2023 Haziran ayı transfer olacak olanlar

Hayırlı sabahlar kızlar sabah wc.ye gittim orkidte bişey yok ama peçetede kan vardı ve sol kasığımdada bir sancı var çok korkuyorum bugün transfer dahil 10.günüm bayram sabahı moralim bozuldu 😭 bunu durumu yaşayan varmı ?
Kan testi ya da idrar testi yapmış mıydın, anladığım kadarıyla miktarı az ve bu durumlar 5. günü ve 12. günleri arasında normal olarak kabul ediliyor. Yerleşme esnasında bu tarz şeyler olabiliyor ki benim kardeşim 2 kere bu tarz durum yaşayıp koşa koşa hastaneye gitmesine rağmen çok şükür oğlu 1 yaşında. Umut vermeyeyim ama bence telaşlanma doktoruna bildir

Gözünüz aydın. Ben de sizi görünce bi cesaret geldi test yaptım şimdi. 4.gün embriyosu, 21 haziranda transfer edilmişti. silik çizgi goruyorum ama kullandığım test bebe time adinda bir kaset test, yorumları pek iyi değil. Insallah yanıltmiyordur benim.
Tebrikler tatlim saglikla kucagina almak nasip olsun

Kan testi ya da idrar testi yapmış mıydın, anladığım kadarıyla miktarı az ve bu durumlar 5. günü ve 12. günleri arasında normal olarak kabul ediliyor. Yerleşme esnasında bu tarz şeyler olabiliyor ki benim kardeşim 2 kere bu tarz durum yaşayıp koşa koşa hastaneye gitmesine rağmen çok şükür oğlu 1 yaşında. Umut vermeyeyim ama bence telaşlanma doktoruna bildir
Dün idrar testi yapmıştım bu şekil çıkmıştı miktarı az kan testime 2 gün var ama hemşireme yazdım sanırım daha görmedi umarım bi sorun yoktur 😢

Eklentiler

• 20230627_120255.webp
    20230627_120255.webp
    4,2 KB · Görüntüleme: 59
Kızlar hemşirem yazdı proluton depot iğne yaptırıyormusunuz dedi evet son dozu dün yaptırmıştım dedm kanamayı takip et tekrar olursa haber ver istirahat edin temizlik vs. Yapmayın dedi kanama az miktarda devam ediyor öğlene kadar ara ara kontrol edicem 🤷‍♀️😢

Haziran ayi gercekten cok bereketli oldu masallah 🧿😍 cok sevindim 🥳 beni de gaza getirdiniz, yarin kaset alacagim 😅 Ama benim 3. gün embriyosu olduğu için persembe ya da cuma yapacagim. Allahim insallah saglikla yukseltsin degerlerini bize de cift cizgiyi gormeyi nasip etsin 🤗🌸🧿❤️
Teşekkürler amin hepiniz için dua ediyorum 🤲🏻

Gözünüz aydın. Ben de sizi görünce bi cesaret geldi test yaptım şimdi. 4.gün embriyosu, 21 haziranda transfer edilmişti. silik çizgi goruyorum ama kullandığım test bebe time adinda bir kaset test, yorumları pek iyi değil. Insallah yanıltmiyordur benim.
Günaydın var gibi görünüyor ama kan verin yada erken gebelik testi ile deneyin tekrar ❤️❤️

Kızlar selam herkese iyi bayramlar 🥰
Ben 19 haziran transfer oldum bugün 9. Gün, doktor 10. Gün yani yarın test yapmamı söylemişti ama dayanamadım bu sabah bayram hediyesi olsun istedim biraz da belirti hissetmeye başladım evde miratech kaset test vardı yapıp bıraktım 5 dakika sonra baktım resimdeki gibi silik 2. Çizgi var 🥹 ama çok silik durdukça da nerdeyse kayboldu predictor aldım az önce onu yaptım 2. İdrarla ve anında 2. Çizgi belirdi oldukça da net görünüyo anlamadım hassasiyeti yüksek bir test ama kaset neden bu kadar silik insan endişelenmeden edemiyor🥹

Eklentiler

• A0DEC473-A9B0-40BC-A33A-B603C50F011F.webp
    A0DEC473-A9B0-40BC-A33A-B603C50F011F.webp
    19 KB · Görüntüleme: 55
  • F2035AD1-B5E3-42B9-99F5-B26E152F9261.webp
    F2035AD1-B5E3-42B9-99F5-B26E152F9261.webp
    12,4 KB · Görüntüleme: 59
Ben 19 haziran transfer oldum bugün 9. Gün, doktor 10. Gün yani yarın test yapmamı söylemişti ama dayanamadım bu sabah bayram hediyesi olsun istedim biraz da belirti hissetmeye başladım evde miratech kaset test vardı yapıp bıraktım 5 dakika sonra baktım resimdeki gibi silik 2. Çizgi var 🥹 ama çok silik durdukça da nerdeyse kayboldu predictor aldım az önce onu yaptım 2. İdrarla ve anında 2. Çizgi belirdi oldukça da net görünüyo anlamadım hassasiyeti yüksek bir test ama kaset neden bu kadar silik insan endişelenmeden edemiyor🥹
Herkese iyi bayramlaar 🙂 canım bence çifte bayram sevinci yaşayabilirsin çünkü iki teste göre de pozitif prodictor testler çok hassas beta hcg 10 15 bile olsa onu gösteriyor zaten seninkidi baya net çıkmım eminim çok çok daha yüksektir ama kaset testler baya bi sonra net çizgi gösteriyor. Bence kan testi yap hayırlı olsun 🥰

Hay masalllah 🧿saglikla gel bebisss 🧿

Herkese iyi bayramlaar 🙂 canım bence çifte bayram sevinci yaşayabilirsin çünkü iki teste göre de pozitif prodictor testler çok hassas beta hcg 10 15 bile olsa onu gösteriyor zaten seninkidi baya net çıkmım eminim çok çok daha yüksektir ama kaset testler baya bi sonra net çizgi gösteriyor. Bence kan testi yap hayırlı olsun 🥰
Canımm çok teşekkürler🥹🤍kan için yarını bekleyeyim diyorum şimdi predictor hassasiyeti 10 falan ya o kadar düşük bi sonuç almaktansa biraz sabrediyim 🫢 gerçekten çok düşüğü bile gösteriyo diyolar ama çok da net olunca bu teste gçre beta kaçtır diye merak etmiştim kaseti tekrarladım bak artımed böyle çıktı o da çok silikkk

Eklentiler

• 4A2D3D3B-8ABA-49FC-B8EB-68A15D39D0D2.webp
    4A2D3D3B-8ABA-49FC-B8EB-68A15D39D0D2.webp
    5 KB · Görüntüleme: 56
Canımm çok teşekkürler🥹🤍kan için yarını bekleyeyim diyorum şimdi predictor hassasiyeti 10 falan ya o kadar düşük bi sonuç almaktansa biraz sabrediyim 🫢 gerçekten çok düşüğü bile gösteriyo diyolar ama çok da net olunca bu teste gçre beta kaçtır diye merak etmiştim kaseti tekrarladım bak artımed böyle çıktı o da çok silikkk
Benim bi arkadaşım predictor ile test yaptı çift çizgi çıktı aynı gün kan verdi değeri 12 falan çıkmıştı ama onun predictor de bile bu kadar net değildi silikti kendini nasıl iyi hissediyosan öyle yap ama kaset teste takılma onlar genelde adetti geçtikten 1 hafta sonra falan net çift çizgi gösteriyo

Back
X