- 8 Ağustos 2022
- 557
- 892
- 33
- 32
Beni de 14 ünde çağırdı işte kuzum , bakalım gorunecek mi? Kalp atışı duyulur mu bilmiyorum07temmuz cuma gunu

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Beni de 14 ünde çağırdı işte kuzum , bakalım gorunecek mi? Kalp atışı duyulur mu bilmiyorum07temmuz cuma gunu
Benim bulantılarım 5. haftada başladı malesef şu an 6+4teyim. Bazılarının midesi bulanmaz inşallah yaşamazsın yaKacinci haftadasiniz 6. Haftadan sonra bulantilar artiyormus ben daha 5. Haftadayim acaba ondan mi![]()
Bizim gebelikler netleşti ya direkt şubat anneleri grubundayız.Grup çok sessiz diğer üyeler nerede, başka gruba mı geçtiniz hanımlar ses verin :)
İnsallah tatlimBenim bulantılarım 5. haftada başladı malesef şu an 6+4teyim. Bazılarının midesi bulanmaz inşallah yaşamazsın ya
Canım ben sata göre 5+4, ultrasona göre 5+6da hem keseyi gördüm hem kalbi duydum çok şükürBende kese için perşembe gidicem nasipse
Uygulamaya göre 5+4 teolucak kese görünür heralde
![]()
Link atar mısınBizim gebelikler netleşti ya direkt şubat anneleri grubundayız.
Link atar mısıngeleyim ben de
Merhaba kızlar, ben 6+5 te kahverengi kanama ile hastaneye yattım kalp atışını da orada dinledik çok sağlıklıydı ancak kese altında büyük bir kanama alanı oluşmuştu. 7+2 de şiddetli kanama ile düşük yaptım ve bebeği kaybettik. Çok iyi bir tüp bebek merkezinde tedavi olmama rağmen bana sadece estrofem ve progestan fitil verilmişti. Kadın doğum dr um kan sulandırıcı kullanalım bir sonrakinde dedi. Forumda çok fazla kişinin farklı bir çok ilaç kullandığını okudum. Şimdi hep aklımda bu soru var ilk denememdi ve ilk transferde neden kan sulandırıcı ve diğer iğneler vs verilmedi? Maddiyatı geçtim manevi anlamda bu kadar emek vermek, kalbini duyup kaybetmek insani mahvediyor, boşlukta hissettiyorselamlar kızlar, 9 Haziran’da dondurulmuş 5. Gün tek embriyo transferim oldu. 19 haziran beta değerim 156 - 21 haziran beta değerim 412 çıktı. Bugün 5+2 ‘de keseyi de gördük çok şükür. Kalp atışı için doktorum 2 hafta sonraya randevu verdi. Bana biraz geç gibi geldi. Kalp atışı duyanlar kaçıncı haftada ve günde gittiler acaba?
Allah sabir versin tatlim tez zamanda kucagina alirsin bebisini umarimMerhaba kızlar, ben 6+5 te kahverengi kanama ile hastaneye yattım kalp atışını da orada dinledik çok sağlıklıydı ancak kese altında büyük bir kanama alanı oluşmuştu. 7+2 de şiddetli kanama ile düşük yaptım ve bebeği kaybettik. Çok iyi bir tüp bebek merkezinde tedavi olmama rağmen bana sadece estrofem ve progestan fitil verilmişti. Kadın doğum dr um kan sulandırıcı kullanalım bir sonrakinde dedi. Forumda çok fazla kişinin farklı bir çok ilaç kullandığını okudum. Şimdi hep aklımda bu soru var ilk denememdi ve ilk transferde neden kan sulandırıcı ve diğer iğneler vs verilmedi? Maddiyatı geçtim manevi anlamda bu kadar emek vermek, kalbini duyup kaybetmek insani mahvediyor, boşlukta hissettiyor![]()
Kanaman varken kan sulandırıcı kullansan bile bıraktırıyorlar ama ki bilemedim. Hastaneye yattığın zaman iğne yaptılar mı? Ve kan pıhtılaşma problemin var mı? Bazen ne yaparsan yap sağlıksız ise tutamıyorsun. Inşallah bir sonraki transferinde hayırlı ve sağlıklı evlatların olur inşallah. Benimde cuma günü aniden kanama gelince acile gittik. Kesemin yanında büyük bir kanama alanı vardı. Iğne vuruldum. Doktor daha akacak endişelenme dedi geldim. Tüp bebek doktoruma mesaj attım aradı fitil sabah da al dedi. Neyse kanama azaldı derken pazartesi günü bu sefer daha şiddetli kanama gelince yine acile gittik kese duruyor ama doktor tam net bir şey demedi beklemekten başka bir şey yapamayacaktım artık. Bakalım şimdi kanamam yok ama hep diyorum Allah'ım sağlıklı ise nasip et diyorum. Allah'ım hastalıkla imtihan etmesin. Çok çok geçmiş olsun Allah içini ferahlatsın. Bazen daha güzeli için acılar çekeriz. Inşallah kısa zamanda kavuşursun evlatlarınaMerhaba kızlar, ben 6+5 te kahverengi kanama ile hastaneye yattım kalp atışını da orada dinledik çok sağlıklıydı ancak kese altında büyük bir kanama alanı oluşmuştu. 7+2 de şiddetli kanama ile düşük yaptım ve bebeği kaybettik. Çok iyi bir tüp bebek merkezinde tedavi olmama rağmen bana sadece estrofem ve progestan fitil verilmişti. Kadın doğum dr um kan sulandırıcı kullanalım bir sonrakinde dedi. Forumda çok fazla kişinin farklı bir çok ilaç kullandığını okudum. Şimdi hep aklımda bu soru var ilk denememdi ve ilk transferde neden kan sulandırıcı ve diğer iğneler vs verilmedi? Maddiyatı geçtim manevi anlamda bu kadar emek vermek, kalbini duyup kaybetmek insani mahvediyor, boşlukta hissettiyor![]()
