Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Transferden sonra fitil koyarken zorlanma oldumu yoksa daha mı gün geçtikce rahat koyulmaya başladı sizde ?7 haziranda transfer oldum, yarın ilk kez kese görmek için doktora gideceğim.
Kasıklarda ağrı, bel ağrısı, bir de 5. ya da 6. günümde yerleşme kanaması oldu. Azıcık pıhtı gibi.Pozitif sonuç alanlar belirtilerini yazabilir mi ?
amin çok teşekkür ederim inşallah hepimizin.. düşük başlaması biraz tedirgin ediyor beni.. hayırlısı bakalım nasip herşey :)2 katı artmış 2 günde, inşallah güzel bir artış olacaktır cuma günü. Bu benim 2. denemem ama önceki de 5. gün embriyosuydu, onda kimyasal oldum. 82di ilk betam sonra 42 oldu, nasip değilmiş. İnşallah sizin güzelce artar betanız, sıkı sıkı tutunur yavrunuz
Benim çıkmamıştı :')Merhaba ben 5. Gün embriyosu transfer oldum bugün 5. Günüm idrar testinde çıkar mı sizce
aynı benimde öyle oldu benim lekelenme 12. günde oldu 3. gün embriyosuKasıklarda ağrı, bel ağrısı, bir de 5. ya da 6. günümde yerleşme kanaması oldu. Azıcık pıhtı gibi.
4+4 ten sonra da uyku başladı bende
Sağolun kaçıncı gün çıktı idrarda sizinBenim çıkmamıştı :')
Ben hiç fitil kullanmadım bant iğne ve hap kullandımTransferden sonra fitil koyarken zorlanma oldumu yoksa daha mı gün geçtikce rahat koyulmaya başladı sizde ?
7. günde sabahında çıkmıştı ama erken gebelik testiyle, diğerinden kullanmadım :)Sağolun kaçıncı gün çıktı idrarda sizin
Öyle mi diyosun kafam karışık ya aslında 12.gün eşimle gidip kan verip iyi yada kötü neyse 1 kerede öğrenmek daha mı iyidir bilemiyorumBemce yapma 12. Günü yap zaten öyle yada böyle öğreneceksin boşuna kendini yıpratma tadını çıkar
belki geç yerleşmeden betanız öyle düşük çıktı. Benim yerleşme kanamasına kadar idrar testinde çıkmamıştıaynı benimde öyle oldu benim lekelenme 12. günde oldu 3. gün embriyosu
inşallah öyledir.. ben 10.gün yaptım hızlı test çok çok silik çıktı 12. gün biraz silik çıktı dün kaset test yaptım onda bile anca silik çıktı daha..belki geç yerleşmeden betanız öyle düşük çıktı. Benim yerleşme kanamasına kadar idrar testinde çıkmamıştı
Kaset testlerden sonra kanda baktırmak gerekiyor artışının 48 saatte bir 2 katı olması gerekiyormuş. inşallah cuma günü en az 2 katı artış görürsünüz. Rabbim sevincinizi devamlı kılsın <3inşallah öyledir.. ben 10.gün yaptım hızlı test çok çok silik çıktı 12. gün biraz silik çıktı dün kaset test yaptım onda bile anca silik çıktı daha..
amin inşallah hepimizinnnnKaset testlerden sonra kanda baktırmak gerekiyor artışının 48 saatte bir 2 katı olması gerekiyormuş. inşallah cuma günü en az 2 katı artış görürsünüz. Rabbim sevincinizi devamlı kılsın <3
Şeffaf akıntınız var mı sizde de acaba ? Sanırım fitil kullanmıyorsunuz.Öyle mi diyosun kafam karışık ya aslında 12.gün eşimle gidip kan verip iyi yada kötü neyse 1 kerede öğrenmek daha mı iyidir bilemiyorum
Bir daha ki testi 7. gün mü yaptınız ben en son 6. Gün yaptım tek çizgiydi bir daha cesaret edemedimBenim çıkmamıştı :')
Evet kullanmıyorum hayır akıntım yokŞeffaf akıntınız var mı sizde de acaba ? Sanırım fitil kullanmıyorsunuz.
Akıntım yok sadece 4.gün kahverengi leke gördüm az birşey ama yani o da akıntı mı başka birşey mi bilemedim arada bir adet ağrısı gibi ağrım oluyo aslında benim adet tarihime de çok var test günüm adetten 4 5 gün önceye denk geliyorEvet kullanmıyorum hayır akıntım yok
Aaa benim adetime 4 gün var bişi diycem şimdi ben bugünü 1. Gün saymalıyım dimiAkıntım yok sadece 4.gün kahverengi leke gördüm az birşey ama yani o da akıntı mı başka birşey mi bilemedim arada bir adet ağrısı gibi ağrım oluyo aslında benim adet tarihime de çok var test günüm adetten 4 5 gün önceye denk geliyor
ben 4. gün ve 5. gün yaptım onlarda çıkmadı, sonra idrar testini 6. gün yaptım ama erken gebelik testiyle. 7. gün de kan verdim. Ben baya cesaretliymişim negatifleri görsem de devam etmişim :')Bir daha ki testi 7. gün mü yaptınız ben en son 6. Gün yaptım tek çizgiydi bir daha cesaret edemedim![]()