Evet bugün 1Aaa benim adetime 4 gün var bişi diycem şimdi ben bugünü 1. Gün saymalıyım dimi

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet bugün 1Aaa benim adetime 4 gün var bişi diycem şimdi ben bugünü 1. Gün saymalıyım dimi
Hadi güzel haberler , belki kalp atışını da duyarsınız inşallahBenim de 5 hazirandaydı transferim. Yarın 5+2de kese görmeye gidicem, en son beta değerime baktırmadım ama aklımda kaldı :')
Ben 5.günde normal gebelik testinde gölge görmüştüm, 6.gün erken gebelik yaptım silik çizgi gördüm sonra 2 gün daha takip ettimMerhaba ben 5. Gün embriyosu transfer oldum bugün 5. Günüm idrar testinde çıkar mı sizce
Canım sen naptın test yapmayacaksın sanırımEvet bugün 1![]()
Evde hazır testim vardı. Şuan dayanamayıp yapasım varBence sende eve test alma çünkü test olunca insanın yapası gelir :)
Bugün yapmadım yarın da yapmam heralde tutuyorum kendimiCanım sen naptın test yapmayacaksın sanırım![]()
3.gün embriyosu için bence erken bende de 1 tane test var ama negatif çıkarsa hem şimdi hem kan verme gününde üzülmek yerine 1 direk kan verme gününde öğrenmek istiyorum şimdi test yapsam çıksa da çıkmasa da kan verene kadar içim içimi yerEvde hazır testim vardı. Şuan dayanamayıp yapasım varilk hamileliğimde işteydm zaman su gibi geçiyordu. 10. Gün kan verip öğrenmiştim hamile olduğumu. Evde test hiç yapmamıştım. Ama şuan evdeym çalışmıyorum vee zaman geçmiyor. 3. Gün embriyo ya bugün transfer günü ile birlikte 8. Gün yapsam mı ki
hayır varsa da çıkmaz kesin ama yapasım var
Ben varım ilk transferinde tutan :) şuan oğlum bir yaşında. Ananas, kabak çekirdeği, kuru dut, haşlanmış yumurta, ceviz, havuç yeyin. Transfer sonrasıBence ümitsizliğe kapılmayın ilk seferde tutan da çok kişi var olacağı varsa olur hep olumlu düşünün inşallah olur hatta ikisi de tutar ikiziniz olur hakkınızda hayırlısı olsun![]()
Benim şuan da da içim içimi yiyor3.gün embriyosu için bence erken bende de 1 tane test var ama negatif çıkarsa hem şimdi hem kan verme gününde üzülmek yerine 1 direk kan verme gününde öğrenmek istiyorum şimdi test yapsam çıksa da çıkmasa da kan verene kadar içim içimi yer
Bence bekle en azından 2 3 gün daha en azından garanti olsun sonuç valla bende evdeyim kendimi televizyona verdimBenim şuan da da içim içimi yiyorevdeym boşum ondan bunlar hep. Yoksa dayanırdım öncekinde dayanmıştım da. Amann hayırlısı bakalım belki yaparım :) erken olduğunu bildiğim için üzülmem kendimi öyle teselli eder kan testini beklerm diye düşünüyorum
Ben varım ilk transferinde tutan :) şuan oğlum bir yaşında. Ananas, kabak çekirdeği, kuru dut, haşlanmış yumurta, ceviz, havuç yeyin. Transfer sonrası
Meraba 7. Gunu kanda pozitif gordunuz mu kac cikti acababen 4. gün ve 5. gün yaptım onlarda çıkmadı, sonra idrar testini 6. gün yaptım ama erken gebelik testiyle. 7. gün de kan verdim. Ben baya cesaretliymişim negatifleri görsem de devam etmişim :')
İnşallah sıkıca tutunur sana bebişin canımDarisi basima insallah
bu sabah aldim hucre bebeklerimi geldim evime
doktorum her seyin cok iyi gittigini, umudunun yuksek oldugunu soyledi
bugune kadar hep %50/50 dusun diyordu. Fakat bugun boyle soyleyince bi umutlandirdi beni de
Benden 10 gun sonraya istedi kan testini. Yani 2 Temmuz’da istedi. Bugun gitti kaldi 9
bu arada kendime soz verdim, vaktinden once test yapmamayi planliyorum, tabi zaman ne gosterir bilemenzz
![]()
Kaçıncı gün embriyosuydu ?
Cok iyi masallah simdi okudum hamileymissiniz allah kucaginiza almayi nasip etsin bnde bugun transfer gununu sayarsak 7 gun oluyor test yaptim kaset testlerden negatif biraz uzulum
Amiinn hepimizinkiler tutunsun insallahİnşallah sıkıca tutunur sana bebişin canımkesinlikle yapma. Ben ilk transferm ilk gebeliğimde dayandım yapmadım kan sonucu verdm 161 çıkmıştı 10. Gün hiç unutmuyorm :) ama çalışıyordum ve kafamı takmamaya çalıştım. Şuan içim içimi yiyor yapasım var. Oysaki çok erken
3. Gün embriyosu ve bugün transfer günü ile beraber 8. Günüm
Erken gebelikte bile görünmeyebiliyor 7.günde canım üzülme bikaç gün sonra tekrarlarsın dayanamazsan :)Cok iyi masallah simdi okudum hamileymissiniz allah kucaginiza almayi nasip etsin bnde bugun transfer gununu sayarsak 7 gun oluyor test yaptim kaset testlerden negatif biraz uzulum
İnşallah, çok teşekkür ederimHakkında hayırlısı olsun inşallah ilk trasnsferde olur![]()