Ayyyyy inşallah canımCanım ben sata göre 5+4, ultrasona göre 5+6da hem keseyi gördüm hem kalbi duydum çok şükürinşallah miniğin sana da sürpriz yapar da kalbini de duyarsın
![]()
Evet canım vajinal muayene yapıldı, pazartesi yeniden gitcem bakalım karından mı bakılır acabaAyyyyy inşallah canımalttan mı bakıldı
m şimdi yazlığa geri dönüyorum yine yoldayım 2 hafta dinlenicem sonra tekrar kontrol![]()
Bence artik karindan duyulur kalbiEvet canım vajinal muayene yapıldı, pazartesi yeniden gitcem bakalım karından mı bakılır acaba![]()
Geçmiş olsun ben de haziran da transfer olanlardanım bende ilk kez pozitifi görmüştüm ben hem göbekten hem ağızdan kan sulandırıcı kullandım progestan fitil vajinal günde 3 kez ve hergün kalçadan iğne olmasına rağmen 6. Haftama yakın düşük yaptım Rabbim nasip etmedikten sonra ne içersen iç ne kullanırsan kullan durmuyor Rabbim bidaha ki sefere sağlıklı gebelikker nap etsin hem sana hem banaMerhaba kızlar, ben 6+5 te kahverengi kanama ile hastaneye yattım kalp atışını da orada dinledik çok sağlıklıydı ancak kese altında büyük bir kanama alanı oluşmuştu. 7+2 de şiddetli kanama ile düşük yaptım ve bebeği kaybettik. Çok iyi bir tüp bebek merkezinde tedavi olmama rağmen bana sadece estrofem ve progestan fitil verilmişti. Kadın doğum dr um kan sulandırıcı kullanalım bir sonrakinde dedi. Forumda çok fazla kişinin farklı bir çok ilaç kullandığını okudum. Şimdi hep aklımda bu soru var ilk denememdi ve ilk transferde neden kan sulandırıcı ve diğer iğneler vs verilmedi? Maddiyatı geçtim manevi anlamda bu kadar emek vermek, kalbini duyup kaybetmek insani mahvediyor, boşlukta hissettiyor![]()
Merhaba, çok geçmiş olsun. Benimde bir önceki transferimde kalp atışını duyduktan sonra düşüğüm olmuştu. İlaçla düşük yapmıştım. Kan sulandırıcı iğne, fitil, prograf diye ağır bir ilaç (bebeği vücut zararlı madde görüp atmasın diye) kullanmama rağmen olmadı yani. Çok zor bir durum sizi çok iyi anlayabiliyorumMerhaba kızlar, ben 6+5 te kahverengi kanama ile hastaneye yattım kalp atışını da orada dinledik çok sağlıklıydı ancak kese altında büyük bir kanama alanı oluşmuştu. 7+2 de şiddetli kanama ile düşük yaptım ve bebeği kaybettik. Çok iyi bir tüp bebek merkezinde tedavi olmama rağmen bana sadece estrofem ve progestan fitil verilmişti. Kadın doğum dr um kan sulandırıcı kullanalım bir sonrakinde dedi. Forumda çok fazla kişinin farklı bir çok ilaç kullandığını okudum. Şimdi hep aklımda bu soru var ilk denememdi ve ilk transferde neden kan sulandırıcı ve diğer iğneler vs verilmedi? Maddiyatı geçtim manevi anlamda bu kadar emek vermek, kalbini duyup kaybetmek insani mahvediyor, boşlukta hissettiyor![]()
çok geçmiş olsun, çok üzüldüm. allah en kısa zamanda evladınızı kucağınıza almayı nasip etsin.Merhaba kızlar, ben 6+5 te kahverengi kanama ile hastaneye yattım kalp atışını da orada dinledik çok sağlıklıydı ancak kese altında büyük bir kanama alanı oluşmuştu. 7+2 de şiddetli kanama ile düşük yaptım ve bebeği kaybettik. Çok iyi bir tüp bebek merkezinde tedavi olmama rağmen bana sadece estrofem ve progestan fitil verilmişti. Kadın doğum dr um kan sulandırıcı kullanalım bir sonrakinde dedi. Forumda çok fazla kişinin farklı bir çok ilaç kullandığını okudum. Şimdi hep aklımda bu soru var ilk denememdi ve ilk transferde neden kan sulandırıcı ve diğer iğneler vs verilmedi? Maddiyatı geçtim manevi anlamda bu kadar emek vermek, kalbini duyup kaybetmek insani mahvediyor, boşlukta hissettiyor![]()