- 6 Ocak 2023
- 344
- 613
- 23
- 30
Aminnn hepimizin öylee ilerlesn insallahhGözünüz aydın. Her şey yolunda, sağlıkla mutlulukla ilerlesin inşallah.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aminnn hepimizin öylee ilerlesn insallahhGözünüz aydın. Her şey yolunda, sağlıkla mutlulukla ilerlesin inşallah.
Kan testi ya da idrar testi yapmış mıydın, anladığım kadarıyla miktarı az ve bu durumlar 5. günü ve 12. günleri arasında normal olarak kabul ediliyor. Yerleşme esnasında bu tarz şeyler olabiliyor ki benim kardeşim 2 kere bu tarz durum yaşayıp koşa koşa hastaneye gitmesine rağmen çok şükür oğlu 1 yaşında. Umut vermeyeyim ama bence telaşlanma doktoruna bildirHayırlı sabahlar kızlar sabah wc.ye gittim orkidte bişey yok ama peçetede kan vardı ve sol kasığımdada bir sancı var çok korkuyorum bugün transfer dahil 10.günüm bayram sabahı moralim bozuldubunu durumu yaşayan varmı ?
Tebrikler tatlim saglikla kucagina almak nasip olsunGözünüz aydın. Ben de sizi görünce bi cesaret geldi test yaptım şimdi. 4.gün embriyosu, 21 haziranda transfer edilmişti. silik çizgi goruyorum ama kullandığım test bebe time adinda bir kaset test, yorumları pek iyi değil. Insallah yanıltmiyordur benim.
Dün idrar testi yapmıştım bu şekil çıkmıştı miktarı az kan testime 2 gün var ama hemşireme yazdım sanırım daha görmedi umarım bi sorun yokturKan testi ya da idrar testi yapmış mıydın, anladığım kadarıyla miktarı az ve bu durumlar 5. günü ve 12. günleri arasında normal olarak kabul ediliyor. Yerleşme esnasında bu tarz şeyler olabiliyor ki benim kardeşim 2 kere bu tarz durum yaşayıp koşa koşa hastaneye gitmesine rağmen çok şükür oğlu 1 yaşında. Umut vermeyeyim ama bence telaşlanma doktoruna bildir
Yok canim gayet cizgin belirgin olmasina takilma benceeDün idrar testi yapmıştım bu şekil çıkmıştı miktarı az kan testime 2 gün var ama hemşireme yazdım sanırım daha görmedi umarım bi sorun yoktur![]()
İnşaAllah cnm ya insan ister istemez üzülüyor Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasınYok canim gayet cizgin belirgin olmasina takilma bencee
Allah kimsenin emegini bosa cikarmasinİnşaAllah cnm ya insan ister istemez üzülüyor Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın![]()
Teşekkürler amin hepiniz için dua ediyorumHaziran ayi gercekten cok bereketli oldu masallahcok sevindim
beni de gaza getirdiniz, yarin kaset alacagim
Ama benim 3. gün embriyosu olduğu için persembe ya da cuma yapacagim. Allahim insallah saglikla yukseltsin degerlerini bize de cift cizgiyi gormeyi nasip etsin
![]()
Günaydın var gibi görünüyor ama kan verin yada erken gebelik testi ile deneyin tekrarGözünüz aydın. Ben de sizi görünce bi cesaret geldi test yaptım şimdi. 4.gün embriyosu, 21 haziranda transfer edilmişti. silik çizgi goruyorum ama kullandığım test bebe time adinda bir kaset test, yorumları pek iyi değil. Insallah yanıltmiyordur benim.
İnşallahHadi bakalım inşallah güzel sonuç alırsın ben de heyecanlandım şimdi
inşallah ilk denemende pozitif haberini alır, sağlıkla da kucağına alırsın inşallah
![]()
Herkese iyi bayramlaarKızlar selam herkese iyi bayramlar
Ben 19 haziran transfer oldum bugün 9. Gün, doktor 10. Gün yani yarın test yapmamı söylemişti ama dayanamadım bu sabah bayram hediyesi olsun istedim biraz da belirti hissetmeye başladım evde miratech kaset test vardı yapıp bıraktım 5 dakika sonra baktım resimdeki gibi silik 2. Çizgi varama çok silik durdukça da nerdeyse kayboldu predictor aldım az önce onu yaptım 2. İdrarla ve anında 2. Çizgi belirdi oldukça da net görünüyo anlamadım hassasiyeti yüksek bir test ama kaset neden bu kadar silik insan endişelenmeden edemiyor
![]()
Hay masalllahKızlar selam herkese iyi bayramlar
Ben 19 haziran transfer oldum bugün 9. Gün, doktor 10. Gün yani yarın test yapmamı söylemişti ama dayanamadım bu sabah bayram hediyesi olsun istedim biraz da belirti hissetmeye başladım evde miratech kaset test vardı yapıp bıraktım 5 dakika sonra baktım resimdeki gibi silik 2. Çizgi varama çok silik durdukça da nerdeyse kayboldu predictor aldım az önce onu yaptım 2. İdrarla ve anında 2. Çizgi belirdi oldukça da net görünüyo anlamadım hassasiyeti yüksek bir test ama kaset neden bu kadar silik insan endişelenmeden edemiyor
![]()
Canımm çok teşekkürlerHerkese iyi bayramlaarcanım bence çifte bayram sevinci yaşayabilirsin çünkü iki teste göre de pozitif prodictor testler çok hassas beta hcg 10 15 bile olsa onu gösteriyor zaten seninkidi baya net çıkmım eminim çok çok daha yüksektir ama kaset testler baya bi sonra net çizgi gösteriyor. Bence kan testi yap hayırlı olsun
![]()
Canımm inşallah tez zamanda Allah ım hepimizin yüzünü güldürsün mübarek günlerdeİnsallah bende solukta olsa cift cizgiyi gorurum![]()
Hadi sendende güzel haberler bekliyoruzİnsallah bende solukta olsa cift cizgiyi gorurum![]()
Benim bi arkadaşım predictor ile test yaptı çift çizgi çıktı aynı gün kan verdi değeri 12 falan çıkmıştı ama onun predictor de bile bu kadar net değildi silikti kendini nasıl iyi hissediyosan öyle yap ama kaset teste takılma onlar genelde adetti geçtikten 1 hafta sonra falan net çift çizgi gösteriyoCanımm çok teşekkürlerkan için yarını bekleyeyim diyorum şimdi predictor hassasiyeti 10 falan ya o kadar düşük bi sonuç almaktansa biraz sabrediyim
gerçekten çok düşüğü bile gösteriyo diyolar ama çok da net olunca bu teste gçre beta kaçtır diye merak etmiştim kaseti tekrarladım bak artımed böyle çıktı o da çok silikkk
İnternette hesaplanıyor 5. Gün embriyosu transfer tarihine göre 12 Haziran da transferim oldu 26 Şubat doğum gözüküyor ama tabi durum ne olur bilmemBence subat :)