2023 Haziran ayı transfer olacak olanlar

Merhaba ben 5. Gün embriyosu transfer oldum bugün 5. Günüm idrar testinde çıkar mı sizce
Ben 5.günde normal gebelik testinde gölge görmüştüm, 6.gün erken gebelik yaptım silik çizgi gördüm sonra 2 gün daha takip ettim

Merhabalar bende pazartesi günü transfer oldum Beylikdüzü Medicana Selman Laçin.de dondurulmuş 4.gün embriyosu transfer edildi.6 senelik evliyim 5 senelik bir uğraşım 2 başarısız aşılama tedavim ve bir çok ilaç tedavisi deneyimim var. RABBİM hepimize nasip etsin inşaAllah
*şuan için hiçbir belirtim yok

Bence sende eve test alma çünkü test olunca insanın yapası gelir :)
Evde hazır testim vardı. Şuan dayanamayıp yapasım var 😳 ilk hamileliğimde işteydm zaman su gibi geçiyordu. 10. Gün kan verip öğrenmiştim hamile olduğumu. Evde test hiç yapmamıştım. Ama şuan evdeym çalışmıyorum vee zaman geçmiyor. 3. Gün embriyo ya bugün transfer günü ile birlikte 8. Gün yapsam mı ki 😂 hayır varsa da çıkmaz kesin ama yapasım var

Evde hazır testim vardı. Şuan dayanamayıp yapasım var 😳 ilk hamileliğimde işteydm zaman su gibi geçiyordu. 10. Gün kan verip öğrenmiştim hamile olduğumu. Evde test hiç yapmamıştım. Ama şuan evdeym çalışmıyorum vee zaman geçmiyor. 3. Gün embriyo ya bugün transfer günü ile birlikte 8. Gün yapsam mı ki 😂 hayır varsa da çıkmaz kesin ama yapasım var
3.gün embriyosu için bence erken bende de 1 tane test var ama negatif çıkarsa hem şimdi hem kan verme gününde üzülmek yerine 1 direk kan verme gününde öğrenmek istiyorum şimdi test yapsam çıksa da çıkmasa da kan verene kadar içim içimi yer

Bence ümitsizliğe kapılmayın ilk seferde tutan da çok kişi var olacağı varsa olur hep olumlu düşünün inşallah olur hatta ikisi de tutar ikiziniz olur hakkınızda hayırlısı olsun 🙂
Ben varım ilk transferinde tutan :) şuan oğlum bir yaşında. Ananas, kabak çekirdeği, kuru dut, haşlanmış yumurta, ceviz, havuç yeyin. Transfer sonrası

3.gün embriyosu için bence erken bende de 1 tane test var ama negatif çıkarsa hem şimdi hem kan verme gününde üzülmek yerine 1 direk kan verme gününde öğrenmek istiyorum şimdi test yapsam çıksa da çıkmasa da kan verene kadar içim içimi yer
Benim şuan da da içim içimi yiyor 😂 evdeym boşum ondan bunlar hep. Yoksa dayanırdım öncekinde dayanmıştım da. Amann hayırlısı bakalım belki yaparım :) erken olduğunu bildiğim için üzülmem kendimi öyle teselli eder kan testini beklerm diye düşünüyorum

Benim şuan da da içim içimi yiyor 😂 evdeym boşum ondan bunlar hep. Yoksa dayanırdım öncekinde dayanmıştım da. Amann hayırlısı bakalım belki yaparım :) erken olduğunu bildiğim için üzülmem kendimi öyle teselli eder kan testini beklerm diye düşünüyorum
Bence bekle en azından 2 3 gün daha en azından garanti olsun sonuç valla bende evdeyim kendimi televizyona verdim 😂

Ben varım ilk transferinde tutan :) şuan oğlum bir yaşında. Ananas, kabak çekirdeği, kuru dut, haşlanmış yumurta, ceviz, havuç yeyin. Transfer sonrası
😍 Darisi basima insallah 🙏🏻 bu sabah aldim hucre bebeklerimi geldim evime 🥰 doktorum her seyin cok iyi gittigini, umudunun yuksek oldugunu soyledi 😍 bugune kadar hep %50/50 dusun diyordu. Fakat bugun boyle soyleyince bi umutlandirdi beni de 🙏🏻 Benden 10 gun sonraya istedi kan testini. Yani 2 Temmuz’da istedi. Bugun gitti kaldi 9 😅 bu arada kendime soz verdim, vaktinden once test yapmamayi planliyorum, tabi zaman ne gosterir bilemenzz 😁

ben 4. gün ve 5. gün yaptım onlarda çıkmadı, sonra idrar testini 6. gün yaptım ama erken gebelik testiyle. 7. gün de kan verdim. Ben baya cesaretliymişim negatifleri görsem de devam etmişim :')
Meraba 7. Gunu kanda pozitif gordunuz mu kac cikti acaba

😍 Darisi basima insallah 🙏🏻 bu sabah aldim hucre bebeklerimi geldim evime 🥰 doktorum her seyin cok iyi gittigini, umudunun yuksek oldugunu soyledi 😍 bugune kadar hep %50/50 dusun diyordu. Fakat bugun boyle soyleyince bi umutlandirdi beni de 🙏🏻 Benden 10 gun sonraya istedi kan testini. Yani 2 Temmuz’da istedi. Bugun gitti kaldi 9 😅 bu arada kendime soz verdim, vaktinden once test yapmamayi planliyorum, tabi zaman ne gosterir bilemenzz 😁
İnşallah sıkıca tutunur sana bebişin canım 🥰 kesinlikle yapma. Ben ilk transferm ilk gebeliğimde dayandım yapmadım kan sonucu verdm 161 çıkmıştı 10. Gün hiç unutmuyorm :) ama çalışıyordum ve kafamı takmamaya çalıştım. Şuan içim içimi yiyor yapasım var. Oysaki çok erken ;) 3. Gün embriyosu ve bugün transfer günü ile beraber 8. Günüm

İnşallah sıkıca tutunur sana bebişin canım 🥰 kesinlikle yapma. Ben ilk transferm ilk gebeliğimde dayandım yapmadım kan sonucu verdm 161 çıkmıştı 10. Gün hiç unutmuyorm :) ama çalışıyordum ve kafamı takmamaya çalıştım. Şuan içim içimi yiyor yapasım var. Oysaki çok erken :KK66: 3. Gün embriyosu ve bugün transfer günü ile beraber 8. Günüm
Amiinn hepimizinkiler tutunsun insallah 🙏🏻🥰 yaş kaçtı sizin ve taze mi dondurulmuş mu transfer oldunuz?

Cok iyi masallah simdi okudum hamileymissiniz allah kucaginiza almayi nasip etsin bnde bugun transfer gununu sayarsak 7 gun oluyor test yaptim kaset testlerden negatif biraz uzulum
Erken gebelikte bile görünmeyebiliyor 7.günde canım üzülme bikaç gün sonra tekrarlarsın dayanamazsan :)

Back
X