- 2 Ocak 2018
- 200
- 365
- 103
- 35
Hadi hayırlı olsun Rabbim sağlıkla devamınıda getirsin inşaAllahBenim gördüğümü görebiliyor musunuz ? 4.gün embriyosu 5aa kalite bugün 6. Gün dayanamadım yaptım![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hadi hayırlı olsun Rabbim sağlıkla devamınıda getirsin inşaAllahBenim gördüğümü görebiliyor musunuz ? 4.gün embriyosu 5aa kalite bugün 6. Gün dayanamadım yaptım![]()
Ayy hadi inşaAllah canım yaaBenimde böyleydi hatta 10.gün bidaha yaptım koyulaşma olmadı 11 gün yaptım koyulaşma olmadı aynıydı hep ama 11.gün test verdim 560 çıktı bence sende 2 gün sonra test ver bebişler geliyo galibaa![]()
Amin çok teşekkür ederimHadi hayırlı olsun Rabbim sağlıkla devamınıda getirsin inşaAllah![]()
Fazla testim yok, yazlıkta da bulmam zor , en garanti zamanı belirlemeye çalışıyorum, senin çift transfer mıydı? Benim tek ya hemen artar mı??Dediğim gibi benim 5. gün çıktı hem önceki gebeliğimde hem de şimdi ki gebeliğimde. 5. Gün embriyosu zaten 8. gün çıkar muhtemelen:)
Benim önceki gebeliğim tekti ve onda da 5. gün çıktı ama senin tek testin olduğu için bence en uygun zaman 8. gün hadi içim rahat etsin dersen 9da yap. Ama beta 20 üzeri olunca zaten test silikte olsa gösteriyor ve 8. gün çok rahat 20yi geçerFazla testim yok, yazlıkta da bulmam zor , en garanti zamanı belirlemeye çalışıyorum, senin çift transfer mıydı? Benim tek ya hemen artar mı??
Yaaa çok sevindim sizin adınıza da , inşallah sağlıklı bir şekilde devam eder inşallah bende pozitifi görebilirimMerhabaa lekelenme dışında benzer durumları yaşamışız az çok ben bugün pozitifi gördüm silikte olsa 6.günüm darısı başına umarım![]()
Ahh ağzın dualı olsun arkadaşım, 7. Günde karar kıldım gibi . Bugün tüp bebek tedavisiyle hamile kalan arkadaşımla görüştüm oda sizin gibi söylediBenim önceki gebeliğim tekti ve onda da 5. gün çıktı ama senin tek testin olduğu için bence en uygun zaman 8. gün hadi içim rahat etsin dersen 9da yap. Ama beta 20 üzeri olunca zaten test silikte olsa gösteriyor ve 8. gün çok rahat 20yi geçer![]()
Haziran ayi gercekten cok bereketli oldu masallahBenim gördüğümü görebiliyor musunuz ? 4.gün embriyosu 5aa kalite bugün 6. Gün dayanamadım yaptım![]()
Ay masallah masallahh betaniza bereket17 haziranda çift embriyo transferi olmuştum bugün 10.gün veee beta değerim 321Doktor %95 ikiz olabilir dedii
![]()
Amiiiiinnn amiiiin Allahım bu yoldaki herkesi mutluluğa ulaştırsın dilerimkiiiiiAy masallah masallahh betaniza bereketsaglikla kucaginiza almak da nasip olsun insallah, darisi basimiza
![]()
Ahh ağzın dualı olsun arkadaşım, 7. Günde karar kıldım gibi . Bugün tüp bebek tedavisiyle hamile kalan arkadaşımla görüştüm oda sizin gibi söylediinşallah güzel sonuçlar alacağız, umudunu hiç kaybetme diye nasihat etti
Nefes aldıkça umut hep var
![]()
Gözünüz aydın. Ben de sizi görünce bi cesaret geldi test yaptım şimdi. 4.gün embriyosu, 21 haziranda transfer edilmişti. silik çizgi goruyorum ama kullandığım test bebe time adinda bir kaset test, yorumları pek iyi değil. Insallah yanıltmiyordur benim.Benim gördüğümü görebiliyor musunuz ? 4.gün embriyosu 5aa kalite bugün 6. Gün dayanamadım yaptım![]()
Var gibi görünüyor erken gebelikte daha ner çıkabilirGözünüz aydın. Ben de sizi görünce bi cesaret geldi test yaptım şimdi. 4.gün embriyosu, 21 haziranda transfer edilmişti. silik çizgi goruyorum ama kullandığım test bebe time adinda bir kaset test, yorumları pek iyi değil. Insallah yanıltmiyordur benim.
Gözünüz aydın. Her şey yolunda, sağlıkla mutlulukla ilerlesin inşallah.Bu iki testi sizinle paylaşmak istedimBugün sabah transferim 11.günü ve bu testleri aynı idrarla peş peşe yaptım.(üstteki ilk yaptığım test)Bu arada dünde direk kan vererek 321 ile hamile olduğumu öğrenmiştim. Sadece hatıra diye saklamak için erken gebelik yapayım istedim. Ve iki test arasındaki koskoca fark
Kan sonucumu bilmesem ilk yaptığım testle(üstteki) 11.gün sabahında acabamı diye üzülebilirdim. Hatta bu testi daha erken yapsaydım belkide çıkmayacaktı. Teste güven olmadığını sabredip direk kanda sonuca baktırılması gerektiğini bizzat deneyimledim
Bu yüzden sizinle de paylaşmak istedim
Herkesin bayramı mübarek olsun herkes bu mutlu sonuca biran önce kavuşsunnnn
![]()
Çok teşekkür ederim. Sonuç fotograftakinden daha net görünüyor aslında, pek iyi cekemedim sanırım. Guvenilir bir Erken gebelik testi alip tekrarlayacagim yine de. Iyi bayramlar dilerim.Var gibi görünüyor erken gebelikte daha ner çıkabilirYinede kan vermenizi öneririm en doğru sonucu orada göreceksiniz inanıyorumki bebeğiniz sizinleeee
![]()