2023 Haziran ayı transfer olacak olanlar

Çift embriyo transferinde transferin 6. Günü erken idrar testi yapmak için çok mu erken olur? Ben ilk tek embriyo transferimi 8. Gün idrarda öğrenmiştim

Şimdi şöyle oldu. Ben silik gördüğüm testten birkaç saat sonra emin olmak için bi test daha yaptım ve hayalet gerçek hiç bir çizgi çıkmadı 🙄 internette biraz araştırdım, sebeplerden biri çok su içmek, dolayısıyla idrarın seyrelmesi ve testin hcg yi yakalayamaması olarak yazıyordu. İçime kurt düştü, gittim kan verdim. 15.6 çıktı. Transferin 5.günündeyim, sizce durum ne???

Merhaba eşim azospermi Tese ile sperm elde edildi yani mikroçip ile seçecek kadar bi malzeme yok elimizde ne yazık ki 😊 genetiğe yollamadık riske atmak istemedim. 13 yumurta da 9 döllendi 3. Gün 7 si gününde 2 geriden denildi son gün 4 adet kalmıştı 3 tane transfer edildi biri donduruldu ❤️
Anladım çok teşekkür ederim Allah sağ Salim kucağınıza almayı nasip etsin

Şimdi şöyle oldu. Ben silik gördüğüm testten birkaç saat sonra emin olmak için bi test daha yaptım ve hayalet gerçek hiç bir çizgi çıkmadı 🙄 internette biraz araştırdım, sebeplerden biri çok su içmek, dolayısıyla idrarın seyrelmesi ve testin hcg yi yakalayamaması olarak yazıyordu. İçime kurt düştü, gittim kan verdim. 15.6 çıktı. Transferin 5.günündeyim, sizce durum ne???
Pozitif, hayırlı olsun 🥰

İlk önce hayırlı olsun diyeyim yeni tutunuyor bebişin sakın stres yapma ... ben transferin 11.gününde kan verdim 81.64 çıktı arkadaşım erken gebelik testi getirmişti yaptım negatif çıktı mesela. O konuda kafan karışmasın çok su içtiğin için oluyor bu durum bende kafayı yicektim ozaman

Merhaba hanımlar,
Bende 24 Haziran da transfer oldum.
2 tane 4.gün embriyosu transfer oldum.
Transferden sonraki 7. Gün kan testim 0.648 di çok ağladım tutmadı diye ama hemşire ve çevremdekiler hep çok erken diyor. İdrar testlerim de hep çok hayalet çizgi çıktı. Dün de kan verdim ama sonucu hala çıkmadı. Sizce yükselme olmuş olabilir mi :KK43:
allahtan umut kesilmez bence gününü bekle canım.

bence 5. gün için iyi bir değer. gününde tekrar test ver canım.

Merhaba, sizin hcg değerleriniz nasıldı ilk tahlillerde ve artışlarının nasıl oldu? Çoklu gebelik hakkında bilgi veriyor mu değerler merak ediyorum.
İlk iki gün idrar testi yapmıştım, sonuç bayağı belirgin çıkmıştı, haliyle aklımıza o ihtimal geldi. 8. Gün beta hcg 214 çıktı, sonrasında da iki katından çok daha fazla katlanarak arttı. İlişkisi yok diyorlar forumda ama benim merkez dr çoklu gebelikten şüphelenmişti.

İlk iki gün idrar testi yapmıştım, sonuç bayağı belirgin çıkmıştı, haliyle aklımıza o ihtimal geldi. 8. Gün beta hcg 214 çıktı, sonrasında da iki katından çok daha fazla katlanarak arttı. İlişkisi yok diyorlar forumda ama benim merkez dr çoklu gebelikten şüphelenmişti.
Ben de iki katından fazla artınca çoklu olabilir diye biliyordum ama dediğiniz gibi forumlarda tek gebelikte de bu şekilde artış olduğunu yazmışlar. Bende de 3 kat artış var hcg de, yarin kese icin muayene var, biraz belli olur sanırım

Ben de iki katından fazla artınca çoklu olabilir diye biliyordum ama dediğiniz gibi forumlarda tek gebelikte de bu şekilde artış olduğunu yazmışlar. Bende de 3 kat artış var hcg de, yarin kese icin muayene var, biraz belli olur sanırım
Kaç embriyo transfer edildi size, iki embriyo transfer edildiyse kesin çoğul gebeliktir. Hayırlısı olsun. Kaçıncı gününüz bugün?

Back
X