımda kaldı :')

Benim ilk gebeligimde sizin bahsettiğiniz gibi ağrılar oluştu resmen kivrandim iki embriyo transferi yapılmıştı 5. Gün embriyosu eğer birinci kaliteyse ilk iki gün tutunuyor hemen sonrası yerleşme oluyor. Ben bu arada hiç adet ağrısı çekmedim sadece aşırı yoğun olan bir insanım ☺️ inşallah sonucunuz güzel olur
Allah Allah ya kıvrandırmıyor ama adet ağrıları gibi ağrılarım var bel ağrısı oluyor kasığıma bişiler oluyor anlamadım bekleyip 10. Gün göreceğiz inşallah canım çok sağol

Benim ilk gebeligimde sizin bahsettiğiniz gibi ağrılar oluştu resmen kivrandim iki embriyo transferi yapılmıştı 5. Gün embriyosu eğer birinci kaliteyse ilk iki gün tutunuyor hemen sonrası yerleşme oluyor. Ben bu arada hiç adet ağrısı çekmedim sadece aşırı yoğun olan bir insanım ☺️ inşallah sonucunuz güzel olur
Bu arada 5aa transfer ettiler

kaç çıktı acaba? ben 7. günü 37, 9. gün 150, 11. günde de 400 ü gördüm. Belki bu değerlere nispeten düşük olabilir 3. gün embriyosu olduğu için ama herkesin aynı olmuyor değerleri
benim 12.gün 15,5 iki gün sonra 33,2 çıktı cuma günü için bi daha ver dedi doktor ... 3. gün 5. güne göre biraz geriden mi geliyor acaba ilk denemem de bu benim pek bilgim yok

benim 12.gün 15,5 iki gün sonra 33,2 çıktı cuma günü için bi daha ver dedi doktor ... 3. gün 5. güne göre biraz geriden mi geliyor acaba ilk denemem de bu benim pek bilgim yok
2 katı artmış 2 günde, inşallah güzel bir artış olacaktır cuma günü. Bu benim 2. denemem ama önceki de 5. gün embriyosuydu, onda kimyasal oldum. 82di ilk betam sonra 42 oldu, nasip değilmiş. İnşallah sizin güzelce artar betanız, sıkı sıkı tutunur yavrunuz

Back
X