2023 Haziran ayı transfer olacak olanlar

Benimde böyleydi hatta 10.gün bidaha yaptım koyulaşma olmadı 11 gün yaptım koyulaşma olmadı aynıydı hep ama 11.gün test verdim 560 çıktı bence sende 2 gün sonra test ver bebişler geliyo galibaa😍
Ayy hadi inşaAllah canım yaa 🤗 3 gün sonra test günüm zaten 🤲🏻 bu mübarek günde dualarım hepimizle 🤲🏻

Transferden 1-2 saat sonra ayağa kalktıktan sonra kanaması olan oldu mu acaba ?

Fazla testim yok, yazlıkta da bulmam zor , en garanti zamanı belirlemeye çalışıyorum, senin çift transfer mıydı? Benim tek ya hemen artar mı??
Benim önceki gebeliğim tekti ve onda da 5. gün çıktı ama senin tek testin olduğu için bence en uygun zaman 8. gün hadi içim rahat etsin dersen 9da yap. Ama beta 20 üzeri olunca zaten test silikte olsa gösteriyor ve 8. gün çok rahat 20yi geçer🥰

Merhabaa lekelenme dışında benzer durumları yaşamışız az çok ben bugün pozitifi gördüm silikte olsa 6.günüm darısı başına umarım ❤️
Yaaa çok sevindim sizin adınıza da , inşallah sağlıklı bir şekilde devam eder inşallah bende pozitifi görebilirim ❤️ Rabbim hepimize nasip eder inşallah 🙏

Benim önceki gebeliğim tekti ve onda da 5. gün çıktı ama senin tek testin olduğu için bence en uygun zaman 8. gün hadi içim rahat etsin dersen 9da yap. Ama beta 20 üzeri olunca zaten test silikte olsa gösteriyor ve 8. gün çok rahat 20yi geçer🥰
Ahh ağzın dualı olsun arkadaşım, 7. Günde karar kıldım gibi . Bugün tüp bebek tedavisiyle hamile kalan arkadaşımla görüştüm oda sizin gibi söyledi 🙈 inşallah güzel sonuçlar alacağız, umudunu hiç kaybetme diye nasihat etti❣️ Nefes aldıkça umut hep var ❤️

Benim gördüğümü görebiliyor musunuz ? 4.gün embriyosu 5aa kalite bugün 6. Gün dayanamadım yaptım 😂
Haziran ayi gercekten cok bereketli oldu masallah 🧿😍 cok sevindim 🥳 beni de gaza getirdiniz, yarin kaset alacagim 😅 Ama benim 3. gün embriyosu olduğu için persembe ya da cuma yapacagim. Allahim insallah saglikla yukseltsin degerlerini bize de cift cizgiyi gormeyi nasip etsin 🤗🌸🧿❤️

Ahh ağzın dualı olsun arkadaşım, 7. Günde karar kıldım gibi . Bugün tüp bebek tedavisiyle hamile kalan arkadaşımla görüştüm oda sizin gibi söyledi 🙈 inşallah güzel sonuçlar alacağız, umudunu hiç kaybetme diye nasihat etti❣️ Nefes aldıkça umut hep var ❤️
🥰 Hadi bakalım inşallah güzel sonuç alırsın ben de heyecanlandım şimdi 🤗 inşallah ilk denemende pozitif haberini alır, sağlıkla da kucağına alırsın inşallah 🤲🏻

Hayırlı sabahlar kızlar sabah wc.ye gittim orkidte bişey yok ama peçetede kan vardı ve sol kasığımdada bir sancı var çok korkuyorum bugün transfer dahil 10.günüm bayram sabahı moralim bozuldu 😭 bunu durumu yaşayan varmı ?

Benim gördüğümü görebiliyor musunuz ? 4.gün embriyosu 5aa kalite bugün 6. Gün dayanamadım yaptım 😂
Gözünüz aydın. Ben de sizi görünce bi cesaret geldi test yaptım şimdi. 4.gün embriyosu, 21 haziranda transfer edilmişti. silik çizgi goruyorum ama kullandığım test bebe time adinda bir kaset test, yorumları pek iyi değil. Insallah yanıltmiyordur benim.

Eklentiler

• 20230628_054753.webp
    20230628_054753.webp
    10,1 KB · Görüntüleme: 78
  • 20230628_054659.webp
    20230628_054659.webp
    7,4 KB · Görüntüleme: 82
Bu iki testi sizinle paylaşmak istedim 🙏🏻 Bugün sabah transferim 11.günü ve bu testleri aynı idrarla peş peşe yaptım.(üstteki ilk yaptığım test)Bu arada dünde direk kan vererek 321 ile hamile olduğumu öğrenmiştim. Sadece hatıra diye saklamak için erken gebelik yapayım istedim. Ve iki test arasındaki koskoca fark 😬 Kan sonucumu bilmesem ilk yaptığım testle(üstteki) 11.gün sabahında acabamı diye üzülebilirdim. Hatta bu testi daha erken yapsaydım belkide çıkmayacaktı. Teste güven olmadığını sabredip direk kanda sonuca baktırılması gerektiğini bizzat deneyimledim 😌 Bu yüzden sizinle de paylaşmak istedim 😌 Herkesin bayramı mübarek olsun herkes bu mutlu sonuca biran önce kavuşsunnnn ❤️❤️

Eklentiler

• E2D6937C-24A6-4EAA-AE84-0A5093CE5B90.webp
    E2D6937C-24A6-4EAA-AE84-0A5093CE5B90.webp
    38,8 KB · Görüntüleme: 83
Gözünüz aydın. Ben de sizi görünce bi cesaret geldi test yaptım şimdi. 4.gün embriyosu, 21 haziranda transfer edilmişti. silik çizgi goruyorum ama kullandığım test bebe time adinda bir kaset test, yorumları pek iyi değil. Insallah yanıltmiyordur benim.
Var gibi görünüyor erken gebelikte daha ner çıkabilir 🤔 Yinede kan vermenizi öneririm en doğru sonucu orada göreceksiniz inanıyorumki bebeğiniz sizinleeee 🥰🥰

Bu iki testi sizinle paylaşmak istedim 🙏🏻 Bugün sabah transferim 11.günü ve bu testleri aynı idrarla peş peşe yaptım.(üstteki ilk yaptığım test)Bu arada dünde direk kan vererek 321 ile hamile olduğumu öğrenmiştim. Sadece hatıra diye saklamak için erken gebelik yapayım istedim. Ve iki test arasındaki koskoca fark 😬 Kan sonucumu bilmesem ilk yaptığım testle(üstteki) 11.gün sabahında acabamı diye üzülebilirdim. Hatta bu testi daha erken yapsaydım belkide çıkmayacaktı. Teste güven olmadığını sabredip direk kanda sonuca baktırılması gerektiğini bizzat deneyimledim 😌 Bu yüzden sizinle de paylaşmak istedim 😌 Herkesin bayramı mübarek olsun herkes bu mutlu sonuca biran önce kavuşsunnnn ❤️❤️
Gözünüz aydın. Her şey yolunda, sağlıkla mutlulukla ilerlesin inşallah.

Var gibi görünüyor erken gebelikte daha ner çıkabilir 🤔 Yinede kan vermenizi öneririm en doğru sonucu orada göreceksiniz inanıyorumki bebeğiniz sizinleeee 🥰🥰
Çok teşekkür ederim. Sonuç fotograftakinden daha net görünüyor aslında, pek iyi cekemedim sanırım. Guvenilir bir Erken gebelik testi alip tekrarlayacagim yine de. Iyi bayramlar dilerim.

Back
X